Spirituele- & Wellness Beurzen

Spirituele- & Wellness Beurzen

ARCHIEF Spirituele & Wellness beurzen : 

 

We hebben weer heerlijk genoten van de sfeervolle en gezellige Spirituele & Wellnes beurs van zondag 3 februari 2019 in de Blaker in Breda. Annie Fens bedankt iedereen die hieraan bij gedragen heeft, alle bezoekers en deelnemers, en dank voor de goede zorgen van de mensen van de Blaker. De Spirituele & Wellness beurs in de Blaker in Breda is volgend jaar op zondag 2 februari 2020.
U bent weer van harte welkom!

SPIRITUELE
&
WELLNESS BEURS

17e EDITIE, ZONDAG 03 februari 2019

Spiritueel : vanwege de vele verschillende spirituele disciplines waar je kennis mee kunt maken

Wellness : het welzijn (je goed voelen, mindfulness, in balans zijn), vanwege de energetische behandelingen, healings en massages

"Voor de bewuste en bezielde mens"

“Waar je je bewust van bent ; daar heb je controle over”

“Waar je je niet bewust van bent ; dat heeft controle over jou”

Locatie :  Gemeenschapshuis De Blaker, Graaf Hendrik III plein 128,
               4819 CL in Breda, 076-5216893,

Voor de routebeschrijving naar de locatie klik hier.

Tijd : 11:00 uur tot 17:00 uur

Entree : € 5,00 p.p., kinderen onder 12 jaar gratis (kinderen onder 18 jr. alleen toegang onder begeleiding)

Prijzen consulten, behandelingen of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen. Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

De Spirituele & Wellness beurs : een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om "boodschappen" te ontvangen. Een sfeervolle, kleinschalige en laagdrempelige beurs met mensen met een goede intentie en die
graag vanuit de essentie willen leven

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Voor al uw vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annie 06-53776005 of Gregor 06-43053849 of u kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PROGRAMMA LEZINGEN EN DEMONSTRATIES
SPIRITUELE & WELLNESS BEURS 03 februari 2019 : 
( met uw entree-bewijs gratis te volgen )

11.00 uur: "Multi-energetisch werken" door Louis Kemperman

'Multi-energetisch werken' , energie heeft verschillende gezichten maar is in essentie altijd hetzelfde, wanneer je door de gezichten heen ziet, wordt het duidelijk.

11:45 uur: "Mediumschap en Communicatie met energiedoor Ria Doodeman

Hoe communiceert een medium? Met welke energie werkt een medium? Kan iedereen een medium zijn? Tijdens deze korte lezing zal Ria uitleggen en demonstreren hoe zij als medium werkt. Ria heeft haar mediamieke gave verder ontwikkelt bij het Engelse Arthur Findlay college te Stansted. Ria geeft trainingen om mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Informatie www.academievoorzelfontwikkeling.nl  Ria Doodeman, spiritueel counselor, De Ster Coaching en Training.

12:30 uur: "Het leven voor en na de dood" door Rolf Nuyts

    

In deze lezing bespreekt Rolf een waaier aan bewustzijnsvormen. Van dagdromen over lucid-dreaming tot bijna-dood- en buiten-lichamelijke ervaringen. Vanuit de eigen ervaring laat hij je kennismaken met verschillende niet-fysieke realiteiten, en in het bijzonder met het leven-na-de-dood. Hij legt de link met zowel onze Westerse wereld als de oude wijsheidstradities. Zo komen we bij de zin van dit “Aardse bestaan”, en de plaats en opdracht van de Mens in dit geheel. Deze lezing is de ideale kennismaking om je inzicht te verruimen dat het menselijk potentieel geen grenzen kent. Er wordt voorbijgegaan aan alle dogma’s, geloofsstelsels en overtuigingen. Het enige dat gevraagd wordt om in overweging te nemen is .......... dat je meer bent dan je fysieke lichaam.
Over Rolf:
Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie...... Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagdagelijkse leven. Sinds 2013 is Rolf Certified Trainer aan het TMI en vanaf juni 2014 ook Member of the Board. Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-Sync®, de beproefde audio-technologie ontwikkeld door Bob Monroe, wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te beleven.
“Toen de zoon van een goede vriendin gestorven was, zocht zij overal naar hulp om hier mee om te gaan. Ze kwam in haar zoektocht bij The Monroe Institute uit in Amerika. Daar leerde ze hoe ze een verruimd bewustzijn kon ontwikkelen zodat ze contact kon hebben met haar overleden kind, dat bracht haar veel loutering en heling. De dame is hier jaren mee bezig geweest, ze had een manier gevonden om voorbij haar beperkte denken te geraken en in de ervaring te stappen van een wondere wereld.”
Kan iedereen astraal reizen? Kan je overleden mensen ontmoeten? Zijn er verschillende werelden na het overlijden? Kan je deze nu al bezoeken? Kan je andere dimensies ervaren? Kan je in contact treden met je gidsen? Helpt deze kennis mij in dit leven? Het antwoord op al deze vragen is JA!
Meer info: www.focus34.com

14:00 uur: "De Gouden Tijd en Het Kosmische Plan" door Liesbeth de Groot

De wereld en wij allemaal zijn sterk aan het veranderen. Een structurele verandering van de manier waarop we met elkaar leven, is gaande. Bijzondere kosmische energieën die dit in gang zetten, komen naar de aarde en bereiken ons. Deze energieën zijn onderdeel van een indrukwekkend kosmisch plan voor het verhogen van ons bewustzijn naar een universeel bewustzijn van eenheid. Dit bewustzijn is nodig voor het binnengaan van De Gouden Tijd genoemd, een symbolische benaming voor een nieuwe wereld van vrede en eenheid. In deze lezing vertelt Liesbeth over dit bijzondere kosmische plan met het bijbehorende kosmische boek, Het Kennis Boek. Meer info www.liesbethdegroot.com

15:00 uur: "Gelukkig worden via een Cursus in Wonderen" door Henny van der Feer

Een cursus in wonderen is een spirituele leerweg die je helpt om je innerlijke leraar te vinden. Het is een gechanneld zelfstudieboek. De wonderen die de Cursus onderwijst, zijn uitdrukkingen van liefde die gepaard gaan met veranderingen in waarneming, waardoor we de wereld door de ogen van liefde in plaats van angst zien. De Cursus beoogt niet de betekenis van liefde te onderwijzen, want dat gaat wat onderwezen kan worden te boven. Hij beoogt echter wel de blokkades weg te nemen, zodat we ons weer bewust worden van de aanwezigheid van liefde. Daartoe gebruikt hij woorden, die symbolisch zijn en niet kunnen uitdrukken wat achter symbolen schuilgaat. Hoewel de terminologie van een cursus in wonderen christelijk is, is het geen religie of theologie, maar een hulpmiddel om je innerlijke gids te vinden. Het is een Cursus die gaat over jou. Het gaat over jouw waarneming van alles buiten jou en jouw gedachten hierover. Dit is een innerlijk proces. Al jouw gedachten worden weerspiegeld in de buitenwereld die jij ziet. Het gaat erom te weten welke gedachten jou in onvrede brengen en jouw ongelukkig maken. En het gaat erom te weten hoe ik die gedachte kan transformeren naar gedachten die me in innerlijke vrede brengen en houden. Uiteindelijk beoogt de Cursus er achter te komen wie je in waarheid bent. Zodat je gelukkig en in innerlijke vrede kunt zijn en blijven, ongeacht wat er zich buiten jou gebeurd. Meer info www.eciw-breda.nl

 

DEELNEMERS DIE U OP DE BEURS AAN ZULT TREFFEN VOOR CONSULTEN : 

Bloemenséance (bloem lezen) door Mieke Verschuren, paranormaledienstverleningmieke.blogspot.com/p/over-mij.html

Iedereen die weleens een lucide droom heeft ervaren, weet hoe fantastisch het kan zijn! En daarom is het ook mijn missie om iedereen in Nederland aan het lucide dromen te krijgen! Het biedt ons zoveel unieke kansen die we kunnen gebruiken voor zowel plezier als voor zelfontwikkeling. In ons hele leven brengen we ongeveer een derde slapend door, die tijd kan je dus ook mooi benutten! Lucidedroom.nl door Johanna Clarijs, www.lucidedroom.nl 

Quantum Touch en Allergy, Magnetiseren, EFT door Gerda Brondijk, B.Touched2

Aurareading met tekening door Ria Doodeman, www.academievoorzelfontwikkeling.nl

Helderziende Waarnemingen via de aura, magnetiseren, kaartleggen, foto's door Lia Lambrechts, lialambrechts.jimdo.com

Vorige levens en nu, Re-Past Counseling, het resetten van beperkende energetische systemen door Robert Poncin, www.robertponcin.nl

Dierentolk (Tevens Kattengedragsdeskundige) door Itske Oirbans, www.itskihealingpraktijk.nl

Lezingen & Workshops m.b.v. Hemi-sync door Rolf Nuyts, www.focus34.com  www.denates.com 

Vingerreflexologie en Stoelmassage door Peggy Meewis, www.be-leef.eu

Helderziende Waarnemingen via "Water lezen" door Do Lemette,
www.dolemette.nl

Helderziende waarnemingen, Chakrakleurdiagnostiek door Marga Gieles, www.margarethagieles.com

Mesologie, natuurgeneeskunde, voeding doormeten door Rini van Oorschot, www.mesologieroosendaal.nl

Kabbalistische horoscoop, Lenormand kaarten, Tarot door Ria Adriaensen

Parapsychologische hulpverlening, voorlichting en coaching door Richard Krebber, www.parapsycholoog.com

Astrologie, tarot en paranormaal door Louis Kemperman, www.astrolouis.nl

Introductie van het Kosmische Kennis Boek en de Gouden Tijd door Liesbeth de Groot, www.liesbethdegroot.com

Voetreflexologie door Jennifer Buijs-Cairo, www.voetreflexjennifercairo.nl

Nieuwe Kleurentherapie: Kleurcode v.d. Kosmische Mens door Kleurjuf Ineke van der Valk, www.inekevandervalk.nl  

Irisdiagnose door Rita Hausherr, www.ritahausherr.nl

Aurafotografie door Marieke Espinoza van Colorful People, www.colorfulpeople.nl

Foto's lezen, Spontane Waarnemingen, Tarot, Pendelen door Ria verhoeks, www.pasoleerdam.nl

Intuïtieve Numerologie door Carmen van Wezel

Gesprek met tekening door Wil Ravestein 

Foto's, voorwerpen levenden en overledenen, Tarot, Spontane Waar-
nemingen. Persoonlijke boodschap bij een door mijzelf gemaakte engel sleutelhanger door Yvonne Trommelen-Wouters

 

 

Prijzen consulten, behandelingen, healings of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

U BENT VAN HARTE WELKOM!

--------------------------------- 

 

Zoals ieder jaar was het weer een fantastische beurs! Annie Fens bedankt iedere bezoeker en iedereen die er aan mee gewerkt heeft! Helemaal top!

Zondag 4 november 2018

SPIRITUELE & WELLNESS Beurs

“voor de bewuste en bezielde mens” 

16e EDITIE (altijd de eerste zondag van de maand november, november is de maand van de spiritualiteit)

Locatie : Hotel-Partycentrum ‘t Trefpunt, Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ in Made, 0162-684000, www.hoteltrefpunt.nl   

Van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Entree : € 5,00 per persoon, kinderen onder 12 jaar gratis.

Prijzen consulten, behandelingen, healings of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot max. € 15,00 per keer. 

Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

De Spirituele & Wellness beurs : een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om "boodschappen" te ontvangen.
Een goed bezochte beurs met zo’n 45 standhouders.

Met van alles op het gebied van Spiritualiteit, Healing, Wellness en Gezondheid. 
En natuurlijk interessante lezingen en demonstraties die met uw entree-bewijs gratis te volgen zijn. 

Ruim 45 deelnemers (mediums, paragnosten, healers, coaches en therapeuten) met verschillende spirituele disciplines, energetische behandelingen en healings, massages en verkoop van edelstenen en mineralen, boeken, kaarten, wierook, dromenvangers, beelden, sieraden, energetix magneetsieraden, Atman Buddhi producten, doTerra essentiële oliën, wellness-, spirituele en kado artikelen.
En stichting ‘Kinderen van Spituk’ staat er met een stand voor een bijdrage aan het welzijn van de kinderen van het Pegon – Institute in India. 

De Spirituele & Wellness beurs : een sfeervolle, laagdrempelige beurs met mensen met een goede intentie en die graag vanuit de essentie willen leven. Een ideale manier om kennis te maken met deze spirituele en alternatieve disciplines!

Gratis (met uw entree bewijs) te volgen lezingen en demonstraties :

11:15u :  “Bloemenséance" door Mieke Verschuren

In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. 

12:00u :  “Omgaan met Hooggevoeligheid”  door Daphne Muilwijk

 

We horen en lezen veel over Hoog sensitief zijn, maar wat houdt het nu eigenlijk in? Wat kun je als HSP-er ervaren? Maar vooral, hoe kun je je leven zo inrichten dat je meer uit je kracht haalt?  Soms is mijn verhaal een eye opener, en geeft een gevoel van thuiskomen. Zo leer je minder slachtoffer te zijn van de negatieve eigenschappen die hoogsensitiviteit met zich meebrengt. Misschien heb je een kind, een partner of een collega op het werk die hoogsensitief (HSP-er) is maar heb je er nooit bij stil gestaan. Na deze lezing krijg je misschien een ander perspectief op gebeurtenissen die je in het omgaan met die persoon hebt ervaren. Ik geef hulp en coaching aan HSP-ers, hun omgeving en hooggevoelige kinderen. Meer informatie over HSP op: https://www.dmreikihealing.com/hooggevoelig-zijn

13:00u :  “Theta-Healing” door Annemiek Coenen 

Deze Healings techniek biedt de mogelijkheid om daadwerkelijke veranderingen aan te brengen in je totale Wezen, zowel op lichamelijk als op psychisch gebied. Iedereen kan dit, het is een thuiskomen bij jezelf. Je bent van harte welkom om dit te ervaren.

14:00u :  “Hoe wakker ik het Licht in mezelf aan” door Rosita Megchelenbrink en Annie Fens 

        

Hoe wakker ik het Licht in mezelf aan? Wij zijn allemaal op deze wereld om onze levenslessen te leren. Herkennen we deze levenslessen al? Waarvoor zijn ze bedoeld? Zou het een manier kunnen zijn om jou positiever door het leven te laten gaan? En hoe doe je dat dan? Op jouw levensvragen proberen wij  antwoorden te geven waar je wat aan kunt hebben in de praktijk van jouw leven. Ons motto daarbij geldt, niets moet alles mag, vanuit onvoorwaardelijke liefde. Meer info www.goldenenergycenter.nl

 

DEELNEMERS DIE U OP DE BEURS AAN ZULT TREFFEN VOOR CONSULTEN : 

Numerologie door Gerrit Jansen 

Mesologie: aanvullende geneeswijze (doormeten voeding op (hand) meridianen) door Mesologie Praktijk Roosendaal, www.mesologieroosendaal.nl

Verkoop Atman Buddhi producten (paarse bollen en piramides en chakra producten) en promoten Reiki & Auratouch behandelingen door Daphne Muilwijk, DM Reiki & Healing, www.dmreikihealing.com

Verkoop Energetix magneetsieraden & wellness door Wilma Claassens, Trinity International, www.trinity.energetix.tv

Medium, Mieke Verschuren  

Hoofdmassage door Kees van der Wildt

Reiki behandelingen en klankschaal healings door Krijn Tuip,
www.reiki-magna.nl

Stoelmassage door Christa van Hoof

(Sjamanistische) Healing, Reading, Mini Luisterkind, afstemming door Sanna van Bentveld, www.sannavanbentveld.nl

Wegwijstekening: originele tekening om mee te nemen + consult en energetische behandeling op afstand door Daniela Schachinger, Atelier InSight

Handlezen, wastekening, cartouchekaarten, foto levende + overledene personen lezen door Ria de Vries

Helderziende waarnemingen via de aura, kaartleggen, foto's lezen, energetisch werken, polariteitsbehandeling door Lia Lambrechts. Ik stel me open en ga vertellen met wat ze me doorgeven, en geef gelijk door wát men hiermee mag doen, www.lialambrechts.jimdo.com

Engelenhealing & Energetische Handmassage met ondersteuning van de Cosmic & Flower energies met een persoonlijke boodschap door Netty van Rijckevorsel Tijdens de Engelenhealing maak ik contact met jou Hoger Zelf & Zielsdelen en nodig ik de Engelen en gidsen uit die er op dat moment aanwezig mogen zijn .Via Helderziende waarnemingen geef ik je een persoonlijke boodschap. Hierdoor kunnen er gedachten, emoties, herinneringen naar boven komen. Het gaat om deze te herkennen en te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er een Healing plaats. In combinatie met de Cosmic&Flower energies-oliën ontstaat er een betere doorstroming en emotionele, psychische spanningen worden minder of gaan helemaal weg waardoor er ruimte ontstaat om bewuster van Jezelf te worden en inzicht in je persoonlijke ontwikkeling. De Energetische  handmassages die ik doe zijn te vergelijken met psychometrie. Tijdens een handmassage stem ik mij af op het onbewuste én het zielswezen van de cliënten en reik ik de benodigde hulpvragen aan. Indien men levensvragen heeft beantwoord ik deze vanuit mediamieke kwaliteiten ook graag. Als extra toegevoegde waarde worden tijdens een handmassage je organen, meridianen, chakra’s en zielspunten geactiveerd. Hierdoor ontstaat een betere levenskrachtdoorstroming waardoor innerlijke spanningen verminderen en men met meer innerlijke kracht in het dagelijks leven kan functioneren, www.ankhverbinding.nl

 

Psychometrie, foto's/voorwerpen. Tarot en persoonlijke boodschap bij zelfgemaakte engelsleutelhanger door Yvonne Trommelen-Wouters

Verkoop eigen boeken en engelenkaarten. Akashaconsulten door Eleonora Gabriëls, www.eleonoragabriels.nl

Thetahealing: oude patronen en herinneringen op een gemakkelijke manier verwijderen, lasten van de schouders weghalen. Daarnaast geven wij uitleg over thetacursussen door Annemiek Coenen en Eveline van der Burgh, www.annemiekcoenen.nl

Verkoop spirituele en religieuze artikelen en op het gebied van het paranormale, www.treja.nl 

Medium, Kind & Gezinsfluisteraar door Josephine Otto, www.genezendmediumjosephine.nl

Mediumconsulten en Eclectisch therapeut, informatie over opleidingen en spirituele reizen door Bert Back, www.reikibreda.nl

Dierentolk (gesprek met dieren), fotoreading overleden personen door Itske Oirbans, www.itskihealingpraktijk.nl  www.kattengedragsdeskundigebreda.nl

Medium en Baby-/kindfluisteraar Sandy Jaquet, www.stralendebloem.com

Intuïtieve numerologie door Carmen van Wezel. Sinds enkele jaren ben ik actief als intuïtief nummerloge/medium. Tijdens een individueel consult kan ik aan de hand van o.a. uw geboorte datum voor u duiden wat voor u een leven in balans zou kunnen zijn. Ik kan u handvaten geven hoe u uw leven in balans kunt brengen, wat u hiervoor zou kunnen doen, zou mogen veranderen. In uw omgeving zijn vaak al vele handvaten, vele signalen, vele gebeurtenissen die u hierbij kunnen helpen. Tijdens een individueel consult kan ik u op deze signalen wijzen, kan ik deze gebeurtenissen vertalen. Ik kan voor u duiden wat uw partner, uw kinderen maar ook uw ouders u brengen. De bewustwording die er dan mag ontstaan is vaak het begin naar een leven in balans. Hopelijk mag ik u begroeten op de beurs. 

