Annie Fens Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen

Spirituele Wandeling

Spirituele Wandeling in de mooie natuur van Terheijden :

"Lief mens, volg jouw pad van innerlijk weten"

Spirituele inzichten en je intuïtie en helend vermogen aanspreken. In stilte bij jezelf zijn en de natuur helpt je daarbij. “Hoor” je innerlijke stem en “volg” je innerlijke leiding. We lopen op ons levenspad, stap voor stap, de weg van en naar jezelf. Creëer je eigen leven. Stel je open voor je innerlijke wijsheid en rijkdom.

De wandeling is totaal ruim 3,5 km. Tijdens deze wandeling worden er 2 tussenstops gemaakt voor 2 meditaties.

De eerstvolgende wandeling is op een zondagochtend in juni 2020 van 10:00 uur tot 12:30 uur.

Waar : Vertrek Gastenverblijf Munnickenheide, Munnikenhof 20, 4844PK Terheijden
Wanneer : bij voldoende deelname op een zaterdag- of zondagochtend (in de zomer eventueel op een avond), ongeveer 6x per jaar.
Heeft u interesse, meld u dan alvast aan, bij voldoende deelname wordt er een datum gepland.
De tijd : van 10:00 uur tot ongeveer 12:30 uur (vanaf 9:45 uur kun je terecht voor de inschrijving) (op een zomeravond is de tijd van 19:00 uur tot 21:30 uur, inloop 18:45 uur).
Toilet is aanwezig en u kunt (bij aankomst en) na afloop een kopje koffie of thee drinken á € 1,00.
Bijdrage : € 12,00 per persoon, a.u.b. gepast betalen.
Zelf meenemen : een handdoek of matje om op te zitten tijdens de meditatie, eventueel een flesje water voor onderweg, eventueel een pen
en papier om ervaringen op te schrijven van de meditatie, goede wandel-schoenen, bij regenachtig weer laarzen en eventueel een regenjas of paraplu. 
Aanmelden verplicht : 06-53776005 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u dit graag willen doen met een groepje vrienden of als familie-uitje of met collega’s, dan kan dat ook, vanaf 8 personen, op een aparte avond of dag georganiseerd worden.
"Een bedrijfs-uitje waarmee je het beste uit je werknemers haalt".
Informeer naar de mogelijkheden
.

Alvorens aan de spirituele wandeling mee te doen kun je nadenken of je een (brandende) vraag hebt of dat je ergens inzicht in zou willen hebben. Of dat je misschien een oplossing voor een probleem of meerdere problemen zou willen hebben. Of misschien wil je inspiratie op doen. Of wil je heling ontvangen voor bepaalde klachten en of ziektes. Of wat speelt er op dit moment in je leven? Wat is op dit moment belangrijk voor je? Met welk doel ben je hier op aarde en wat is jouw bijdrage aan deze wereld? Of met welke dingen zou je willen dat het anders was? Wat wil en kun je veranderen? Waar wil je je van bevrijden? Wat heb je nodig? Wat zijn jouw behoeftes?

Na afloop van de spirituele wandeling kun je een labyrint-kaart trekken voor jezelf. De spreuk op de kaart kan eventueel duiden op het thema voor de wandeling. Welk thema speelt er en wat kan dat thema jou aan inzicht brengen? Ook kun je daarbij nog een actie-kaart trekken. Deze kaart geeft aan welk aspect extra aandacht nodig heeft om je levens-pad goed te kunnen lopen en te doen wat goed voor je is en wat tegelijkertijd goed voor alles is. En welke kwaliteiten of talenten van jezelf zou je kunnen benutten?
In een labyrint vind je je weg, een labyrint-kaart is dus een inzichtkaart en de tweede kaart is een kaart om actie te gaan ondernemen.

We gaan de natuur in, de beste manier om onze aura schoon te maken en om onze chakra’s te openen en weer op te laden. De natuur en de stilte en rust zal ons helpen. We laten het “oude” los en verwelkomen het “nieuwe”. Laat het maar gewoon gebeuren, dat gaat vanzelf tijdens deze wandeling. Ga maar gewoon in de overgave van je eigen natuur. Wij zijn voortdurend in verandering, laat het maar stromen. Je kunt je opnieuw verbinden met je diepste verlangen en met het allerbeste dat je jezelf en anderen te geven hebt. In ieder mens huist een innerlijk kind dat weet hoe het is om leiding te ontvangen en te volgen. Als je dit innerlijke kind meer de ruimte en vrijheid geeft dan begint er een innerlijke dialoog op gang te komen. Deze dialoog is de poort naar verwondering en zal je helpen je “vaststaande werkelijkheid” los te laten en je ervaring te verbreden. We lopen in stilte, dan kan je beter voelen en ervaren. Op een open plek tussen de bomen doen we een korte meditatie om je diepste wensen en je beste weten in overeenstemming te brengen met je dagelijkse bestaan. Dan vervolgen we ons pad en lopen richting het water. Bij het water aangekomen gaan we een diepgaande meditatie doen vanuit ons hart om antwoorden en inzichten te krijgen of om heling te ontvangen voor je (lichamelijke) klachten. We nemen rustig de tijd om alles tot ons door te laten dringen. Ook kun je je ervaring of je inzichten voor jezelf opschrijven. Daarna lopen we verder langs het water en is er de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te delen met elkaar (natuurlijk mag je ook alles voor jezelf houden als je daar behoefte aan hebt en hoef je niets te delen). Ook kun je vragen stellen ter verduidelijking. Na afloop kun je nog naar behoefte een kopje thee of koffie ( € 1,00 ) drinken. Deze ervaring kan nog lang nawerken en je kan deze ervaring blijven gebruiken om je intuïtie en je helend vermogen aan te spreken.

De innerlijke leiding ontvangen, de weg naar binnen staat voor het ontdekken, je wordt ontvankelijk voor nieuwe dingen en je ontdekt je kwaliteiten. Bij jezelf zijn, contact met je innerlijk, met je bron, staat voor ontvangen, je komt in verbinding met je innerlijke kern, je gaat ruimte en innerlijke stilte ervaren en dat leidt vaak tot nieuwe inzichten of antwoorden. Vanuit je authenticiteit leven en je laten leiden door je innerlijke bron en vanuit hier geven aan jezelf en aan de wereld om ons heen staat in het teken van het gebruiken van onze kwaliteiten om onze doelen haalbaar te maken in ons dagelijkse bestaan, een zinvol bestaan te leiden en diepe vrede te ervaren.