Boodschappen via automatisch schrift, contact met overledenen door Martine Debaeke, www.martinedebaeke.be

Automatisch schrift en magnetiseren door Petra Busio, www.petrabusio.nl

Verkoop spirituele artikelen: buidels, leer/veren kettingen, armbanden, eigen gemaakte wierook, branders voor wierook enz. door Marianne van der Mast-Verduin, The Native Dutch Clan, www.the-native-dutch-clan.nl

Medium consulten/readingen zowel voor mens en dier door Riet Berendsen-Kramer, Praktijk Cayavari, www.cayavari.nl

Parapsychologische counseling, Coaching & Consultancy/Chapoma Healing door Richard Krebber, www.parapsycholoog.com

Tarot Consult door Suzanne van Wanrooij, www.suzannevanwanrooij.com

Voetreflextherapie door Jennifer Buijs-Cairo, www.voetreflexjennifercairo.nl

Astrologie door Lucia Brouwers-Van Puijenbroek. De planeten hebben ontzettend veel invloed op de kosmos, de dieren, mensen en planten kortom op alles. Doordat wij de energieën van de planeten kunnen voelen en alle andere kosmische begrippen een plaatsje kunnen geven, wordt het pad wat we hebben gekozen, een duidelijke uitgezette route. Ik heb na een jarenlange studie Astrologische kaarten gemaakt. Die kaarten hebben voor mij energieën die duidelijk werken. Ik heb voor mensen hun Horoscoop gemaakt en daardoor ondersteuning kunnen bieden. Ik kan voor de vragen die u hebt naar aanleiding van een legging samen met u het antwoord duidelijk krijgen. Ik maak Geboortehoroscopen en geef daarbij de gewenste voor u te begrijpen uitleg. 

Helderziende waarnemingen/chakrakleurdiagnostiek door Margaretha Gieles, www.margarethagieles.com

Quantum Touch, Quantum Allergy, Magnetiseren, EFT door Gerda Brondijk, B.Touched2

Ik introduceer het Kennisboek. Dit is een kosmisch boek dat ons voorbereidt op de zogenaamde Gouden Tijd. Op de tekst is een hoogfrequente energie aanwezig. Tijdens het lezen verhoogt deze energie bij iedere lezer geleidelijk aan zijn of haar bewustzijn naar een universeel bewustzijn van eenheid en liefde. Dit bewustzijn is nodig voor het binnen kunnen gaan van de Gouden Tijd. Geïnteresseerden ontvangen 3 hoofdstukken om er kennis mee te maken. Door Liesbeth de Groot, liesbethdegroot.com/nederland.hetkennisboek.net

Kaartleggen, tarot, reiki door Edith van Schutterhoef. Edit by Edith. Praktijk voor energetische healings, kaart readings & tarot uit Tilburg de Reeshof. Op 4 november ben ik aanwezig op de spirituele & wellness beurs te Made met mijn diverse disciplines om jou op maat te kunnen ondersteunen en verder te helpen. Wat doe ik? Tarot kaartleggingen voor antwoorden en inzichten in praktische dagelijkse zaken. Gechannelde engelen kaartleggingen voor spiritueel getinte inzichten en boodschappen van jouw engelen. Omdat ik beschik over verschillende healing technieken, heb ik altijd een geschikte healing die past bij jou. Van reiki handoplegging tot gechannelde healingen. Wil je jouw klachten of pijn verminderen, angsten laten weghalen, je bevrijden van beklemmende emoties of karmische zaken? Ik adviseer je graag! www.editbyedith.nl

Astrologie e.a. door Louis Kemperman, www.astrolouis.nl

Tarot Joodse stijl door Regine de Nooijer, shiurimblog.wordpress.com

Aurareading met tekening door Ria Doodeman, www.academievoorzelfontwikkeling.nl 

Life Coach, Reiki, Readings door Samantha Biesheuvel, www.jouwpad.nl

Korte huiddiagnose/korte behandeling gezicht met aromatherapie en energetische edelsteenmassage. Rozen-rozenkwarts behandeling. Ieder die een behandeling neemt krijgt een roos met een inspirerend kaartje, Verkoop Chiraatjes (Chiraja cadeaubonnen), informatie geven over mogelijkheden Chiraja gespecialiseerde huid- en lichaamsverzorging door Marianne Jacobs, www.chiraja.nl

Aanschaf Essentiële Oliën van doTerra, handmassage, Aroma Touch behandeling, op afspraak Wellness consult en begeleiding over het gebruik van de essentiële olie voor elk gezinslid, het geven van thema workshops door Fanny Kemps-Van Eck, Wellnes Advocate doTerra en Lijke Messelink-Kemps. Leefstijlcoach, www.keepitflowing.nl

Kennismakingssessies Access Bars door Nadine Heemskerk, www.renewyou.nl

Vingerreflexologie door Peggy Meewis, Be-Leef. Verander je klacht in kracht is mijn doel! Vingerreflexologie is een methode om belemmerende emoties te neutraliseren en te verwijderen door middel van een vraaggesprek en het masseren van de vingers. De vingers zijn namelijk verbonden met het emotioneel deel van je brein en vertellen je welke weerstanden en oude processen je nu nog meedraagt. Het is bij Vingerreflexologie dus niet de klacht die we bekijken, maar de oorzaak ervan die uiteindelijk tot klachten heeft geleid. Perfect voor mensen die druk in het hoofd zijn, last hebben van nare gevoelens en gedachtes, mensen met trauma`s, een burn-out ervaren, maar eigenlijk voor iedereen die niet echt in balans is. Een langdurig overwerkt brein zorgt uiteindelijk voor een verstoring in het gehele lichaam. www.be-leef.eu

"APK" gezondheidscheck (vitaminen, mineralen, organen enz.) m.b.v. Quantum Resonance door Miranda Bosters-Boogaart, www.natuurlijk-in-balans.nl

Verkoop produkten uit Tibet voor het goede doel door Anjo Willegers van stichting ‘Kinderen van Spituk’: een bijdrage leveren aan het welzijn van de kinderen van het Pegon – Institute in India, www.kinderenvanspituk.nl

Paragnoste, Medium Ria Verhoeks, ik ben vanaf 1995 werkzaam in het Spirituele waarin ik veel opleidingen heb gevolgd. Ik geef lezingen bij verschillende verenigingen en heb zelf een Spirituele Vereniging waar ik om de drie weken een openbare avond organiseert. Ik heb ook een eigen praktijk waarbij verschillende privė consulten worden gegeven. U kunt bij mij ook terecht voor verschillende cursussen en workshops. O.a. Spirituele Ontwikkeling, Tarot, Magnetiseren, Pendelen. En vele andere disciplines zoals Access Consciousness Bars, Energetic Facelift, Correction Vision, Pijn en Blessure behandelingen, Parkinson behandeling. www.pasoleerdam.nl

Wijzigingen programma, deelnemers en disciplines onder voorbehoud .

 

U bent van harte welkom!

---------------------------------

 

Het was een gezellige, sfeervolle beurs in de Blaker bij deze laagdrempelige "consulten" beurs. Mooie lezingen en demonstraties waar bijzondere dingen gebeurden zoals de geuren van rozen die extreem sterk gingen ruiken, bijzondere "sessies"en "boodschappen", goede informatie en inzichten.

Annie Fens bedankt hierbij weer alle deelnemers, bezoekers en de goede zorgen van Gerard en Ineke van de Blaker.

Volgend jaar is de beurs op zondag 03 februari 2019, weer de eerste zondag van februari.

SPIRITUELE
&
WELLNESS BEURS

15e EDITIE, ZONDAG 04 februari 2018

Spiritueel : vanwege de vele verschillende spirituele disciplines waar je kennis mee kunt maken

Wellness : het welzijn (je goed voelen, mindfulness, in balans zijn), vanwege de energetische behandelingen, healings en massages

"Voor de bewuste en bezielde mens"

“Waar je je bewust van bent ; daar heb je controle over”

“Waar je je niet bewust van bent ; dat heeft controle over jou”

Locatie :  Gemeenschapshuis De Blaker, Graaf Hendrik III plein 128,
               4819 CL in Breda, 076-5216893,

Voor de routebeschrijving naar de locatie klik hier.

Tijd : 11:00 uur tot 17:00 uur

Entree : € 5,00 p.p., kinderen onder 12 jaar gratis (kinderen onder 18 jr. alleen toegang onder begeleiding)

Prijzen consulten, behandelingen of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

De Spirituele & Wellness beurs : een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om "boodschappen" te ontvangen. Een sfeervolle, kleinschalige en laagdrempelige beurs met mensen met een goede intentie en die
graag vanuit de essentie willen leven. 

U bent van harte welkom. Voor al uw vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annie 06-53776005 of Gregor 06-43053849 of u kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PROGRAMMA LEZINGEN EN DEMONSTRATIES
SPIRITUELE & WELLNESS BEURS 04 februari 2018 : 
( met uw entree-bewijs gratis te volgen )

11.15 uur: "Demonstratie Bloemenséance" door Mieke Verschuren
Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. 

12:30 uur: "Mesologie als regulier alternatief" door Rini van Oorschot
Ik ben Rini van Oorschot en ik ben mesoloog. Als mesoloog gebruik ik reguliere kennis, anatomie, fysiologie en pathologie. Dit combineer ik met mijn kennis uit Oosterse geneeswijzen, namelijk Ayurveda en Traditionele Chinese Geneeswijzen.  Verder maak ik gebruik van Electrofysische Diagnostiek. Dat wil zeggen dat ik op meridianen van zowel handen als voeten diverse punten meet. Het onderzoek is gericht op het vinden van de onderliggende oorzaak van klachten. De behandeling kan bestaan uit Ayurvedische en westerse kruiden, homeopathie, vitamines en mineralen. Er kan getest worden welke van deze middelen het meest geschikt zijn. Ook kan voeding doorgemeten worden.

13:30 uur: "Het resetten van energetisch beperkende systemen" door Robert Poncin
Ik loop steeds tegen hetzelfde aan in mijn leven. Soms word ik er moedeloos van. Ik wil dit patroon graag veranderen. Maar hoe?’ Tijdens deze counseling sessie gaan we naar de oorsprong (dat is meestal een vorig leven) van jouw ‘niet oorspronkelijk’ energetisch systeem en wordt het gereset. Dit kan individueel of in kleine groepjes naar gelang het probleem en systeem dat zich aandient. Tijdens een counseling sessie maak ik gebruik van informatie die ik krijg doordat ik over de gave van helderhoren, helderzien en heldervoelen beschik. Deze informatie helpt om snel tot de kern van het probleem te komen. Re-past counseling  - Robert Poncin

14:30 uur: "Energetische Chapoma Healing" , iets voor u? door Richard Krebber
De Chapoma Healing is een energetische behandeling waarbij bestaande Westerse technieken uit de Chakradiagnostiek, de Polariteiten leer en het Magnetiseren gecombineerd worden met Oosterse inzichten omtrent onze fijnstoffelijke lichamen (Aura) en fijnstoffelijke informatiecentra (chakra's). Er vindt bij deze lezing ook een experiment plaats met geluid, een zogenaamde Chakrasynchronisatie. Ervaar het zelf!

15:30 uur: "Bewustwording en de ondersteuning van de Cosmic & Flower energies" door Netty van Rijckevorsel
De uitleg van de Cosmic&Flower energies, hoe de energies geprepareerd zijn en de werking op ons onderbewustzijn. In ons onderbewustzijn zijn een heleboel oude patronen, oude angsten, verdriet, pijn, ziektes enz. Als wij niet aan ons zelf werken blijven deze bestaan, dus als we deze in nemen gaan er vele dingen in ons zelf veranderen. Ook heb je karma want we hebben immers vele levens geleefd, wet van oorzaak –gevolg. Tijdens de cursus Zelfhealing en intuïtieve ontwikkeling en de Therapeutenopleiding gaan we hier dieper op in, waarom jou iets overkomt en hoe dat jij jezelf kunt healen en gaan werken met jouw eigen kwaliteiten. We gaan meer leven vanuit het ritme van de natuur, ons voelen, weten, horen en proeven. Liefs, Netty  

DEELNEMERS DIE U OP DE BEURS AAN ZULT TREFFEN VOOR CONSULTEN :  

Boodschappen via automatisch schrift door Martine Debaeke, www.puurintuitief.be

S.R.T. (Spiritual Respons Therapy) door Ann Trethewey, www.annshoeve.nl

Creatief Medium Ria Doodeman, www.academievoorzelfontwikkeling.nl

Reading, Healing en Massage door Paul Melis en Ingeborg van Berkel, www.tashi-delek.nl

Automatisch Schrift door Petra Busio, www.petrabusio.nl

Tarot kaartleggingen door Suzanne van Wanrooij, www.suzannevanwanrooij.nl

Helderziende Waarnemingen uit de aura door Lia Lambrechts

Re-Past Counseling, het resetten van beperkende energetische systemen door Robert Poncin, www.robertponcin.nl

Gesprek met dieren door Itske Oirbans, www.itskihealingpraktijk.nl

Stoel- en Handmassage door Jacques Sinke

Chakrakleurdiagnostiek door Marga Gieles, www.margarethagieles.com

Cartouche kaarten, handlezen, wastekeningen door Ria de Vries

Bloemenséance (bloem lezen) door Mieke Verschuren

Energetische handmassage door Netty van Rijckevorsel, www.ankhverbinding.nl

Mesologie, onderzoek naar disfuncties door Rini van Oorschot, www.mesologieroosendaal.nl

Paranormale/Spirituele Coaching door Richard Krebber, www.parapsycholoog.com

Mixconsulten: astrologie, tarot en paranormaal door Louis Kemperman, www.astrolouis.nl

Numerologie door Netty Claessen-Braat

Astrologisch consult voor volwassenen en kinderen door Petra van der Aa

Engelenkaart Reading en Tarot en Healing door Edith van Schutterhoef, www.editbyedith.nl

Voetreflexologie door Jennifer Cairo, www.voetreflexjennifercairo.nl

Kleurjuf Ineke van der Valk, www.inekevandervalk.nl  www.beamerlightpen.nl 

 

Prijzen consulten, behandelingen, healings of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

U bent van harte welkom

--------------------------------- 

 

De Spirituele & Wellness beurs van zondag 5 november 2017 was geweldig. Een mooie opkomst en een goede sfeer! 

Gregor van Gils en Annie Fens bedanken alle deelnemers, bezoekers en medewerkers van 't Trefpunt in Made. 

Zondag 5 november 2017

SPIRITUELE & WELLNESS Beurs

“voor de bewuste en bezielde mens”

14e EDITIE (altijd de eerste zondag van de maand november)

Locatie : Hotel-Partycentrum ‘t Trefpunt, Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ in Made, 0162-684000, www.hoteltrefpunt.nl   

Van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Entree : € 5,00 per persoon, kinderen onder 12 jaar gratis.

Prijzen consulten, behandelingen, healings of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot max. € 15,00 per keer. 

Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

De Spirituele & Wellness beurs : een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om "boodschappen" te ontvangen.
Op deze beurs zijn zo’n 45 standhouders aanwezig 

Met van alles op het gebied van Spiritualiteit, Healing en Gezondheid.
Ruim 45 deelnemers (mediums, paragnosten, healers en therapeuten) met verschillende spirituele disciplines, energetische behandelingen en healingen, massages en verkoop van edelstenen en mineralen, boeken, sieraden, Aloë Vera, Atman Buddhi producten, wellness- en spirituele artikelen.
En natuurlijk interessante lezingen en demonstraties.

De Spirituele & Wellness beurs : en sfeervolle, kleinschalige en laag-drempelige beurs met mensen met een goede intentie en die graag vanuit de essentie willen leven. Een ideale manier om laagdrempelig kennis te maken met deze spirituele en alternatieve disciplines!

Gratis (met uw entree bewijs) te volgen lezingen en demonstraties :

11:15u :  “Labyrint” door Henry Stoffelen / Angel-Place,
www.angel-place.nl
"In een Labyrint vind je je weg, in een doolhof raak je de weg kwijt"

12:00u :  “Magnetiseren”  door Frans Lander
Frans houdt zich al jaren en jaren bezig met magnetiseren. Hij zal u vertellen over wat magnetiseren in houdt en u mag vragen stellen. Ook geeft hij een korte demonstratie magnetiseren.

13:00u :  “Demonstratie, Healing en Mediumschap” door Medium Josephine
Josephine geeft een groepshealing en een demonstratie mediumschap. Ze is Kind & Gezins Fluisteraar, Gezin-Scheiding, Paranormaal coach en Single en Relatie Coach, www.genezendmediumjosephine.nl

14:00u :  “Je scheppingskracht activeren” (+meditatie) door Debby Brühns, www.innerlijke-rust.com 
We zijn van oorsprong Goddelijke wezens die geleidelijk aan onze schep-pingskracht zijn verloren. In deze lezing leg ik je uit hoe dit is gekomen en dat het zo belangrijk is voor verandering in de wereld dat we onze scheppingskracht weer gaan gebruiken en hoe je dit weer kan doen. Onderwerpen zoals kwantumfysica, geheime agenda's, buitenaardse beschavingen (zoals ook de engelen!) zullen aan bod komen in deze lezing en ik sluit deze lezing af met een geleide meditatie waarin we onze scheppingskracht weer activeren. In de maandelijkse bijeenkomsten Creating with the Force of Life train ik mensen weer hun scheppingskracht te gebruiken waardoor je jezelf kan bevrijden van mindcontrol, het verleden, je leven opnieuw kan creëren en zo lekker in de flow kan komen. Ben je nieuwsgierig en/of in je hart geraakt hierdoor dan zie ik je graag op de beurs! Hartegroet van Debby Brühns, Praktijk voor Innerlijke Rust  www.innerlijke-rust.com

DEELNEMERS DIE U OP DE BEURS AAN ZULT TREFFEN VOOR CONSULTEN :

Doormeten voeding op (hand) meridianen door Mesologie Praktijk Roosendaal, www.mesologieroosendaal.nl

Verkoop Aloë Vera kannetjes, Atman Buddhi producten (paarse bollen en piramides en chakra producten. Promoten Reiki & Auratouch behandelingen door Daphne Muilwijk, DM Reiki & Healing, www.dmreikihealing.com

S.R.T. (Spiritual Respons Therapy) door Ann Trethewey, www.annshoeve.nl

Medium, Mieke Verschuren

Hoofdmassage door Kees van der Wildt

Reiki behandelingen en klankschaal healings door Krijn Tuip,
www.reiki-magna.nl

(Sjamanistische) Healing, Reading, Luisterkind werker door Sanna van Bentveld, www.sannavanbentveld.nl

Wegwijstekening + consult door Daniela Schachinger, Atelier InSight

HondenLuisteraar: gespecialiseerd in het wijzigen van ongewenst gedrag. Heldervoelend Paragnost, Quantum Touch genezer, Personal Coach (waar zit je kracht) door Johan Laforce, www.innerteacher.nl

Handlezen, wastekening, cartouchekaarten, foto levende + overledene personen lezen door Ria de Vries

Helderziende waarnemingen via de aura, kaartleggen, foto's, energetisch werken door Lia Lambrechts, www.lialambrechts.wordpress.com

Engelenhealing & Energetische Handmassage met ondersteuning van de Cosmic & Flower energies met een persoonlijke boodschap door Netty van Rijckevorsel, www.ankhverbinding.nl

Psychometrie, foto's/voorwerpen. Tarot en persoonlijke boodschap bij engelsleutelhanger door Yvonne Trommelen-Wouters

Verkoop eigen boeken en kaarten. Akashaconsulten door Eleonora Gabriëls, www.eleonoragabriels.nl

Klassieke en Haptische massages op de massagestoel door Loes Stoop, www.voel-massage.nl

Mediumschap & Spirit Healing (boodschappen vanuit de Spirituele Wereld) door Robert Cash, www.mediumrobert.com

Massage, Healing en Reading door Paul Melis, www.tashi-delek.nl

Runen Orakel door Ruud Schmidtpott, paranormaalcafe.wordpress.com

Thetahealing door Annemiek Coenen, www.annemiekcoenen.nl

Verkoop spirituele en religieuze artikelen, www.treja.nl 

Kind & Gezinsfluisteraar door Josephine Otto, www.genezendmediumjosephine.nl

Engelen Medium Christina Back, Engelenpraktijk Angel-Spirits, www.angel-spirits.nl

Medium en Eclectisch therapeut Bert Back, www.reikibreda.nl

Iriscopie-consulten door Rita Hausherr, www.ritahausherr.nl

Astrologie consulten door Marian Berende, www.facebook.com/inverbindingastrologieenbewustzijn

Gesprek met dieren door Itske Oirbans, www.itskihealingpraktijk.nl  www.kattengedragsdeskundigebreda.nl

Medium en Baby-/kindfluisteraar Sandy Jaquet, www.stralendebloem.com

Re-past Counseling. Het resetten van beperkende energetische systemen door Robert Poncin, www.robertponcin.nl

Voetreflexmassage, Magneetmassage, Oorkaarsen, Hoofdmassage met edelstenen-healing + reading door Ginie Zwartjes, www.massagepraktijkzwartjes.nl

Intuïtieve numerologie door Carmen van Wezel

Stoelmassage door Jacques Sinke

Kaartlegging, mediamiek consult, healing, regressie door Els van Dam, Praktijk levenskracht, www.praktijk-levenskracht.nl

De blauwdruk is, verleden (akashakronieken) heden en toekomst van de ziel, in al zijn energievormen. Universal Light Healing maakt gebruik van die blauwdruk, als leidraad om "DAT" te triggeren wat voor jou NU nodig is om je uit oude patronen te halen en je dichter bij jouw eigen waarheid te brengen, jouw zielenpad. De verbondenheid van alle energievormen incl. die voor jou en mij is de "sleutel" van Universal Light Healing. De korste weg van jouw zielenreis. Door Patricia Hollaar, www.universal-light-healing.com

Boodschappen via automatisch schrift, contact overledenen door Martine Debaeke, www.martinedebaeke.be

Nes Health-Bodyscan door Monique Ensink, Tropical Life-Massage & Wellness, www.tropicallife.nl

Medium Anna van der Horst, www.mediumlahorst.nl

Automatisch schrift door Petra Busio, www.petrabusio.nl

Ik werk als trance-medium. En laat alle energieën rondom je te woord. Beantwoord alle vragen die je hebt. Ik werk op verschillende levels en geef vooral de geestelijke wereld het woord. Door Jo Suijkerbuijk, www.suijkerbuijk.nu

Verkoop van buidels, leer/veren kettingen, armbanden, eigen gemaakte wierook, branders voor wierook door Marianne van der Mast-Verduin, The Native Dutch Clan, www.the-native-dutch-clan.nl

Energetix magneet sieraden door Willy van Zundert-Kwak, Active House, www.energetix.tv/activehouse

Medium consulten/readingen mens en dier door Riet Berendsen-Kramer, Praktijk Cayavari, www.cayavari.nl

Paranormale en Spirituele Coaching door Richard Krebber, www.parapsycholoog.com

Tarot Consult door Suzanne van Wanrooij, suzannevanwanrooij.jimbo.com

Transformatie doorbraak consult door blokkade/probleem opstelling met edelsteentjes en diep helende handmassage met essentiële oliën door Cindy Tetteroo, www.wellnesspedicure.nl

Reading/Healing geven, Galactic Light Healing (ET) door Arthura Hector, www.ashtarcommandnederland.com

Medium en transhealing consulten door Willemijn de Rooij-Frijters, Praktijk Engel Hart en Ziel, www.praktijkmetengel-hart-en-ziel.com

 

U bent van harte welkom!

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

Voor al uw vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annie 06-53776005 of Gregor 06-43053849 of u kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volgend jaar is er weer een Spirituele & Wellness beurs in 't Trefpunt in Made op zondag 4 november 2018. 

 

--------------------------------- 

Het was weer een super fijne beurs afgelopen zondag 5 februari 2017. Lekker druk en een mooie spirituele sfeer. Ik heb mooie mensen gezien en goede dingen gehoord over de consulten die gegeven werden. Ook de demonstraties en lezingen waren bijzonder. Helemaal Top! Met dank aan alle deelnemers en de goede zorgen van Gerard en Ineke van de Blaker. 

Volgend jaar is er weer een Spirituele & Wellness beurs in de Blaker in Breda op zondag 4 februari 2018.

Voor foto's van de spirituele & wellness beurs klik hier.

SPIRITUELE
&
WELLNESS BEURS

13e EDITIE, ZONDAG 05 februari 2017

Spiritueel : vanwege de vele verschillende spirituele disciplines waar je kennis mee kunt maken

Wellness : het welzijn (je goed voelen, mindfulness), vanwege de energetische behandelingen, healings en massages

"Voor de bewuste en bezielde mens"

“Waar je je bewust van bent ; daar heb je controle over”

“Waar je je niet bewust van bent ; dat heeft controle over jou”

Locatie :  Gemeenschapshuis De Blaker, Graaf Hendrik III plein 128,
               4819 CL in Breda, 076-5216893,

Voor de routebeschrijving naar de locatie klik hier.

Tijd : 11:00 uur tot 17:00 uur

Entree : € 5,00 p.p., kinderen onder 12 jaar gratis.

Prijzen consulten, behandelingen of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

De Spirituele & Wellness beurs : een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om "boodschappen" te ontvangen. Een sfeervolle, kleinschalige en laagdrempelige beurs met mensen met een goede intentie en die
graag vanuit de essentie willen leven
.

U bent van harte welkom.

Voor al uw vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annie 06-53776005 of Gregor 06-43053849 of u kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

PROGRAMMA LEZINGEN EN DEMONSTRATIES
SPIRITUELE & WELLNESS BEURS 05 februari 2017 : 

( met uw entree-bewijs gratis te volgen )

11:30 uur "Channeling" door Petra busio
Als Natuur-geneeskundig paranormaal therapeut werkt ze op Geneeskundig vlak altijd samen met de spirituele wereld. De reading die je mag ontvangen geeft je heling en inzicht. Als transmedium werkt ze met de overledenen samen die jou graag liefde en informatie door willen geven. Dit Gods werk doet ze met veel liefde en plezier. Kom en laat je raken. Meer info www.petrabusio.nl 

12:30 uur "Natuurlijk Balans, Gezond lichaam en geest (inclusief Healing)" door Willemijn van Wanrooij
Naar mijn mening is ‘Voeding”: alles wat je tot je neemt. Het is meer dan je dagelijks eten. Hoe kan jij jouw natuurlijke balans stimuleren en wat is van belang voor een vreugdevol leven. Je krijgt tips en uitleg over geZONdheid. En als onderdeel van de lezing krijg je heling in de vorm van broodnodige voeding…. Nieuwsgierig? Ik zie je graag in de zaal!

13:30 uur "Persoonlijke boodschappen van de Aartsengelen (readings)" door Sofie Deheusch
Als medium werk ik samen met mijn Gidsen en het Engelenrijk. Tijdens de lezing zal ik samen met de Aartsengelen persoonlijke boodschappen en handvaten om verder te kunnen aanreiken.

14:30 uur "Wat vertellen de Chakra kleuren over jou" door Marga Gieles
Ontdek wat jouw chakrakleuren over jou vertellen. Deze middag kleur je een schema in en zal Margaretha je zeggen wat je talenten zijn, maar ook met welke problemen je worstelt. De kleuren leggen a.h.w. je binnenste bloot. Maak kennis met de geheime taal van de chakrakleurdiagnostiek(CKD). Meer info zie www.margarethagieles.com

15:30 uur "Universal Lighthealing" door Patricia Hollaar
Op de lezing ga ik vertellen hoe mijn pad naar universal light healing is begonnen en wat de healing voor je kan betekenen in bewustwordingproces. Na enige praktijkervaringen met de et-healingen, merk ik, dat ik eigenlijk meer met licht van mijzelf, de cliënt en het universum werk. Ik voeg de energieën samen om een totaalplaatje te krijgen in het geheel. Deze energieën bij elkaar verduidelijken de blauwdruk van de cliënt, waardoor 'dat' behandelt wordt wat voor de cliënt NU belangrijk is voor verdere ontwikkeling en genezing. Wij komen allemaal uit de bron van licht. Alles van het universum (incl. aarde). Dus het is logisch dat alles verbonden is met 'het licht' (energie). Deze verbondenheid is de sleutel van de 'universal-light-healing', de blauwdruk.

 

DEELNEMERS DIE U OP DE BEURS AAN ZULT TREFFEN VOOR CONSULTEN :

Bloemenséance (bloem lezen) door Mieke Verschuren, http://paranormaledienstverleningmieke.blogspot.nl/p/over-mij.html

Automatisch schrift door Petra Busio, www.petrabusio.nl 

Tarot mediator Suzanne van Wanrooij, suzannevanwanrooij.jimbo.com

Handoplegging, Orakel (vanuit verbinding communiceren) orakelkaarten leggen door Willemijn van Wanrooij, www.natuurlijkbalans.info

Universal-light-healing door Patricia Hollaar, www.universal-light-healing.com

Mediumconsulten door Sofie Deheusch, www.praktijkorenda.com

Helderziende waarnemingen en Chakrakleurdiagnostiek door Marga Gieles, www.margarethagieles.com

Handlezen en Wastekening en Foto levende en overleden personen door Ria de Vries

Readings en promoten www.spiritueel-online.nl door Miryea Verheul

Creatief Mediumschap door Ria Doodeman, www.academievoorzelfontwikkeling.nl

Thaise stoelmassage door Jacques Sinke

Gesprek met dieren door Itske Oirbans, www.itskihealingpraktijk.nl

Massages, Reading en Healing door Paul Melis

Wegwijstekening=tekening met een persoonlijke boodschap door Daniela Schachinger, www.paintingsilove.com/artist/danielaschachinger

Astrologie en Bewustwording door Marian Berende, www.heeljezelfinbreda.nl

"Achter elke kwaal zit een energetisch verhaal" door José van Loon en Robert Poncin, www.klaproos-reincarnatie.nl  www.robertponcin.nl

Engelenconsulten door Christina Back, www.angel-spirits.nl

Automatisch schrift door Martine Debaeke, www.martinedebaeke.be

S.R.T. (Spiritual Respons Therapy) door Ann Trethewey en Electro-medicijn door Richard Klep

Akashareading en verkoop boeken en kaartjes door Eleonora Gabriëls, www.eleonoragabriels.nl

Helderziende waarnemingen door Peter Mouthaan

Spiritueel Gezondheidsadvies door Angela Coulet, www.impuls-voeding.nl

Shiatsu/TuiNa massage door Ingeborg van Berkel, www.lichaamengeestinbeweging.nl

Prijzen consulten, behandelingen, healings of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

U bent van harte welkom! 

Volgend jaar is er weer een Spirituele & Wellness beurs in de Blaker in Breda op zondag 4 februari 2018.

--------------------------------- 

ARCHIEF Spirituele & Wellness beurzen : 

Het was weer een super mooie beurs ; de Spirituele & Wellness beurs in 't Trefpunt in Made op zondag 6 november 2016. Annie Fens en Gregor van Gils bedanken alle deelnemers, bezoekers, vrijwilligers en het personeel van 't Trefpunt. Samen hebben we er weer iets waardevols van gemaakt.
Een geslaagde beurs waar veel mensen van genoten hebben.
Deze beurs wordt volgend jaar op zondag 5 november 2017 gehouden. 

Voor foto's van de spirituele & wellness beurs klik hier.

Zondag 6 november 2016

SPIRITUELE

WELLNESS Beurs

“voor de bewuste en bezielde mens”

12e EDITIE (altijd de eerste zondag van de maand november)

Locatie : Hotel-Partycentrum ‘t Trefpunt, Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ in Made, 0162-684000, www.hoteltrefpunt.nl

Geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur

De entree is € 5,00 per persoon, kinderen onder 12 jaar gratis

Prijzen consulten, behandelingen, healings of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

De Spirituele & Wellness beurs : een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om "boodschappen" te ontvangen. Een sfeervolle beurs met mensen met een goede intentie en die graag vanuit de essentie willen leven.

Op deze beurs zijn zo’n 45 standhouders aanwezig.

Met van alles op het gebied van Spiritualiteit, Healing en Gezondheid. Ruim 45 deelnemers (mediums, paragnosten, healers en therapeuten) met verschillende spirituele disciplines, energetische behandelingen en healingen, massages en verkoop van edelstenen en mineralen, boeken, sieraden, wellness- en spirituele artikelen.

En natuurlijk interessante lezingen en demonstraties.

Gratis (met uw entree bewijs) te volgen lezingen en demonstraties :

11:15u :  Bloemenséance” (demonstratie) door medium Mieke Verschuren
Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen.

12:00u :  Zielsgroei” (met interactieve workshop) door Jari Fontijn
Heb je je ooit wel eens afgevraagd waarom je zoveel gidsen en helpers om je heen hebt? Waarom je contact kan maken met zoveel verschillende (vorige) levens? Wat jouw schaduwen en de levens die je in de schaduwen hebt geleefd nu nog bij kunnen dragen aan wie je bent? Zij zeggen veel over wie jij bent, maar de reden dat zij nu aan jou verschijnen heeft te maken met de potentiële ontwikkeling van jouw zielen energie op dit moment.

Je ziel is niet een statisch ding wat onveranderd blijft door de tijd. Het groeit door elke ervaring die je hebt gehad, die je nu beleefd en die je ooit zal overkomen en met die groei wordt jij completer.

Tijdens deze lezing/workshop vertelt Jari Fontijn over de ziel en gaan we een of meerdere korte maar krachtige oefeningen doen waarmee jij het contact met je ziel versterkt. Ook hoopt Jari dat je na deze ervaring geïnspireerd raakt om je zielen energie en de groei van je ziel meer ruimte te geven in je leven. Per slot van rekening beleven we het meeste geluk aan een bezield leven.

13:00u :  “Communiceren met dieren en natuur in een wereld van levende energie” (met een oefening) door Sonja Raats
Telepathie met dieren lijkt voor veel mensen iets bijzonders en onbereikbaars maar dat is het niet. We staan er meestal niet bij stil maar alles in onze wereld (inclusief wij mensen) bestaat uit energie. Alles heeft dus een bepaalde trillingsfrequentie , zoals je de radio op een bepaalde frequentie instelt en dan een bepaald radiostation kan beluisteren. Zo hebben ook alle dieren en de natuur om ons heen hun eigen trillingsfrequentie. . Het is mogelijk je daarop af te stemmen door je hoofd leeg te maken en je vanuit je hart te verbinden met hetgeen waarmee je wil communiceren . Je kunt dan informatie ontvangen en  ook sturen in de vorm van gedachten, beelden en gevoelens. . Graag vertel ik hierover wat meer in mijn lezing op de beurs op 6 november. Ook ga ik proberen je al iets te laten ervaren door het doen van een korte meditatieoefening. Ik kijk ernaar uit je dan te ontmoeten. Met vriendelijke groet, Sonja

14:00u :  “Luisterkind” door medium Willemijn de Rooij
Mijn naam is Willemijn de Rooij Frijters. In mijn Praktijk Met Engel Hart en Ziel werk ik met verschillende methodes. Om te helpen om een stap in je innerlijke wereld te zetten. Op reis in jezelf. Ik werk als Luisterkindwerker en Luister ik naar wat de ziel ons te vertellen heeft. Ik luister naar iedereen die gehoord wilt worden. Vanaf de 28e week zwangerschap via de geboortebegeleiding van Luisterkind tot aan de mensen die al overleden zijn via de Levensbrug van Luisterkind en alles daar tussen. In liefde ga ik Luisteren en er vind een gesprek plaats van ziel tot ziel op telepathische wijze. Dit vertaal ik terug in een verslag en ontvangt u binnen 2 weken weer van mij. Zo’n verslag noemen we een Luisterkindafstemming. Zodat jullie elkaar of jezelf weer opnieuw mogen vinden. Als medium werk ik met de therapeutische mediumconsulten beide zijn een prachtige manier om tot ons zelf te komen en te kijken naar wat er losgelaten, opgeruimd of gekeerd mag worden. In liefde met jezelf aan de slag. Iedere stap is er een.

Tijdens de Spirituele & Wellness beurs op 6 november 2016 in 't Trefpunt in Made. Zal ik een Lezing geven over de Luisterkindmethode. In liefde ga ik op telepathische wijze luisteren naar wat de ziel te vertellen heeft . Welke blokkades zitten er in de weg en hoe kunnen we dit keren en loslaten, wat moet er aan gedaan worden. Wat zijn handvaten en tips om verder te kunnen. We hebben allemaal wel eens een moment dat we denken nu weet ik het echt niet meer. Ik zit er doorheen. Ik snap niet waarom mijn kindje ineens dit gedrag vertoond . Er is bv.angst , gebrek aan zelf vertrouwen of wilt u misschien gewoon weten hoe het met u kind is en of het kind wel gelukkig is of wat we voor het kind of volwassenen kunnen doen? Het is voor jong en oud. Maar wat is dat nu eigenlijk de Luisterkindmethode en wat voor effect heeft dat dan? Voor wie is het dan allemaal? Dit zijn vragen die vaak worden gesteld en daar ga ik alles over uitleggen tijdens de lezing. Zodat u straks kunt voelen of een Luisterkindafstemming , geboortebegeleiding of de Levensbrug afstemming iets voor u is.

14:30u :  “S.R.T.” (Spiritual Respons Therapy, met healing) door Ann Trethewey
S.R.T., Spiritual Respons Therapy is een therapie waarbij je via je Hogere Zelf toegang krijgt tot je zielenarchief (Akasha archief) en ook (blokkades) gaat zuiveren. S.R.T. biedt de mogelijkheid om naar de bron van bepaalde problemen te gaan. Er wordt gewerkt met bepaalde kaarten en een pendel om patronen van negatieve energieën op te sporen. Ann Trethewey zal daar iets van laten zien tijdens deze lezing. Ook vind er een groepshealing plaats.

15:00u :  “Engels Mediumschap” (demonstratie contact met onze dierbare overledenen, Nederlands gesproken) door medium Martine Debaeke
Martine geeft bewijs dat het leven na ons overlijden verder gaat. Het is altijd fijn om de energie van de Spirituele Wereld te mogen ervaren. Uw geliefden uit de Spirituele Wereld zijn nog steeds bij u. Ze zijn zich bewust van uw blijdschap en van uw verdriet en ze willen u motiveren de juiste beslissingen te nemen indien nodig. Ze laat het volledig van de spirituele wereld afhangen met wie ze communiceert.

 U bent van harte welkom

Met verschillende disciplines op het gebied van Spiritualiteit, Healing en Gezondheid.

Standhouders die u aan zult treffen op de beurs :

S.R.T. (Spiritual Respons Therapy), Hennep Producten, Electro Medicijn door Ann Trethewey en Richard Klep, www.annshoeve.nl 

Bloemenséance door Mieke Verschuren, http://paranormaledienstverleningmieke.blogspot.nl/

Mediumconsulten, Luisterkindmethode door Willemijn de Rooij, www.praktijkmetengel-hart-en-ziel.com

Energetische therapie, Tarotlegging, Coaching, Mentoring bij spirituele groei en bewustzijnsverruiming door Jari Fontijn, www.jarifontijn.com

Communiceren met dieren, Healing, Reiki, Trancehealing, Incasjamanisme, Coaching, Lichaamsgerichte coaching, Natuurcoaching, Coaching met paarden, healing, arts therapie door Sonja Raats, www.spirit4nature.nl

Cursussen, lezingen, persoonlijke sessies, auteur door Lucien Verkooijen, www.spiritueleopleidingen.com

Readings en Online Spiritueel Centrum door Miryea Verheul, www.spiritueel-online.nl

Helderziende waarnemingen via de aura door Lia Lambrechts

Et-Healing door Patricia Hollaar (healing met aliens en lichtwezens van het universum die handelingen kunnen verrichten die buiten Patricia om gaan) Voor geestelijke en lichamelijke hulp, waar dus werkelijk iets gedaan wordt, velen kunnen tijdens de behandeling al kleine sensaties ervaren, www.ethealing.jimbo.com

Re-past counseling, het resetten van energetische patronen en systemen voor de toekomst door Robert Poncin, www.robertponcin.nl

HondenLuisteraar : gespecialiseerd in het wijzigen van ongewenst gedrag, Heldervoelend Paragnost/Medium, Quantum Touch genezer, Personal Coach (waar zit je kracht), The Secret Teacher door Johan Laforce, www.innerteacher.nl

Automatisch schrift, contact met overledenen door Martine Debaeke, www.martinedebaeke.be

Verkoop boeken en engelenkaarten, Akashaconsulten door Eleonora Gabriëls, www.eleonoragabriels.nl

Medium, Kind- & Gezinsfluisteraar door Josephine Otto, www.genezendmediumjosephine.nl

Intuïtieve numerologie door Carmen van Wezel

Aura-reading en healing d.m.v. een persoonlijke WegwijsTekening, uitleg en gesprek door Daniela Schachinger

Medium/kindfluisteren door Sandy Jaquet, www.stralendebloem.com

Ontspannende en klantgerichte stoelmassages van ongeveer 10 min. door Loes Stoop, www.voel-massage.nl

Reiki behandeling en klankschaal healings door Krijn Tuip, www.reiki-magna.nl  

Verkoop religieuze en spirituele artikelen door Trees Gommers, Treja, www.treja.nl

Automatisch schrijven door Willy van Waveren

Runen orakel door Ruud Schmidtpott, www.paranormaalcafeoosterhout.nl

Energetische gezichtsbehandelingen (met de Mantel der Liefde) door José van Loon/De Klaproos, www.klaproos-reincarnatie.nl

Thaise stoelmassage door Jacques Sinke

Channeling; boodschappen van Zacharias door Jo Suijkerbuijk, www.suijkerbuijk.nu

Astrologische consulten door Marian Berende. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? De astrologie kan je meer inzicht geven in jouw (onbewuste) patronen. Het gaat bij mij om meer bewustzijn over jouw rol in de situatie waar jij nu in zit. Ik doe geen toekomstvoorspellingen. Wat heb ik nodig? Jouw geboortedatum, exacte tijd en geboorteplaats, www.heeljezelfinbreda.nl

Healen, Readen, Reiki door José Friskus, www.lichtvinder.nl

Medium, korte reading met aurasomatarotkaarten door Ria Doodeman, www.academievoorzelfontwikkeling.nl

Sjamanistische Healing, Reading, Luisterkind afstemming door Sanna van Bentveld, www.sannavanbentveld.nl

Healing/Reading/Massage door Paul Melis

Medium/Paragnost/Eclectisch Therapeut door Bert Back, www.reikibreda.nl

Egyptische tarot door Anna van der Horst, www.mediumlahorst.nl

Helderziende waarnemingen a.d.h. van geboortedatum of foto door Colinda van de Broek, Spiritueel Colinda, www.spiritueelcolinda.com

Iriscopie door Rita Hausherr, www.ritahausherr.nl

Hoofdmassage door Kees van der Wildt

Voetreflexmassage-oorkaarsen-healing en reading door Ginie Zwartjes, www.massagepraktijkzwartjes.nl

Energetix-Magneetsieraden door Monique Ensink, www.tropicallife.nl

Stoelmassage en verkoop van geurwassen in combinatie met branders door Heidi van Leest

Verkoop geschenken met betekenis (hartsgeschenken) door Ingrid van Delft, www.ingridsonly.nl

Oude patronen en lasten uit het lichaam halen en daarna nieuwe vreugdevolle patronen terug plaatsen, daardoor verandering DNA door Annemiek Coenen, www.annemiekcoenen.nl

Energetische Handmassage met de Cosmic & Flower Egyptische Chakra-oliën, door dit contact worden je zielspunten, organen, meridianen aangeraakt en tevens gemasseerd zodat er een betere doorstroming is in je gehele lichaam en met voor jou een persoonlijke boodschap door Netty van Rijckevorsel, www.ankhverbinding.nl

Anja van Hooijdonk; ik werk samen met het bedrijf Forever Living Products. Forever is wereldmarktleider in Aloë Vera gezondheids-en-life-style producten. Het zijn puur natuur producten. www.anjavanhooijdonk.flp.com

Reading, healing, kaartlegging, regressie consulten door Els van Dam, www.praktijk-levenskracht.nl

Voedingsadvies voor lijf en leden, energetische voeding voor lichaam en geest door Willemijn van Wanrooij, www.natuurlijkbalans.info

Healing voor mens en dier, Aura-Chakra healing, Trance-healing door Itske Oirbans, www.itskihealingpraktijk.nl

Engelenconsulten door Christina Back, www.angel-spirits.nl

U bent van harte welkom

Prijzen consulten, behandelingen, healings of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

Info : Annie Fens 06-53776005 of Gregor van Gils 06-43053849

Spiritueel : vanwege de vele verschillende spirituele disciplines waar je kennis mee kunt maken

Wellness : het welzijn (je goed voelen, mindfulness), vanwege de energetische behandelingen, healings en massages

“Waar je je bewust van bent ; daar heb je controle over”

“Waar je je niet bewust van bent ; dat heeft controle over jou”

Volgend jaar is de Spirituele & Wellness beurs weer op de eerste zondag van de maand november (de maand van de spiritualiteit) en wel op zondag 5 november 2017.

--------------------------------- 

ARCHIEF Spirituele & Wellness beurzen : 

We hebben weer genoten van de Spirituele & Wellness Beurs van zater-dag 12 maart 2016. Deze werd voor het eerst in het voorjaar gehouden in de Blaker in Breda. Het was een prachtige dag, mooi weer en een sfeervolle beurs met gelijkgestemden.
"Een helend energieveld voor de mediums, coaches, healers, masseurs en de bezoekers". 
Hierbij dank aan alle deelnemers, bezoekers, vrijwilligers die mee geholpen hebben aan de beurs en voor alle goede zorgen van Gerard en Ineke van Gemeenschapshuis de Blaker. Graag tot volgend jaar!

Voor foto's van de spirituele & wellness beurs klik hier.

SPIRITUELE
&
WELLNESS BEURS

11e EDITIE, ZATERDAG 12 MAART 2016

Spiritueel : vanwege de vele verschillende spirituele disciplines waar je kennis mee kunt maken

Wellness : het welzijn (je goed voelen, mindfulness), vanwege de energetische behandelingen, healings en massages

"Voor de bewust levende mens"

“Waar je je bewust van bent ; daar heb je controle over”

“Waar je je niet bewust van bent ; dat heeft controle over jou”

Locatie :  Gemeenschapshuis De Blaker, Graaf Hendrik III plein 128,
               4819 CL in Breda, 076-5216893,

Voor de routebeschrijving naar de locatie klik hier.

Tijd : 11:00 uur tot 17:00 uur

Entree : € 5,00 p.p., kinderen onder 12 jaar gratis.

Prijzen consulten, behandelingen of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

De Spirituele & Wellness beurs : een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om "boodschappen" te ontvangen.

U bent van harte welkom. Voor al uw vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annie 06-53776005 of Gregor 06-43053849 of u kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PROGRAMMA LEZINGEN EN DEMONSTRATIES
SPIRITUELE & WELLNESS BEURS 12 maart 2016 :

( met uw entree-bewijs gratis te volgen )

11:15 uur : "StressVRIJ Afslanken" door Marleen Ceulemans
Wil jij graag vermageren en je goed voelen in je lichaam? Maar is het, ondanks vele pogingen, nog niet gelukt om BLIJvend resultaat te hebben? Wil jij ook wel eens ‘ongezond’ kunnen eten zonder die schuldgevoelens achteraf? Kom dan naar de lezing StressVRIJ Afslanken. Niet de zoveelste dieethype maar een bewezen systeem om af te slanken en je goed te voelen in je lichaam voor de rest van je leven. Je leert er niet alleen waarom afslanken nog niet gelukt is maar vooral hoe jij met je lichaam kunt leren samenwerken in plaats van er tegen te (blijven) vechten. Kom en ontdek hoe je nu wel BLIJvend en op een leuke manier kan afslanken, zonder dieet. Ben jij het ook moe om calorieën te tellen en porties af te wegen? Om telkens weer hoop te koesteren bij het begin van een nieuwe dieetpoging, om er daarna de verloren kilo’s weer één voor één netjes terug bij te zien komen? Volg dan de lezing ‘StressVRIJ Afslanken’ van Marleen Ceulemans. Zij worstelde zélf jarenlang met dit probleem en leert je hoe je uit deze vicieuze cirkel raakt door op een meer ontspannen manier met je lichaam samen te werken, i.p.v. tegen je eigen lichaam te vechten.
Meer weten? Marleen pende haar ervaringen en inzichten ook neer, en dit werd uiteindelijk een volledig boek rond de invloed van stress op afslanken en hoe je dit proces kan stoppen. Ze geeft hierbij ook allerlei nuttige tips die je makkelijk in je dagelijks leven kunt implementeren.
Het boek kun je kopen op de stand van StressVRIJ Afslanken bij de ingang van de beurs.

13:00 uur : "Engels Mediumschap" door Martine Debaeke (Nederlands gesproken)
Martine geeft bewijs dat het leven na ons overlijden verder gaat. Het is altijd fijn om de energie van de Spirituele Wereld te mogen ervaren. Uw geliefden uit de Spirituele Wereld zijn nog steeds bij u. Ze zijn zich bewust van uw blijdschap en van uw verdriet en ze willen u motiveren de juiste beslissingen te nemen indien nodig. Ze laat het volledig van de spirituele wereld afhangen met wie ze communiceert.

14:00 uur : "Theta-Healing en Reading" door Annemiek Coenen
Op een gemakkelijke manier haal ik lasten van je schouders weg en verander ik met toestemming van de Bron oude patronen.
Voel je weer lekker in je vel zitten en leer hoe je dit zelf kunt.  Wordt lichter, voel lichter en Ben Lichter.

15:00 uur : "Nieuwe Aartsengelen en mini workshop EenheidsHeling" door Eeleonora Gabriëls
Alle Aartsengelen zijn mentor van een Nieuwe aartsengel. Deze Nieuwe Aartsengelen hebben dezelfde energie als hun mentor. Ze zijn nog krachtiger en helemaal gericht op wat wij nu nodig hebben.
EenheidsHeling is Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf. Dit betekent dat je iedere heling veel los mag laten maar ook weer gevuld wordt. Iedere heling die je geeft, word je zelf ook geheeld!

 

DEELNEMERS DIE U OP DE BEURS AAN ZULT TREFFEN VOOR CONSULTEN :

Cursussen, lezingen, boeken, persoonlijke sessies door Lucien Verkooijen, www.spiritueleopleidingen.com

ET-Healing door Patricia Hollaar

Boek StressVRIJ Afslanken – Voel je goed en BLIJvend slank zonder dieet ! door Marleen Ceulemans, www.stressvrijafslanken.com

WegwijsTekening=Reading + Healing, Bach-Bloesem Remedies door Daniëla Schachinger, www.paintingsilove.com/artist/danielaschachinger

Healing,(stoel)massage en reading door Paul Melis, www.lichaamengeestinbeweging.nl

Helderziende waarnemingen via de aura door Lia Lambrechts

Healing en stoelmassage door Jacques Sinke

Tarot consulten, berekenen Persoonskaart, Trillingskaart (wat is de uitdaging in je leven en wat heb je te leren), Tijdelijke Trillingskaart (waar sta je nu in het leven), welke Chakra is sterk en welke Chakra behoeft wat aandacht. Dit is te berekenen aan de hand van de geboortedatum. Door George Mensink, www.hetdonkseoog.com

Engelenhealing - Energetische Handmassage met ondersteuning van de Cosmic & Flower energies door Netty van Rijckevorsel, www.ankhverbinding.nl

Psychometrie, helderziende waarnemingen via foto of voorwerp door Ashley Koevoets

Helderziende waarnemingen, gespecialiseerd in relatie problemen, contacten met overledenen, foto lezen, familieopstellingen door Erika Dilling, www.praktijkemando.nl

Automatisch Schrift door Martine Debaeke, www.martinedebaeke.be

Vorige levens en nu door Robert Poncin, www.robertponcin.nl

Tekenen van de essentie van de ziel door José van Loon, www.klaproos-reincarnatie.nl

Powercoach ThetaHealing, Soul Body Fusions, Readings en Healings door Annemiek Coenen, www.annemiekcoenen.nl

Akasha consult door Eleonora Gabriëls, www.eleonoragabriels.nl

Astrologie (consulten aan de hand van de geboortehoroscoop) en Engelenkaartenlegging (aan de hand van de 12 huizen of levensgebieden van de Astrologie) door Marian Berende, www.heeljezelfinbreda.nl

S.R.T. (spiritual respons therapy) promotie en korte sessies door Ann Trethewey

Individuele familie/systeem opstellingen door Jeannette Tholhuijsen

Medium/Paragnost/Eclectisch Therapeut Bert Back, www.reikibreda.nl

Handlezen, wastekening, foto's lezen en Psychometrie door Ria de Vries

Spirituele Counseling, creatief medium Ria Doodeman, www.academievoorzelfontwikkeling.nl

Spiritueel-online.nl, Gezonde en natuurlijke producten www.happygezond.nl
door Miryea Verheul

Aurafotografie door Peter van de Klok, www.petervandeklok.com

 

Prijzen consulten, behandelingen, healings of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

U bent van harte welkom! 

---------------------------------------- 

ARCHIEF Spirituele & Wellness beurzen : 

De Spirituele & Wellness beurs van zondag 1 november 2015 was een zeer geslaagde beurs. Met een gezellige sfeer zoals u van ons gewend bent en met gelijkgestemden was het weer een top dag. De lezingen en demonstraties werden goed bezocht en hier zijn weer goede reacties uit voort gekomen. Met veel dank aan alle deelnemers, bezoekers en het personeel van 't Trefpunt. Door de bijdrage van iedereen maken we er iets moois van.

De eerstvolgende Spirituele & Wellness beurs in 't Trefpunt in Made is op zondag 6 november 2016, altijd de eerste zondag van de maand november.

----------------------------------------

SPIRITUELE

&

WELLNESS BEURS

10e EDITIE, ZONDAG 1 NOVEMBER 2015

DE EERSTE 10 BEZOEKERS 50% KORTING OP DE ENTREE-PRIJS!

Ieder jaar de eerste zondag van de maand november, mis het niet!

Spiritueel : vanwege de vele verschillende spirituele disciplines waar je kennis mee kunt maken en spirituele artikelen

Wellness : het welzijn (je goed voelen, mindfulness), vanwege de energetische behandelingen, massages en gezondheidsproducten

"Voor de bewust levende mens"

“Waar je je bewust van bent ; daar heb je controle over”

 “Waar je je niet bewust van bent ; dat heeft controle over jou”

Locatie :  Hotel-Partycentrum ´t Trefpunt, Raadhuisplein 1A, 4921 ZJ in Made, 0162-684000, www.hoteltrefpunt.nl

Voor de routebeschrijving naar de locatie klik hier

Tijd : 11:00 uur tot 17:00 uur

Entree : € 5,00 p.p., kinderen onder 12 jaar gratis.
Vanwege de 10e editie de eerste 10 bezoekers 50% korting op de entree-prijs! 

Prijzen consulten, behandelingen of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

U bent van harte welkom. 

Deze beurs die voor de 10e keer plaats vindt telt zo'n 45 standhouders met vele mediums. Helderziende/heldervoelende/helderwetende waarnemingen, vaak werken zij a.d.h. van voorwerpen, sieraden, spirituele tekeningen of foto’s, ook foto's van overledenen. Ook zijn er verschillende kaartenleggers. Kortom, heel veel disciplines op het gebied van spiritualiteit, welzijn en gezondheid. Tijdens deze beurs kunt u kennis maken met vele mediums, paragnosten, energetische behandelingen en massages. Verkoop van spirituele en religieuze (kado)artikelen, wierook, kaarten, boeken, (boedhha)beelden, engelen, edelstenen en mineralen, sieraden, energetix magneetsieraden, gezondheidsproducten, Oloide, revitaliserend glaswerk, mandala kleurboeken, essentiële oliën, olieverdampers, koelkastmagneten, hakhoning, klankschalen, edelsteen schedels, omslagdoeken, sjaals, polswarmers, mutsen, salie-artikelen, Kiowa thee.

Voor al uw vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annie 06-53776005 of Gregor 06-43053849 of u kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PROGRAMMA LEZINGEN EN DEMONSTRATIES SPIRITUELE & WELLNESS BEURS 01 NOVEMBER 2015 : ( met uw entree-bewijs gratis te volgen )

11:00-12:00 uur : "Ontmoet je Dolfijnengids" door Rachel van Maurik
"Rachel verteld over de Dolfijnen-energie en daarna zal ze je meenemen in een geleide meditatie waarbij je je dolfijnengids kan ontmoeten. Daarna is er nog de gelegenheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Als er dan nog tijd over is geeft ze als afsluiting nog een groepshealing". Meer info kijk op : www.massagereikiparadijs.nl 

12:00-13:00 uur : "Bewustwording : wat doe ik hier?" en (korte) Readings door Bert Back (bekend van het TV programma "Wat is mijn toekomst")
De lezing geeft inzicht in het pad van bewustwording. Wat gebeurd er allemaal met je, wat is de achtergrond ervan en wat kun je er uiteindelijk daadwerkelijk mee doen in je leven. Kijk voor meer info : www.reikibreda.nl 

13:00-14:00 uur : "Wat is een cursus in wonderen" door Henny en Jopie van der Feer van Stichting ECIW-Breda
Wat is een cursus in wonderen? Een cursus in wonderen is een spirituele leerweg die je helpt om je innerlijke leraar te vinden. Het is een gechanneld zelfstudieboek. De wonderen die de Cursus onderwijst, zijn uitdrukkingen van liefde die gepaard gaan met veranderingen in waarneming, waardoor we de wereld door de ogen van liefde in plaats van angst zien. De Cursus beoogt niet de betekenis van liefde te onderwijzen, want dat gaat wat onderwezen kan worden te boven. Hij beoogt echter wel de blokkades weg te nemen, zodat we ons weer bewust worden van de aanwezigheid van liefde. Daartoe gebruikt hij woorden, die symbolisch zijn en niet kunnen uitdrukken wat achter symbolen schuilgaat.

Hoewel de terminologie van een cursus in wonderen christelijk is, is het geen religie of theologie, maar een hulpmiddel om je innerlijke gids te vinden. Het is een Cursus die gaat over jou. Het gaat over jouw waarneming van alles buiten jou en jouw gedachten hierover. Dit is een innerlijk proces. Al jouw gedachten worden weerspiegeld in de buitenwereld die jij ziet. Het gaat erom te weten welke gedachten jou in onvrede brengen en jou ongelukkig maken. En het gaat erom te weten hoe ik die gedachte kan transformeren naar gedachten die me in innerlijke vrede brengen en houden.

Uiteindelijk beoogt de Cursus er achter te komen wie je in waarheid bent. Zodat je gelukkig en in innerlijke vrede kunt zijn en blijven, ongeacht wat er zich buiten jou gebeurd. Kijk voor meer info : http://eencursusinwonderen.net/

14:00-15:30 uur : "Helingcirkel" door Stichting Transformatie, www.stichtingtransformatie.nl 
Helingcirkel bij de Spirituele & Wellness beurs in Made : op 1 november 2015 zal Stichting Transformatie een helingcirkel verzorgen op de Spirituele & Wellness beurs in Hotel ’t Trefpunt in Made. U bent om 14:00 uur welkom om plaats te nemen en een persoonlijke heling te ontvangen.

Deelnemen is op Vrijwillige Bijdrage. Hiermee steunt u de Stichting met hun werk (donatie is welkom).

Velen van ons hebben de roeping of zelfs de noodzaak om stappen te zetten in hun leven. De één voelt dat hij zichzelf niet is of dat er iets anders moet zijn dan ze nu nog kunnen voelen. De ander weet dat hij een toneelstuk opvoert iedere keer als hij in contact komt met een ander mens. Weer iemand anders voelt de eenzaamheid of het ongeluk terwijl ze niet weten waarom ze zich zo voelen. Voor al deze mensen is onze boodschap simpel, je voelt wat je voelt omdat je weet dat je jezelf niet bent. Je voelt het gemis van het goddelijke deel van jezelf dat ergens sluimerend in jezelf aanwezig is. Je herinnert je dat je ooit contact had met dit deel, je herinnert je de onvoorwaardelijkheid die liefde bedoeld was te zijn. De roeping is dan ook een roeping van binnenuit, om jezelf weer terug te vinden, het grote ontwaken zoals mensen het ook wel hebben genoemd. Indien je jezelf bewust bent van dit gemis of deze roeping rijst de vraag, "hoe kom ik terug bij mijzelf?". Het antwoord is eenvoudig, doch voor een hoofd erg moeilijk. 

De weg leidt dwars door je oude herinneringen en overtuigingen en vraagt om doorzettingsvermogen en een keuze, niets meer en niets minder. De keuze om jezelf te zien in al je grootsheid, kleinheid, in al je licht en al je duisternis om van hieruit te herinneren dat je altijd al licht bent geweest. In onze helingmethoden helpen wij mensen in een razendsnel tempo terug naar hun eigen licht. Dit doen we vanuit ons eigen licht en in de snelheid van het licht. Beperkingen zijn er alleen als je zelf nog overtuigingen hebt dat het bijvoorbeeld stapje voor stapje moet, of dat je moet lijden om verlicht te worden. Realiseer je dat jij de schepper bent, niet het slachtoffer en ook nooit te zwak. 

Meenemen / voorbereiding :
Je mag een intentie meenemen van wat je graag zou willen transformeren deze middag. Daarin is niets teveel en is alles welkom. Dus zeg maar ; waar loop ik tegen aan of waar voel ik mijn beperking en deze dan omdraaien in een zin zoals b.v. : "vandaag laat ik mijn angst voor..... los" of "vandaag heel ik....". Je mag de intentie ook vrij laten en je open stellen voor dat wat getransformeerd mag worden. Kijk voor meer informatie op : www.stichtingtransformatie.nl

DEELNEMERS DIE U OP DE BEURS AAN ZULT TREFFEN VOOR CONSULTEN :    

S.R.T., Spiritual Respons Therapy (spiritueel respons therapie), "in het licht zie ik jou" door Ann Trethewey en Beppy Guliker, www.srt-nl.nl 

Heldervoelend paragnost, Hondenluisteraar (gespecialiseerd in het wijzigen van ongewenst gedrag), Quantum Touch genezer door Johan Laforce, www.innerteacher.nl 

Het Sjamanistisch Orakel door Ben van Heesch

Bezoekers kennis laten maken met de Oloide vorm, verkoop van Oloides. Daarnaast verkoop van het boek Tantra : op zoek naar de absolute liefde door Martin van der Meulen, www.oloide.nl 

    

Verkoop van revitaliserend glaswerk van TC-Energydesign door Cobi Slabbekoorn

Cursussen, sessies, lezingen en boeken door Lucien Verkooijen, www.spiritueleopleidingen.com 

Medium/kind/gezinsfluisteraar door Josephine Otto, www.genezendmediumjosephine.nl

Medium/Paragnost/Eclectisch Therapeut door Bert Back, www.reikibreda.nl 

Medium : Healer - Reader, Hypnotherapeut, Moratherapeut door Bouke Gerritsma, www.gezondheidwelzijn.nl 

Verkoop boeken "Moeder Aarde" en "Aartsengelen van Alle Tijden" en kort Akasha consult door Eleonora Gabriëls, www.eleonoragabriels.nl 

Stoelmassages en informatie verstrekken over wat massagepraktijk V.O.E.L. te bieden heeft door Loes Stoop, www.voel-massage.nl 

Runenconsulten door Ruud Schmidtpott, www.paranormaalcafeoosterhout.nl 

Stoelmassage en Reading door Paul Melis, www.infiniteki.nl 

Verkoop Spirituele en Religieuze artikelen en beelden, kaarten, edelstenen en mineralen, dromenvangers en wierook door Treja, Trees Gommers, www.treja.nl 

Ik help zelfbewuste vrouwen met het leren gebruiken van medicinale planten voor een natuurlijk en gezond leven. Dit doe ik aan de hand van online cursussen en boeken. In mijn methode gebruik ik zelfontworpen mandalakleurplaten van medicinale planten. Mandala kleurboeken door Martine Verweij, Plantenliefde, www.plantenliefde.nl 

Automatisch schrift door Petra Busio, www.petrabusio.nl 

Reiki-behandelingen en Klankschaal healingen door Krijn Tuip, www.reiki-magna.nl 

Reading en Healing aan de hand van mijn ter plekke gemaakte Wegwijstekening. Bach-Bloesem remedie en Reiki op afspraak mogelijk door Daniela Schachinger, Atelier InSight

Medium en Baby-/Kindfluisteren door Sandy Jaquet, www.stralendebloem.com 

Medium, Aurahealer-reader, Reiki-master, Familieopstellingen, Regressie/Reïncarnatie sessies door Jacqueline Reijrink, www.hartsvrijheid.nl

Medium Jo Suijkerbuijk

Helderziende Waarnemingen via de Aura door Lia Lambrechts

Boeken verkoop en folders uitdelen Cursus in Wonderen door Henny en Jopie van der Feer, ECIW-Breda, www.eciw-breda.nl 

Engelenhealing en Dolfijnenhealing door Rachel van Maurik, www.massagereikiparadijs.nl

Intuïtieve Numerologie middels Channeling door Carmen van Wezel

Energetix Magneetsieraden door Monique Ensink, Tropicallife, www.tropicallife.nl 

Healing & Reading door Sanna van Bentveld, www.sannavanbentveld.nl 

Medium en Channel door Elise Gaemers

Handanalyse - mediumschap door Marianne de Haan, www.handlezen-breda.nl 

AromaTouch handbehandelingen met intuïtieve waarnemingen door Madelon Muns en Hoofdmassages door Anne-Marie de Jong, informatie geven over essentiële oliën en mensen uitnodigen voor een workshop (geen verkoop), www.createyourhappylife.nl 

Boodschappen via Automatisch Schrift en Communiceren met overledenen door Martine Debaeke, www.martinedebaeke.be 

Bloemenséance door Mieke Verschuren

Healing door Gita Braat

Tarot en foto lezen door Petrula Jansen, www.puurindigo.nl 

Healings en Verkoop Klankschalen, Olieverdampers, Hakhoning, Edelsteen Schedels, Koelkastmagneten, Omslagdoeken, Sjaals, Polswarmers, Mutsen door Ton en Ans Graafmans-Van Grinsven, www.freespirit.nl 

Voetreflexzone-therapie door Leo Zaaijer

Energetische Healing door Jacques Sinke

Aurafotografie door Peter van de Klok, www.petervandeklok.com

Pure Twinkles, showen van producten met energetische tekeningen door Enrico Koenen, www.puretwinkles.com

Channeling, Engelenkaarten Doreen Virtue, Lenormand kaarten door Lies Josza

Mediumconsulten, Readingen Mens en Dier door Riet Berendsen-Kramer, www.cayavari.nl

Voedingscoaching/Voedingseducatie door Angela Coulet, www.impuls-voeding.nl

Info Kiowa-thee door Anja Luykx, www.anjaluykx.nl

Nieuwetijdskindercoach/kinderfluisteraar Ilse van Oorschot, www.fluisterendegedachten.nl

Prijzen consulten, behandelingen of massages variëren van ongeveer € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

 

De Spirituele & Wellness beurs : een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om "boodschappen" te ontvangen.

"Voor de bewust levende mens"  

De maand november is de maand van de spiritualiteit. 

Een dag met gelijkgestemden, vanuit onvoorwaardelijke liefde, om aan je (kosmisch) bewustzijns-proces te werken. Om inzichten en antwoorden te krijgen en om je helende vermogens aan te spreken. Voor ieders welzijn en ter verbetering van je gemoedstoestand en je gezondheid. Een ideale ontmoetingsplek om te netwerken!

"Bouw mee aan één grote familie van mensen en alle levende wezens hier op aarde. Mensen die verantwoordelijkheid dragen voor zichzelf en voor elkaar en voor heel de aarde. Draag jouw specifieke aandeel bij om een liefdevolle- en vreugdevolle omgeving te creëren waar het goed voelt voor ieders welzijn. Heb vertrouwen en geloof in het licht en in jezelf en heb vertrouwen in je helende vermogens. Gebruik je kracht en je creativiteit. Creativiteit is ware spiritualiteit, daardoor eis je je plaats weer op in de gehele schepping. Jouw zielewezen laat je voelen wat voor jou goed is en tegelijkertijd goed voor iedereen en alles, en wat jouw bijdrage kan zijn hier op aarde. Wij zijn allemaal spirituele wezens, lichtdragers en medescheppers. Wees eerlijk naar jezelf en naar anderen, communiceer en werk integer en met de juiste intentie. Bouw mee aan het evolutieproces en aan onze planeet aarde. Jouw liefde voor jezelf en alle wezens en het universum, kan alle oorlogen, conflicten en tekorten voor altijd beëindigen. Zie het mooie van de diversiteit die er is, de verschillen en de verschillende levensvormen en toon dankbaarheid aan elk levend wezen. Gun elkaar het beste en ondersteun elkaar waar nodig. Leer te delen en te kijken wat ieders behoefte is en ervaar de overvloed die er is. De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet genoeg voor ieders hebzucht zoals Gandhi al zei. We zijn allemaal met elkaar verbonden en kunnen in elkaars vreugde delen. Degene die zich verbonden voelt met zijn of haar innerlijk, "weet", en vindt rust in zijn of haar "zijn". Tot welzijn van alles wat leeft, groeit en bloeit. Ik BEN............"

 ---------------------------------

Spirituele & Wellness beurs 2014 :

De Spirituele & Wellness beurs van 2 november 2014 was wederom fantastisch. Het was een zeer geslaagde beurs! Er hing een gezellige en ontspannen sfeer. De lezingen en demonstraties werden goed bezocht en er zijn weer mooie contacten gelegd. Hierbij bedank ik alle bezoekers voor hun interesse en alle deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van 't Trefpunt voor hun inzet en medewerking.

De Spirituele & Wellness beurs : een ideale ontmoetingsplek voor gelijkgestemden, om te netwerken, om inzichten te krijgen en om "boodschappen" te ontvangen. "Voor de bewust levende mens". Zondag 2 november 2014 werd er weer de jaarlijkse Spirituele & Wellness beurs georganiseerd in 't Trefpunt, Raadhuisplein 1a in Made van 10:45 uur tot 17:00 uur. Deze beurs die voor de 9e keer plaats vond telde zo'n 45 standhouders met vele mediums. Helderziende/heldervoelende/helderwetende waarnemingen, vaak werken zij a.d.h. van voorwerpen, sieraden, spirituele tekeningen of foto’s, ook foto's van overledenen. Ook zijn er verschillende kaartenleggers. Kortom, heel veel disciplines op het gebied van spiritualiteit, welzijn en gezondheid. Tijdens deze beurs kon u kennis maken met vele mediums, paragnosten, energetische behandelingen en massages. Verkoop van spirituele en religieuze (kado)artikelen, wierook, kaarten, boeken, (boedhha)beelden, engelen, edelstenen en mineralen, sieraden, energetix magneetsieraden, gezondheidsproducten, (gezond)glaswerk, mooi-mens-kaartjes, schelpen, bio-theeën, kaarsen, koshi chimes, heilig hout en salie-artikelen.

SPIRITUELE & WELLNESS BEURS, 9e EDITIE, ZONDAG 2 NOVEMBER 2014

Ieder jaar de eerste zondag van november, mis het niet!

U bent van harte welkom. Entree € 5,00 p.p., kinderen onder 12 jaar gratis. Prijzen consulten, behandelingen of massages variëren van € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Voor al uw vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annie 06-53776005 of Gregor 06-43053849 of u kunt mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PROGRAMMA LEZINGEN EN DEMONSTRATIES SPIRITUELE & WELLNESS BEURS 02 NOVEMBER 2014 : ( met uw entree-bewijs gratis te volgen )

10:45 uur  Opening : Klankwellness door Joke Wijker

Deze muziekinstrumenten brengen bijzondere klanken voort en zij komen uit verschillende hoeken ontmoeten, raken, geruststellen, prikkelen, verwonderen of verstillen. Joke creëert een veilige en ontspannen sfeer; zij vindt rust scheppen het belangrijkste van haar klankwerk. De dag begint met rustige en helende klanken van de instrumenten van Joke Wijker van Klankwellness, www.klankwellness.nl   

11:30 uur  Bloemenseance, demonstratie door Mieke Verschuren

Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem / haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen., http://paragnostischcentrummieke.blogspot.nl/p/over-mij.html

12:00 uur  “Begrijp het Proces en de Betekenis van je Ziekte” Lezing over Biologische Natuurwetten door Mies Kloos

De biologische natuurwetten geven je een totaal andere kijk op ziekte en gezondheid. Het verband tussen lichaam en geest staat centraal: emotionele schokken worden gezien als de hoofdoorzaken van ziekten, waarna een logisch, voorspelbaar en verklaarbaar proces van genezing (= ziekte) volgt. Deze processen zijn nuttig en zinvol en hebben steeds het overleven van het organisme tot doel.

Door deze kennis verdwijnen je zorgen om ziekten, je begrijpt wat je lichaam doet en waarom. Ziekten zijn een boodschap voor bewustwording. Door begrip van die boodschap en door met het natuurlijke proces mee te werken in plaats van die te bestrijden, ben je in staat ziekteprocessen te versnellen en/of te verlichten en “wonderbaarlijke genezingen” te verkrijgen. Leven in Vertrouwen, www.levensbewustzijn.nl, www.hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl

13:30 uur  "Relatie met onszelf" Lezing door Lucien Verkooijen

Wat is een relatie met onszelf? Hoe kunnen we dat bereiken? Wat is het belang ervan? Om onszelf spiritueel te ontwikkelen is zelfkennis noodzakelijk. Om dat mogelijk te maken is een goede en juiste relatie met onszelf noodzakelijk. Een relatie met onszelf is open staan voor onszelf om het begrijpen mogelijk te maken. Niet eenmalig maar voortdurend zoals we een relatie met een partner zouden willen. Het is goed ons te realiseren dat openstaan en aandacht voor onszelf liefde is voor onszelf. Het is deze liefde voor onszelf waardoor het hart zich kan openen, het kind in ons zo blij wordt en onze ziel zich aan ons kan openbaren. Dat wat we in wezen zijn. Zolang de verbinding met onze ziel er niet of niet volledig is zal alles vrij oppervlakkig blijven. Terwijl de werkelijkheid waar we naar op zoek zijn diep verborgen is in onze ziel. De lezing zal een diepgaand inzicht geven in onszelf en dingen aanreiken waardoor we een juiste relatie met onszelf kunnen opbouwen. Ik hoop u ter mogen begroeten. Vanuit verbondenheid, Lucien Verkooijen, www.spiritueleopleidingen.com

14:30 uur  Psychometrie demonstratie door paragnost Lambert van Hoey

Lambert doet waarnemingen via voorwerpen, sieraden, foto's en foto's van overleden personen. Hij krijgt boodschappen door en zal ze overbrengen naar u. Hij geeft enkele readings aan mensen uit de zaal.

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

DEELNEMERS EN DISCIPLINES SPIRITUELE & WELLNESS BEURS 02 NOVEMBER 2014 : ( kosten vanaf € 5,00 tot max. € 15,00 per consult )

Verkoop religieuze en spirituele artikelen door Trees Gommers www.treja.nl

Sjamanistisch orakel door Ben van Heesch

Medium, aurahealer en reader, reikimaster, promotie verschillende opleidingen, cursussen en workshops en spirituele beurs door Jacqueline Reijrink www.hartsvrijheid.nl

Medium, foto's lezen en kaartlegging door Mieke Verschuren www.paragnostischcentrummieke.blogspot.nl

Aura Healen en Readen, Reiki door José Friskus www.lichtvinder.nl

Mediumschap en Handanalyse door Marianne de Haan www.handlezen-breda.nl

Psychometrie en helderziende waarnemingen door Ada Koevoets

Stoelmassages en het verstrekken van informatie over de Massagepraktijk V.O.E.L. door Loes Stoop www.voel-massage.nl

Verkoop van mooi-mens kaartjes, schelpen, sieraden, promotie opleiding tot nieuwetijdstherapeut door Trudi van der Heeden www.nieuwetijdstherapie.com www.mooimenskaartjes.nl

Verkoop van glaswerk en voetreflexologie door Cobi Slabbekoorn en medium Leo Zaaijer

Bijenwastekening en reading, workshops door Miryea Verheul www.miryea.nl

Consult d.m.v. een ter plekke gemaakte tekening = tevens Reading en Healing door Daniela Schachinger, Atelier InSight

Medium en Babyfluisteren door Sandy Jaquet www.stralendebloem.com

Reiki en klankschaal behandelingen door Krijn Tuip www.reiki-magna.nl

Cranio Sacraal Therapie en info door Marian van der Wildt-Verhey www.cranio-biesbosch.nl

Engelenhealing, Energetische handmassage met een persoonlijke boodschap, ondersteunt door de Cosmic & Flower energies-oliën door Netty van Rijckevorsel www.ankhverbinding.nl

Prana-center promoten door Suzanne Hense, Prana-center

Medium en Egyptische tarot door Anna van der Horst, medium Lahorst www.mediumlahorst.nl

Energetix magneetsieraden door Monique Ensink www.tropicallife.nl

Oorkaarsbehandeling en ontspanningsmassage (keuze uit : hoofd/gezicht, handen en voeten) door Ashley Koevoets Hands of Relaxation

Healing door Sanna van Bentveld www.sannavanbentveld.nl

Gezondheid adviseuse met specialiteit ongewenste kinderloosheid en Bio-Resonantie therapeut door Andrea Ulijn www.atntherapie.nl

S.R.T. Spiritual Response Therapy door Ann Trethewey en Beppie

Sjamanisme, workshops-maak je eigen sjamanentrommel door Marek Matuska www.mmdreamworld.com

"Ik help vrouwelijke mandala- en natuurliefhebbers een intense natuurbeleving te ervaren". "Door het inkleuren van de unieke mandala's die ik heb ontworpen ervaren ze een innerlijke stilte en doen ze moeiteloos natuurkennis op" door Martine Verweij www.plantenliefde.nl

Sociaal psychologe, studerend voor kindercoach, reiki, trainer, masseur, docente Shantala babymassage, Mir-methode door Barbara Romijn praktijk Amable www.praktijkamable.nl

Intuïtieve numerologie, medium Carmen van Wezel

Engelenkaart Reading door Rachel van Maurik www.massagereikiparadijs.nl

Hondenfluisteraar, heldervoelende paragnost/medium, Quantum Touch genezer door Johan Laforce Inner Teacher www.innerteacher.nl

Thaise massage op de mat door Marco Timmers www.thaimar.nl

Automatisch schrift en healing door Petra Busio www.petrabusio.nl

Boodschappen via automatisch schrift, etherische oliën op maat via het pendelen door Martine Debaeke, www.martinedebaeke.be

Uitverkoop spirituele artikelen webshop door Anouschka van Diesen Senang Wellness www.senang-wellness.nl

Genezend Medium Josephine www.genezendmediumjosephine.nl

Medium, Healer en Reader Bouke Gerritsma www.gezondheidwelzijn.nl

Helderziende waarnemingen aan de hand van foto's, ook van overledenen, of voorwerpen door Lambert van Hoey

Thema avonden, lezingen, sessies en boeken door Lucien Verkooijen www.spiritueleopleidingen.com

Docente biologische natuurwetten door Mies Kloos www.levensbewustzijn.nl

Klankwellness........een ander geluid door Joke Wijker

Verkoop bio-thee, boeken, koshi chimes, heilig hout en salie-artikelen door Annie van der Pluijm

Lenormand kaartlegging en engelenkaarten en channeling door Liesje Jozsa

Medium-Coaching door Robert Poncin

Begeleiding van mensen met leerproblemen d.m.v. de nieuwe leermethode "ik leer anders"  door Tina Verhaard www.anitoftina.nl

Spirituele schilderijen, spiritueel schilderes Demioo van Oosterhout

Koffiedikkijken door Natalya Seekles www.livetrueaura.nl

Reading en healing door Paul Melis www.infinity-reiki-shiatsu.nl

 

De Spirituele & Wellness beurs "voor de bewust levende mens"

Gedachtegoed voor een betere wereld :

Hoe zou het zijn als iedereen gewoon zijn of haar gang zou kunnen gaan en kunnen doen wat goed voor hemzelf of haarzelf zou zijn (zolang het niemand anders zou schaden)………………..

En wat als iedereen dat ook zou doen, leven vanuit zijn of haar hart en daarbij zijn of haar gevoel zou kunnen volgen en zijn of haar intuïtie daarbij kunnen gebruiken………………….

En wat als iedereen op een natuurlijke manier zou kunnen leven in eenheid met de natuur en in harmonie met zijn of haar eigen ritme en in harmonie met alle levende wezens en dieren en gezonde voedingsmiddelen tot zijn beschikking zou hebben………………..

En wat als iedereen elkaar het beste zouden gunnen en op een eerlijke, liefdevolle en integere manier met elkaar zouden kunnen omgaan……………..

---------------------------------

Zondag 3 november 2013 werd voor de 8e keer de Spirituele & Wellness beurs georganiseerd in 't Trefpunt, Raadhuisplein 1a in Made van 11:00 uur tot 17:00 uur. Op deze beurs waren zo'n 45 standhouders aanwezig. Het was een fantastische dag. Met dit jaar opvallend veel kinderen als bezoekers, natuurlijk was hier de wet van de aantrekking van kracht omdat er verschillende kindercoaches stonden en mensen die werken met hooggevoelige kinderen. Langs deze weg wil ik alle standhouders, vrijwilligers en het personeel van 't Trefpunt bedanken voor hun inzet. Samen maken we deze beurs mogelijk. "Voor de bewust levende mens".

SPIRITUELE & WELLNESS BEURS, 8e editie

ZONDAG 03 NOVEMBER 2013 werd er weer een SPIRITUELE & WELLNESS BEURS georganiseerd.

Op zondag 03 november 2013 was er voor de 8e keer een Spirituele & Wellness beurs in Hotel-Partycentrum ‘t Trefpunt, Raadhuisplein 1a in Made van 11:00 uur tot 17:00 uur. Op deze beurs vind u zo'n 45 deelnemers en kunt u kennis maken met verschillende disciplines op spiritueel gebied en op het gebied van gezondheid en welzijn. Of genieten van energetische behandelingen en van heerlijke massages. Helderziende/heldervoelende/helderwetende waarnemingen van mediums. Vaak werken zij a.d.h. van voorwerpen, sieraden of foto’s, ook foto's van overledenen. Of via spirituele tekeningen, schilderijen of automatisch schrift o.a. en vele andere manieren. Boodschappen worden doorgegeven en u kan vragen stellen. Ontstoren van mobiele telefoons, iriscopie, aurafotografie en er staan diverse informatie-stands. Ook zal er verkoop van spirituele artikelen, edelstenen, krachtvoorwerpen, boeken, sieraden en gezondheidsproducten plaats vinden en worden er interessante lezingen gegeven.

U bent van harte welkom. Entree € 5,00 p.p., kinderen onder 12 jaar gratis. Prijzen consulten, behandelingen of massages variëren van € 5,00 tot maximaal € 15,00 per keer. Met uw entree-bewijs zijn de lezingen en demonstraties gratis te volgen.

Voor al uw vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annie 06-53776005 of Gregor 06-43053849 of u kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PROGRAMMA LEZINGEN EN DEMONSTRATIES SPIRITUELE & WELLNESS BEURS 03 november 2013 : ( met uw entree-bewijs gratis te volgen )

11:00 uur tot 12:30 uur : "Buitenaards contact en Sterrenkinderen" door Arthura Hector, https://www.facebook.com/events/398994953559367/

LEZING over het BUITENAARDS CONTACT wat Arthura sinds 2009 heeft, Vele lichtboodschappen heeft zij inmiddels mogen ontvangen en de STERRENKINDEREN zijn erg belangrijk voor de Nieuwe Aarde en het Nieuwe Bewustzijn, VANDAAR HUN ANDERE ZIJN EN VAAK HEBBEN ZIJ EEN KOSMISCH CONTACT. Het Ashtar Command en de Galactische Federatie van het Licht werken mee om de mens op aarde te helpen in deze overgang. Wat is buitenaards contact, waarom is er buitenaards contact en wat zijn sterrenkinderen? Deze vragen wil zij graag beantwoorden en natuurlijk de vragen die er komen vanuit het publiek. NAR: Nieuwe Aarde Resonantie is een mooie techniek om je bewustzijn te verhogen en te openen. Arthura is energetisch reisleidster en kan via een hoger krachtveld de deelnemers meenemen naar de andere Liefdesdimensies om zo de poort van het hart te openen naar het micro macro bewustzijn. Voor meer info zie haar websites: Ashtar's Page:  http://ashtarcommand.wix.com/ashtarspage en Nieuwe Aarde Kinderen:http://ashtarcommand.wix.com/nieuweaardekinderen, http://ashtarcommand.wix.com/nieuweaardekinderen#!wie-ben-ik/ce0m

12:30 uur tot 13:30 uur : "Zoektocht naar Gezondheid" door Henk Mutsaers, bekend van Gezondheid Radio

Zoektocht naar gezondheid. Ik wil iedereen deelgenoot maken van mijn reis en zoektocht naar gezondheid. Een reis die ook bij mij begon door lichamelijke klachten die mij beperkingen oplegden. Deze reis zou mij brengen naar andere plaatsen, mijn bewustzijn vergroten naar alles wat er om ons heen aan het gebeuren is en naast muziek een nieuwe passie brengen, gezondheid! Een vraag die bij mij opkomt is ; “Kunnen de zaken die mij gemotiveerd hebben om steeds gezonder te gaan leven ook anderen motiveren?” Veel mensen gaan beseffen dat gezondheid hun kostbaarste bezit is ... en hebben een spamfilter nodig tegen misleidende informatie! Pas op het moment dat je bewust bent van de werkelijke situatie kun je gaan verbeteren. Kennis geeft je dan de mogelijkheid om te gaan kiezen voor gezondheid, als je namelijk op de automatische piloot leeft dan moet je inderdaad geluk hebben. Er zijn vele belangen in de landbouw, de voeding, chemische en farmaceutische industrie, de gezondheidszorg, politieke lobby’s, etc. Het zou kunnen zijn dat je oude denkbeelden dient bij te stellen. Het goede nieuws is het internet, waar vele bronnen van informatie te vinden zijn. Welke artikelen waardevol voor je zijn moet je, net als in de gewone wereld, zelf beoordelen, geholpen door de pro en contra’s die je kunt raadplegen en afwegen. Is het niet vreemd dat het als normaal gezien wordt dat je met het verstrijken van de jaren allerlei kwalen en klachten krijgt die toegeschreven worden aan ouderdom? De realiteit is dat klachten, gebreken, energietekort en vele ziekten door tekortkomingen zich langzaam gedurende de tijd ontwikkelen en deze zijn voor een groot deel terug te leiden tot tientallen jaren van vitamine en mineralen tekorten en een verkeerde balans in de voeding. De voeding is je beste geneesmiddel. De APK keuring voor de auto is verplicht, een jaarlijks preventief onderzoek is een verstandige keuze en verhoogt daarmee de kans op gezond ouder worden. Is dit echter wel een kans, of gewoon een keuze? Door de jaren heen ben ik met vele mensen in contact gekomen waar ik weer wat van heb kunnen leren, zowel positief als negatief. Alle leermomenten waren echter even belangrijk. Speciaal dank voor mijn wekelijkse "maatjes”: Ron Fonteine en Mike Donkers op gezondheid radio. Zonder hen had ik nooit de hoeveelheid informatie kunnen brengen zoals we dat tezamen de afgelopen jaren gedaan hebben. http://www.uitdaging.net/gezond/over_mij.html

13:30 uur tot 14:30 uur : "Kinderfluisteraar voor kind en gezin" door Genezend Medium Josephine

Liefdevolle Genezende Lezing/Healing met een liefdevolle gereedschapskist. Vanuit de geest die liefdevol geneest. In Noodweer lopen we een stukje samen met gezin. Met op het eind, een liefdevolle omhelzing voor iedereen..van de moeder van alle mensen! Liefs en graag tot ziens. Josephine Medium, Moeder voor de Wereld. http://www.genezendmediumjosephine.nl/

14:30 uur tot 15:30 uur : "Hypnotherapie ( reïncarnatie, en vragen stellen )" door Bouke Gerritsma

Hypnotherapie is net als zo opgaan in een boek of film dat je iemand niet de kamer hoort binnenkomen of dagdromen. Je weet pas wat hypnotische trance is als je het een keer hebt gevoeld. We gebruiken met onze bewuste geest hooguit 10% van onze vermogens. Onder hypnose ga je naar je onbewuste = Wijze Zelf! Je leert meer van die 90% (de ijsschots onder water) te gebruiken. Problemen of klachten kun je niet oplossen met je bewuste denken, maar wel met je onbewuste via je gevoel! Vrijwel alle klachten of problemen, lichamelijk en geestelijk, zijn dus heel goed te behandelen. Dit is de eeuw van de geest. Laten we dus onze totale geest, dus ook ons onbewuste, leren gebruiken! http://www.gezondheidwelzijn.nl/

Wijzigingen van programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

DEELNEMERS EN DISCIPLINES SPIRITUELE & WELLNESS BEURS 03 november 2013 : ( kosten vanaf € 5,00 tot max. € 15,00 per consult )

Kinderen kunnen in de tijd dat u een consult doet een mandala kleuren.

Handanalyse en mediumschap door Marianne de Haan, www.handlezen-breda.nl

Consult naar aanleiding van een Wegwijstekening door Daniela Schachinger

Cursussen, lezingen en boekenverkoop door Lucien Verkooijen,www.spiritueleopleidingen.com

Energetix Magneetsieraden door Tropical Life, Monique Ensink,www.tropicallife.nl

Dromen en familieopstellingen door Paul de Kleijn

Fotoreading dieren/ medium consulten/ healing door Riet Berendsen-Kramer,www.cayavari.nl

Verkoop spirituele artikelen, edelstenen en mineralen door Senang Wellness, Anouschka van Diesen, www.senang-wellness.nl of www.senang-webshop.nl

Mobiele telefoons ontstoren van elektrosmog en verkoop voedingssupplementen van Wellness International Network door Walter Oomen, www.raphaelconsult.nl of www.raphaelwellness.nl

Automatisch Schrift door Petra Busio, www.petrabusio.nl

Sungazing, leven van licht voor genezing, gezondheid, een toenemend geluk en bewustzijnservaring, oftewel "duurzaam leven van binnenuit" door Ron van Dijen, www.sungazing.eu

Engelenhealing en Energetische handmassage met de Egyptische chakra-oliën door Netty van Rijckevorsel, www.ankhverbinding.nl

Nummerologisch en mediamiek consult n.a.v. uw geboortedatum door Jo Suijkerbuijk, www.suijkerbuijk.nu

Kruidenboek, Planten & Gezondheid boeken verkoop. Gemaakte producten om te testen en te verkopen door Martine Verweij, www.plantenliefde.nl

"Wie ben ik" d.m.v. het Enneagram. Wat zijn uw talenten, zwakke punten en wat kunt u doen om uw relaties te verbeteren en beter leren omgaan met moeilijkheden en emoties. Door Clasina de Jong, www.vuurenvlam.nu

Runenconsult door Ruud Schmidtpott, www.paranormaalcafeoosterhout.nl

Healing d.m.v. magnetiseren op een hoger niveau door Sanna van Bentveld,www.sannavanbentveld.nl

Medium, Coaching, Energetische Healing, Vrijheidskaarten (inzichtkaarten en edelsteenfoto's) door Erik Huijben

Medium Els Dietvorst, zij maakt contact met de andere wereld om u antwoorden te geven op uw vragen, dit geeft u hoop en kracht. Zij is helderhorend, ziend en wetend.

Schilderen van overleden mensen en dieren door Tine Dekkers,www.tinesatelier.be

Iriscopie, foto van de iris en beknopte uitleg en advies door Joke Troost,www.jtsnatuurlijkgezond.vpweb.nl

Verkoop gezondheidsproducten en advies over de producten door Theo van der Schelde, www.jtsnatuurlijkgezond.vpweb.nl

Cranio Sacraal Therapie, een subtiele, diepgaande en veilige vorm van lichaamswerk door Marian van der Wildt-Verhey, www.cranio-biesbosch.nl

Intuïtieve numerologie/medium Carmen van Wezel

Thaise massage op de mat (thaise stoelmassage, thaise voetmassages) door Marco Timmers, www.thaimar.nl

Herbalife voeding voor de binnen- en buitenkant, huidverzorging en Aloë Vera producten, Ayurvedische massages door Carla Verkooijen www.foryoutoo.nl

Klassieke en haptische/energetische massages op holistische wijze door Loes Stoop, www.voel-massage.nl/loes-stoop.html

Spirituele Schilderijen, Engelenkaartenreading, Workshops schilderen op scholen en instellingen en voor individuele groepen (deze vinden thuis plaats, n.a.v. de klassikale workshops kan er thuis 1 op 1 vervolg begeleiding plaatsvinden) door Demioo van Oosterhout, demioo.blog.com

Ontspanningsmassage, healing en reading door Miryea Verheul en Jolanda,www.spiritcleaning.nl en www.miryea.nl

Kinder Coaching / Kinder Yoga docent Lidia Loomans, www.lilliepit.nl

Informatie verstrekken over leer- en gedragsproblemen die verband houden met hooggevoeligheid bij kinderen. Daarnaast bied ik een consult aan om in korte tijd te bepalen waar het leerprobleem vandaan komt bij kinderen, bijvoorbeeld beelddenken of HSP door Patricia van Turnhout, Edu-Smart,www.edu-smart.nl

Medium/Paragnost Sandy Jaquet

"Pak van m'n hart" speelkaarten. Begeleiding hoogsensitieve kinderen en onderwijsvernieuwing. Voor kinderen die gehoord en gezien willen worden door Mirjam van Diemen, Het Nieuwe Denken,www.hetnieuwedenken.nu

Legging met Lenormand kaarten, Engelenkaarten van Doreen Virtue en Channeling door Liesje Josza

Genezend medium Josephine, www.genezendmediumjosephine.nl

Intuïtief tekenen of wastekening door Antoinette

Medium, healer, reader, hypnotherapeut Bouke Gerritsma,www.gezondheidwelzijn.nl

N.A.R. (nieuwe aarde resonanties) meditaties en behandelingen door Arthura Hector, ashtar's page

Heldervoelend paragnost Lambert van Hoey

Berichten van boven (channeling) door Dorien Hoogerheide en Behandeling van klachten middels Kos Therapie, helen is bewustworden door Hans Kos

Atelier de Hand, verkoop door mijzelf gemaakte krachtvoorwerpen, dromenvanger, buideltjes met edelsteentjes, spirit sieraden en godinnendingen door Susanne van der Meij, www.dehand.com

Aurareading/aurahealing door Anita Talbot, An Cosán, www.ancosan.nl

Numerologie, Godinnenkaarten, Automatisch Schrift, eigen kaarten door Niraï Melis, www.nirai.nl

Mooi-mens kaarten door Margot Huysmans, www.holisticbodybalance.nl,www.mooi-mens.nl

Verken jezelf in de energetische ontmoeting via aurafotografie. Sta je voor een belangrijke keuze en twijfel je nog over de juiste beslissing voor jou op dit moment? Kom je steeds weer terecht in patronen die je vrije levensstroom belemmeren? Heb je behoefte om eens te zien waar je nu staat in je leven? Voel je vrij om een foto te laten maken op deze beurs in Made. In de uitwisseling die plaatsvindt stem ik mij energetisch af, waardoor vanzelf naar de oppervlakte komt wat aandacht nodig heeft. Peter van de Klok,www.aurafotografie.nu

Stichting de Verbinding, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, samenkomen met gelijkgestemden in een lichte energie, samen bouwen aan een nieuwe wereld, voor iedereen toegankelijk. www.de-verbinding.nu

Deelnemers vanuit De Verbinding die ook hun eigen praktijk zullen gaan vertegenwoordigen;

Pieter de Meijer: Familie Opstellingen, Levenscoach en Natuurgeneeskundig Therapeut

“Durf je thuis te komen in jezelf? Ga je het aan om vanuit jouw Hart jezelf te ontmoeten en te ont-wikkelen? Ontdek op deze beurs met een beknopte familieopstelling hoe jouw blokkades samenhangen met jouw familie en voorouderlijke geschiedenis.”

A-LIVE coaching en natuurgeneeskundige praktijk, website:www.alivehealing.nl

Mark Bruns: Aandachts- en netwerkcoach om mensen weer in balans te brengen en in contact te laten komen met wie ze werkelijk zijn.

“Ik bied mensen daarbij een prachtig hulpmiddel aan, zodat ze de informatie kunnen ontvangen die ze op dat moment nodig hebben voor de volgende stap in hun ontwikkeling." 

Aandachts- en netwerkcoach, website: www.aandachtscoach.nl

Bert van Kaathoven: Gun uw lichaam meer energie. Help uzelf fysiek in balans te brengen en te houden. Aloë Vera natuurproducten met een hoog percentage Aloë Vera gel helpen u daarbij, bestaande uit een breed gamma van drinks, huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen.

Informatie of gratis consult: email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telnr 06-20719607

 ---------------------------------

DE SPIRITUELE & WELLNESS BEURS van zondag 4 november 2012 verliep uitstekend, het was een harmonieus geheel. We hebben weer veel bezoekers mogen verwelkomen en er was veel belangstelling voor de lezingen, demonstraties, workshops en meditaties. Deze beurs met ruim 40 deelnemers heeft als doel om bekendheid te geven aan spirituele disciplines, om inzichten te verkrijgen en om het bewustwordingsproces dat we spirituele wezens zijn en dat onze mogelijkheden onbegrensd zijn. Hierbij wil ik alle bezoekers en deelnemers van de beurs bedanken en natuurlijk ook de vrijwilligers die meegeholpen hebben en het personeel van 't Trefpunt. We hebben er samen weer iets moois van gemaakt. "spreek je intuïtieve en helende vermogens aan"

SPIRITUELE & WELLNESS BEURS, Zondag 4 november 2012, 7e EDITIE

Locatie : Hotel-Partycentrum 't Trefpunt, Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ in Made, www.hoteltrefpunt.nl

Geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur

De entree is € 5,00 per persoon, kinderen onder 12 jaar gratis

deze dag zal in het teken staan van onvoorwaardelijke liefde

U BENT VAN HARTE WELKOM

Info : Annie Fens 06-53776005 of Gregor van Gils 06-43053849

Wijzigingen onder voorbehoud

MET VAN ALLES OP SPIRITUEEL GEBIED : MEDIUMS, PARAGNOSTEN, KAARTENLEGGERS, RUNEN, INTUITIEF TEKENEN, ENERGETISCHE BEHANDELINGEN, MASSAGES, IRISCOPIE, AURA-VIDEO, HAND-LEZEN, VERKOOP BOEKEN EN SPIRITUELE ARTIKELEN ENZ. ( kosten consulten maximaal tot € 15,00 per consult)

Touch of Matrix en Quantum Touch door Dimphy Mathijssen

Reiki en klankschaal behandelingen door Krijn Tuip

Duiding voor Heden, Verleden en Toekomst a.d.h. van de door de consultant gemaakte wastekening door Henny Verweij

Runen consult door Ruud Schmidtpott

All-round medium, healer-reader, hypnotherapeut Bouke Gerritsma

Handmassage reading, informatie opleiding persoonlijke ontwikkeling/mediumschap door Ria Doodeman

Heldervoelend paragnost, psychometrie, waarnemingen, foto's lezen door Lambert van Hoey

Guru from Nepal explains about meditation, balance and protection in our lives followed by a shamanic drum meditation door Laxman Raj Giri

Automatisch schrift door Petra Busio

Afgestudeerd Tarot Mediator/Kindercoach/Orakelen door Suzanne van Wanrooij

Handanalyse & Mediumschap door Marianne de Haan

Shiatsu-massage, sjamanistische healing (aura-reiniging) door Wim Mathijssen

Verkoop Spirituele artikelen door Tessa Sinjorgo

Verkoop en signatie van boek Sungazing door Ron van Dijen

Dromen-uitleg door Paul de Kleijn

Heldervoelend & waarnemend Shiatsu masseur Paul Melis

Aurareading en healing tijdens consult d.m.v. een spirituele tekening door Daniela Schachinger

Voetreflexologie door Harrie van Dongen

Tarot kaartleggingen door Tonnie van Dongen

Verkoop van branders en geurwassen, stoelmassage en Lenormand-kaartleggingen door Heidi van Leest

Tarot kaartleggingen door Thelma van Welzenes

Medium Natalie Seekles

Dierencommunicatie, medum, healer door Riet Berendsen

Parapsychologisch Adviesbureau, IPA, Richard Krebber

Medium Mieke Verschuren

Coach, ontwikkelaar, medium Bas van Vugt

Cursussen, workshops, lezingen, schrijver Lucien Verkooijen

Verkoop Spirituele artikelen door Jean de Vrieze

Ritueel Healing d.m.v. symbolen door Petra-Esmeralda Beekers-Romme, Jij, Stralende Bloem

Boeddha kaarten consult door Wil van Nimwegen

Magnetiseren, maar dan op een dieper niveau door Sanna van Bentveld

Genezend medium Erik de Jong

Info Voetreflex, MatriXcoaching, Verkoop Aloë Vera produkten door Annelies Hermes

Verkoop Energetix magneetsieraden door Activehouse, Willy van Zundert-Kwak

Medium, Counseling, Healing door Erik Huijben

Nieuwetijdskinderen door Trudi van der Heeden

Boomduiding en innerchildkaarten door Clasina de Jong

Energie-reis, Tarot kaarten en magnetisteren door Peter Engeltjes

Een "live" gechannelde boodschap met een bericht uit de geestelijke wereld en daarna een persoonlijke boodschap door Jo Suijkerbuijk

Helderziende boodschappen, magnetiseur, medium Rien Muis

Spiritueel kunstenares, werken met engelenkaarten, intuïtief tekenen en schilderen door Demioo van Oosterhout

Verkoop mineralen, edelstenen, pendels, natuurstenen, houten beelden, klankschalen, wierook door Spiritstones Pascal en Andries

Tantra kaarten : Op zoek naar de absolute liefde, bij de kassa verkrijgbaar, verwijst naar het boek Tantra, op zoek naar de absolute liefde door Daniel Odier, te bestellen bij StapjevoorStapje

Tijdens deze mooie beursdag gratis te volgen lezingen en demonstraties :

11.00 uur : Reading : Communicatie met zielen door Petra Busio

Al meer dan 10 jaar actief als paranormaal healer, automatisch schrift schrijver en medium. In de leer geweest bij : Richard Krebber, engelen lessen, Roger Goldman, stress counseling, 4 jaar hbo opleiding gedaan als paranormaal genezer bij het HJBC in Utrecht. Nu als geregistreerd therapeut werkzaam in het Gezondheidscentrum Oosterhout (Broeders reformhuis). Opgegroeid in Made, vind ik het een eer om de spits bij de lezingen af te bijten met een publieke demonstratie om met de zielen te communiceren. Vooral in respect en compassie wil ik graag mijn mediumschap op een sensitieve, positieve manier naar buiten brengen. Zodat er ook iets geleerd mag worden en zo mensen hun spiritualiteit mogen ontwikkelen. Toeval of een boodschap in vrede en liefde mag brengen bij de mensen in de zaal. Het is leuk om op deze beurs samen met mijn dochter die Tarot Mediator is te zitten. Tot ziens op de beurs bij Petra. www.petrabusio.nl

12.00 uur : Miniworkshop : Ritueel Healing door Petra-Esmeralda Beekers-Romme

Een interactieve workshop waarin ik je veilig mee neem naar "tussen tijd en ruimte". Daar waar de rust is, waar we allen een zijn en healing plaatsvindt. Dit is hoe vrouwencirkels hun kracht opbouwen. Met behulp van eigentijdse Symbolen wordt contact gemaakt met dát wat er gemeenschappelijk binnen deze groep geheeld wil worden. Kernwoorden zijn godinenergie, verbinding, speelsheid, compassie en eenvoud. Doe mee en geniet van de krachtige helende verhelderende uitwerking. Stralende groet, Petra Esmeralda, Priesteres/healer. www.jijstralendebloem.nl

13.00 uur : Dromen / Familieopstellingen door Paul de Kleijn

Paul de Kleijn zal je inzicht geven in de verrassende wereld van je dromen en daarmee in je eigen leven. Wat heeft de droomwereld je te vertellen? Een niet uitgepakte droom is als een ongelezen boek, elke nacht krijg je een geschenk. Maar hoe pak je dit cadeau uit? Welke vaak heel concrete adviezen liggen in je dromen verborgen? Aan de hand van een familieopstelling zal je veel duidelijk worden.

14.00 uur : Sungazing : contact maken met de zon voor genezing, verjonging en verlichting door Ron van Dijen

Sungazing : Zonnestaren voor gezondheid en geluk. Leer contact maken met zonlicht en ervaar de openbaring van je leven! Stel je voor dat je eenvoudig gelukkiger kan leven, ziektebeelden kunt verlichten en inzichten krijgt over jezelf en het leven. Op natuurlijke wijzen, middels gratis en eenvoudige methoden! Ooit gewenst jezelf te verlossen van pijn, minderwaardige en depressieve gevoelens? Jonger worden en langer leven? Ron van Dijen maakte deze ervaringen mee, sinds hij in 2006 begon met "in de zon kijken". De zon wordt door oorspronkelijke bewoners en religies gezien als DE BRON van het bestaan, natuurlijke genezing en verlichting. Ron vertelt hoe we weer "oog-in-oog" en contact kunnen maken met de zon. Verantwoord en dat we ons bioritme en geluk hervinden. Deze lezing biedt praktische informatie, kostenbesparingen en een duurzamer leven. Vragen zijn welkom. Ron verkoopt en signeert tijdens de beurs zijn boek Sungazing. www.sungazing.eu

15.00 uur : Psychometrie / Waarnemingen door Lambert van Hoey

Paragnost Lambert van Hoey geeft een demonstratie Psychometrie. Hij doet helderziende / heldervoelende waarnemingen aan de hand van sieraden, voorwerpen of foto's. Ook foto's van overledenen "lezen" is een mogelijkheid.

16.00 uur : Shamanic Information and Drum Meditation door Laxman Raj Giri

Respected all. Namaskar, I am Laxman Raj Giri and I come from Nepal. From my childhood till today, I grew up with respect to the Nature. Respect to all living things and to view and give space to every being as we need for our growth and happiness. In my life I received my learning and teachings from different Guru (teachers) in different places an I am still learning. I am very aware of how we can create our day to day life. How to create easy happiness and peacefulness in all aspects. We have two different subjects to always keep in balance. One is our home, where we pass more than 40% of our lifetime. If we create balance and understand the relation between our home and the nature, we create rest and happiness in our physical life. This is very important for the physical body to grow. The second is we ; (body and soul) and our (soul) selves. Sometimes we create confusion in our lives and then we wonder "who we are" . If we know, who we are and how we create the right relation between body and soul or I and myself, then we can get inner peace and happiness in our life. For those two subjects, I'd like to share my view (knowledge) with you on my Shamanic information (lezing) and Drum Meditation. Laxman Raj Giri. Mantra Shakti www.mantrashakti.nlwww.laxmangiri.nl

-----------------------------------

SPIRITUELE & WELLNESS BEURS ZONDAG 18 MAART 2012

Deze beurs, voor het eerst door mij in het voorjaar georganiseerd, was weer een sfeervolle en gezellige beurs, zoals u van ons gewend bent. Vooral de relaxte sfeer viel enorm op. Zoals in het voorjaar langzaam aan alles weer tot groei en bloei komt, zo ging het er op de beurs ook aan toe. Met z'n allen werkten we eraan mee om die dag weer veel uit te wisselen, boodschappen door te geven en waar nodig iemand te ondersteunen. Ook kon je weer de heilzame en helende uitwerking ervaren van een massage of energetische behandeling. De mooiste en meest aparte spirituele artikelen waren te koop. Verder werden er die dag interessante lezingen, demonstraties, meditaties en een workshop gehouden. Graag wil ik alle deelnemers, medewerkers van 't Trefpunt en alle bezoekers bedanken voor hun aanwezigheid.

De Spirituele & Wellness beurs, een ontmoetingsplaats waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten, geïnteresseerd in het overklaarbare, het bovennatuurlijke. "Wordt je bewust dat het levengevende goddelijke licht blijvend in je is".

Zondag 18 maart 2012, voor het eerst ook in het voorjaar

6e EDITIE

SPIRITUELE & WELLNESS BEURS

Locatie : Hotel-Partycentrum 't Trefpunt, Raadhuisplein 1a, 4921 ZJ in Made, 0162-684000, www.hoteltrefpunt.nl

Geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur

De entree is € 5,00 per persoon, kinderen onder 12 jaar gratis

MET VAN ALLES OP SPIRITUEEL GEBIED, MEDIUMS, AURA-LEZERS, KAARTLEGGINGEN, ENERGETISCHE BEHANDELINGEN, MASSAGES, VERKOOP BOEKEN EN SPIRITUELE ARTIKELEN, IRISCOPIE, FENG-SHUI, HANDLEZEN, PENDELEN, KINDERCOACH, DIERENTOLK ENZ.

GRATIS LEZINGEN, DEMONSTRATIES, WORKSHOPS EN MEDITATIES

11.00u : Shamanic Drum Meditation with Feng Shui door Guru Laxman Raj Giri - Mantra Shakti

Een korte uitleg over balans in jezelf en balans in je huis ( balans in jezelf = meditatie, balans in je huis = feng shui/bastu shastra ). Eventueel met een korte meditatie en vragen uit het publiek. www.laxmangiri.com www.lichtenleven.nl

11.45u : Handanalyse door Marianne de Haan

Marianne zal uitleg geven over de handen, over de vingers en handlijnen enz. Er mogen vragen uit het publiek gesteld worden. www.handlezen-breda.nl

12.30u : Zelf ontdekt ZichZelluf door José van den Diepstraten en Nathalie van Spall

We leven in een fundamentele tijd die vraagt om ontwaking. Jezelf worden, zijn en blijven is van essentieel belang. José van den Diepstraten en Nathalie van Spall schreven er een boek over. Tijdens deze dynamische lezing wordt ingegaan op verschillende aspecten van jouw spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling. Kom luisteren en een persoonlijke boodschap halen die je nog tijden bij je zult dragen! www.newenergymovers.nl

13.30u : Psychometrie door Cees Gillesen

Cees zal (spontane) waarnemingen doen a.d.h. van sieraden of foto's. Er mogen vragen uit het publiek gesteld worden. www.hands-for-healing.nl

14.00u : Interactieve workshop "Ontdek Jezelluf!" door José van den Diepstraten en Nathalie van Spall

Ieder mens heeft zijn eigen vraagstukken. Vaak zijn we op zoek naar antwoorden buiten onszelf terwijl de wijsheid in ons ligt. Tijdens deze workshop krijg je op een aangename dynamische manier antwoorden die je ondersteunen bij je persoonlijke zoektocht. Na het volgen van deze workshop heb je een concreet handvat om je leven zelf in de hand te nemen. Wil jij meer verbinding met je eigen kracht en wijsheid? meer innerlijke balans? Dan is deze workshop echt iets voor jou! www.newenergymovers.nl

15.00u : Shamanic Drum Meditation with Feng Shui door Guru Laxman Raj Giri - Mantra Shakti

Door het uitbalanceren van ons innerlijk leven en onze omgeving kunnen wij rust en harmonie creëren in ons dagelijks leven. In onze directe omgeving kunnen wij dit doen door aandacht te besteden aan een juiste balans tussen de vijf elementen en deze toe te passen in ons huis. Ons zelf kunnen wij in balans houden door middel van meditatie. Omdat er vele verschillende vormen van meditatie zijn is het belangrijk diegene te vinden die voor jou de meest pure connectie geeft tot je geest en het universele. Guru Laxman Raj Giri leerde vele van deze meditatieve technieken van van zijn tweeling broer, die in Nepal een traditioneel spiritueel priesterschap leeft. Shamanisme, verkregen uit overleveringen en diepe meditaties is hun specialisme. Graag openen zij een deur naar deze wereld voor zij die verder willen groeien en in contact willen komen met pure en traditionele kennis uit Nepal en de Himalaya. www.laxmangiri.com www.lichtenleven.nl

Diverse (betaalde, max. € 15,00 p. consult) disciplines, consulten, behandelingen, massages en verkoop spirituele artikelen :

Mediums, paragnosten, psychometrie, helderziende/heldervoelende/helderwetende "spontane" waarnemingen eventueel met voorwerpen, sieraden, foto's en foto's van overleden personen, Zandlezen, Paranormale consulten/coaching/advies, Healing, Automatisch Schrift, Aura-lezen, Channeling

Kaartleggingen o.a. tarot, lenormand, engelenkaarten, Mediamieke waarnemingen aan de hand van kaartleggingen o.a. Soul Inspiration Cards, Tarot en TAO-kaarten

Pendelen, Handanalyse, Numerologie, Astrologie

Dierencommunicatie, foto's van dieren lezen

Iriscopie, Video-Aura, Aura-foto

Reading/auralezing met tekening van de persoon (wegwijstekening), Tekening met gesprek, Consult bij een door de consultant zelf gemaakte wastekening wordt bevestigd door symboolkaarten van Aimeé, Kleur bekennen, Expositie aurografen en krachttekeningen

Touch of Matrix, Quantum-Touch, Energetische behandeling, Reiki, Godinnenhealing, Healing Innerlijke Kind

Stoelmassage, Shiatsu-massage/therapie, Reading met handmassage, Voetreflexologie, Helder waarnemend Shiatsu-masseur, helende massage die lichaam en geest verbindt

Informatie over meditatie en het reinigen van huizen op Traditionele Nepalse wijze

Paranormale hulpverlening, begeleiding en onderzoek, Kindercoach, Voedings en gezondheidsadvies op maat uitgetest met de Bio-Tensor, Life-Coaching in combinatie met Maya Astrologie, Aanbod van Intuïtieve cursussen, workshops en waarnemingsavonden

Verkoop mineralen, edelstenen, boeddha's, branders, geurwassen, boeken, kaarsen, wierook, meditatiekussens, hangers en armbanden, talismannen, meridiaankogels, scrub, body-butter, bodylotion, massage-olie, kleine cadeaupakketten

U BENT VAN HARTE WELKOM

"SPREEK JE INTUITIEVE EN HELENDE VERMOGENS AAN"

Info : Annie Fens 06-53776005 of Gregor van Gils 06-43053849

Wijzigingen in het programma onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of deze website ontleend worden.

 -----------------------------------------

DE SPIRITUELE & WELLNESS BEURS, 5e EDITIE, VAN ZONDAG 6 NOVEMBER 2011 WAS EEN GROOT SUCCES.

EEN LEERZAME EN INFORMATIEVE DAG, SFEERVOL EN GEZELLIG, EEN WAARDEVOLLE DAG VOOR DEELNEMERS EN BEZOEKERS.

BIJ EEN PRACHTIGE LOCATIE IN MADE, 't TREFPUNT, GOED VERZORGD EN GEORGANISEERD.

DANKBAARHEID AAN ALLE MENSEN DIE HIERAAN MEE HEBBEN GEWERKT EN DIE HIERBIJ AANWEZIG ZIJN GEWEEST.

Een beurs met ruim 40 deelnemers met een grote diversiteit aan disciplines, behandelingen en massages. Bezoekers werden hartelijk ontvangen door een Sjamaan met z'n trommel. Met bijna 300 bezoekers hadden de deelnemers veel te doen. Er was veel belangstelling voor deze beurs en bezoekers hebben genoten van de vele activiteiten. Veel bezoekers zijn dan ook de gehele dag aanwezig geweest om maar niets te hoeven missen. Er hing een ontspannen sfeer en er werd veel uitgewisseld en gecommuniceerd met de kosmos. Meerdere mediums en paragnosten waren aanwezig, ieder ging op zijn eigen manier te werk. Er stonden ook diverse winkeltjes met de mooiste spirituele (kado) artikelen. Er was veel interesse voor de energetische behandelingen en de massages, veel mensen hebben de heilzame werking ervan mogen ervaren. Verder zijn er veel bijzondere spirituele tekeningen gemaakt, vaak met een boodschap. Er waren 2 dierentolken aanwezig die konden communiceren met dieren, ze konden vertellen wat er in je (huis)dier om gaat. Deze dag kon je ook je Iris (ogen) laten testen op blokkades of zwakke plekken in je lichaam en er werden ook aura-foto's gemaakt. Ook werd er informatie verstrekt over nieuwetijdskinderen.

Er werden fantastische lezingen en demonstraties gehouden. Addy Faes begon deze dag met het Zesde Zintuig en Spontane Waarnemingen, gevolgd door Cees Gillesen met Psychometrie. Cees gaf readings door middel van foto's of voorwerpen. Daarna vertelde Sungazer Ron van Dijen alles over Sungazen oftewel Zonlichttherapie, een methode die er voor iedereen is en helend werkt op alle niveaus. Ron heeft hier een boek over geschreven. Hierna volgde een lezing over Mediumschap, Spiritualiteit en het Paranormale door Richard Krebber en Marga Gieles. Richard is een parapsycholoog en Marga is helderziende en houdt zich bezig met kleurdiagnostiek en ze heeft meerdere boeken geschreven. Als laatste werd er een meditatie gegeven door Kees van Miert en Sandra Reijnders. Deze meditatie was gericht op de Aarde-resonantie en werd begeleid met zang en drum. De trilling van deze energie werkt helend en genezend.

Dit jaar werd de Spirituele & Wellness gehouden bij een nieuwe locatie, 't Trefpunt in Made. Een mooie locatie in het centrum van Made. Prima verzorging en een sfeervolle uitstraling. Met dank aan de bediening en de goede verzorging van deze locatie.

 -----------------------------------------

SPIRITUELE & WELLNESS BEURS op zondag 7 november 2010 in de Cour in Terheijden :

Annie Fens organiseerde deze beurs alweer voor de vierde keer. Het was met ruim 300 bezoekers een groot succes. Er hing een hele gezellige sfeer. November is de maand van de spiritualiteit. Deze dag stond in het teken van onvoorwaardelijke liefde, in het besef dat we spirituele wezens zijn.

De beurs telde bijna 50 deelnemers. Ieder jaar weer een uitdaging om gelijkgestemde mensen elkaar te laten ontmoeten. Het thema was "werk aan je bewustwordingsproces". Voor Annie Fens een reden om deze beurs ieder jaar weer met veel liefde te organiseren. Een plek waar mensen samen komen om uit te wisselen, een beter inzicht in zichzelf te krijgen en misschien een antwoord op hun vragen.

Het belangrijkste vind ze dat mensen zichzelf mogen zijn en kunnen leven vanuit authenticiteit. Leren je intuïtieve en zelfgenezende vermogens aan te spreken. En vertrouwen te krijgen in de onbegrensde mogelijkheden en in je kracht te gaan staan.

Er vonden diverse interessante gratis lezingen plaats. We begonnen de dag met een lezing over Het Zesde Zintuig door Addy Faes, gevolgd door een lezing over Aromatherapie door Ria Doodeman, dan een demonstratie over Munay-ki inwijdingen door Roel Fredrix en we eindigden met een lezing over Gezondheid door Henk Mutsaers.

Op deze beurs werden er wellness en energetische behandelingen gegeven en natuurlijk reiki en quantum touch consulten en diverse soorten massages. Het helende en ontspannende effect stond hierbij centraal. Ook werden er Yoga demonstraties gegeven.

Er stonden diverse stands met verkoop van spirituele en kado artikelen. En dit jaar voor het eerst ook een stand met wicca artikelen. Verder natuurlijk verschillende mediums en paragnosten en vele andere deelnemers met uiteenlopende diciplines. Zie het volgende artikel over de diverse disciplines. Zie het fotoboek voor foto's van deze beurs en let op de Orbs die op sommige foto's zichtbaar zijn.

Hierbij wil ik iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan deze beurs voor hun inzet en enthousiasme. Ik hoop dat u genoten heeft van deze mooie en leerzame dag.

-------------------------------------------

SPIRITUELE & WELLNESS BEURS

Altijd de eerste zondag van de maand november. Ooit begonnen bij een locatie in Wagenberg, daarna in Terheijden en vervolgens bij 't Trefpunt in Made, omdat de beurs een succes was en snel groeide en we daardoor steeds voor een andere locatie moesten kiezen. Deze beurs telt ongeveer 45 deelnemers. Er is van alles te doen op spiritueel gebied. Dit om u kennis te laten maken met verschillende disciplines. Het is verrassend waar mensen allemaal mee bezig zijn. Door de diversiteit is het een aantrekkelijke beurs om te kijken wat je aanspreekt. Laat je intuïtie spreken en kijk wat je interessant vindt. Door het allemaal naast elkaar te laten bestaan maken we er een mooie beurs van.

Spiritueel : helderziende/heldervoelende/helderwetende (spontane) waarnemingen door mediums en paragnosten. Psychometrie : aan de hand van voorwerpen of foto's worden er boodschappen doorgegeven. Ook worden er boodschappen doorgegeven van "gene zijde". Foto's van overledenen worden gelezen en worden er boodschappen over doorgegeven. Foto's van dieren kunnen gelezen worden en er worden dingen verteld over uw huisdier. Verder vele disciplines om antwoorden te krijgen op uw vragen en voor inzichten.

Wellness : het welzijn en welbevinden van de mens. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Jezelf kunnen zijn in het besef dat je een spiritueel wezen bent. Het zelfgenezend en herstellend vermogen aanspreken. Op je intuïtie vertrouwen en werken aan je bewustwordingsproces. Je bent zelf een co-creator. Jezelf goed voelen en in een goede gezondheid verkeren. Je gemoedstoestand is vaak bepalend voor hoe jij je voelt en voor wat je denkt. Inzichten die je krijgt, verbeteren de gemoedstoestand.

Ook zullen er diverse energetische behandelingen worden gegeven. Waar mensen vaak "uitgedokterd" zijn bij (lichamelijke) klachten kan er met deze behandelingen nog vaak veel bereikt worden. Teruggaan waar de blokkades ontstaan zijn, de energie weer laten stromen en het zelfgenezend en herstellend vermogen aanspreken. Soms wordt er gewerkt met engelen en spirituele gidsen. Natuurlijk is het altijd belangrijk en aan te raden om hiernaast bij klachten en symptonen een arts te raadplegen voor het stellen van een diagnose.

Er worden heerlijke massages gegeven. Bij de massages op de beurs worden de kleren aangehouden. U kunt kiezen uit een stoelmassage, shiatsu-massage, ontspanningsmassage, voetmassage of handmassage. Soms een combinatie met een eventuele boodschap voor u. Kijken waar de spanning zit en waar blokkades zich gevormd hebben, wat de oorzaak is en wat u eraan zou kunnen doen.

Verder is er ook verkoop van spirituele artikelen plaatsvinden, o.a. boeken, edelstenen en mineralen, beelden, (chakra) kussentjes, kaarsen, wierook, (energetix) sieraden, kaarten, kalenders, schilderijen, mooi-mens kaarten, koshi chimes, bio-thee en gezondheidsproducten enz.

En worden er interessante (gratis met uw entree-bewijs) lezingen en demonstraties gegeven. Over het paranormale, over onze gezondheid en over bewustzijn. 

Programma en disciplines onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan de Spirituele & Wellness beurs of aan deze website ontleend worden.

De maand november is de maand van de spiritualiteit. 

Een dag met gelijkgestemden, vanuit onvoorwaardelijke liefde, om aan je (kosmisch) bewustzijns-proces te werken. Om inzichten en antwoorden te krijgen en om je helende vermogens aan te spreken. Voor ieders welzijn en ter verbetering van je gemoedstoestand en je gezondheid. Een ideale ontmoetingsplek om te netwerken!

"Bouw mee aan één grote familie van mensen en alle levende wezens hier op aarde. Mensen die verantwoordelijkheid dragen voor zichzelf en voor elkaar en voor heel de aarde. Draag jouw specifieke aandeel bij om een liefdevolle- en vreugdevolle omgeving te creëren waar het goed voelt voor ieders welzijn. Heb vertrouwen en geloof in het licht en in jezelf en heb vertrouwen in je helende vermogens. Gebruik je kracht en je creativiteit. Creativiteit is ware spiritualiteit, daardoor eis je je plaats weer op in de gehele schepping. Jouw zielewezen laat je voelen wat voor jou goed is en tegelijkertijd goed voor iedereen en alles, en wat jouw bijdrage kan zijn hier op aarde. Wij zijn allemaal spirituele wezens, lichtdragers en medescheppers. Wees eerlijk naar jezelf en naar anderen, communiceer en werk integer en met de juiste intentie. Bouw mee aan het evolutieproces en aan onze planeet aarde. Jouw liefde voor jezelf en alle wezens en het universum, kan alle oorlogen, conflicten en tekorten voor altijd beëindigen. Zie het mooie van de diversiteit die er is, de verschillen en de verschillende levensvormen en toon dankbaarheid aan elk levend wezen. Gun elkaar het beste en ondersteun elkaar waar nodig. Leer te delen en te kijken wat ieders behoefte is en ervaar de overvloed die er is. De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet genoeg voor ieders hebzucht zoals Gandhi al zei. We zijn allemaal met elkaar verbonden en kunnen in elkaars vreugde delen. Degene die zich verbonden voelt met zijn of haar innerlijk, "weet", en vindt rust in zijn of haar "zijn". Tot welzijn van alles wat leeft, groeit en bloeit. Ik BEN............"