Annie Fens Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen

Meditatie Avonden

Regelmatig worden er Meditatie Avonden gehouden in de Speelzaal (Gymzaal) van OBS De Windhoek, Abtslaan 15, 4844 SL in Terheijden van 20:00 uur tot ongeveer 21:30 uur (inloop 19:45 uur, evaluatie ± 21:30 uur). Als we met een klein groepje zijn dan wordt de Meditatie Avond in de praktijk gehouden, Kalkvliet 14, 4844 VK in Terheijden. Tijdens deze avond kunt u o.a. licht-meditaties en chakra-meditaties ervaren. Mediteren is een goede manier om het evenwicht tussen lichaam en ziel te herstellen en weer in harmonie met de natuur te leven. Meditatie is een middel tot zelfontwikkeling en om andere bewustzijnsniveaus te ervaren. De meditaties geven de weg aan naar de bron van onszelf. Meditatie kan een ware vreugde zijn en voldoening geven en kan helpen een rustiger en waardevoller leven te leiden. “Meditatie verrijkt je leven”

  

Wilt u deelnemen aan de geleide-meditaties? Meld u dan aan bij Annie Fens 076-8871933, 06-53776005 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan wordt u op de hoogte gehouden van de data (of houdt de agenda op deze website in de gaten).

De eerstvolgende meditatie avond is op een maandagavond in juni 2020.

U kunt eventueel een flesje water, een matje of tuinstoelkussen mee nemen, een kussentje, badlaken, eventueel pantoffels en een deken of slaapzak.

Bijdrage € 10,00 p.p., a.u.b. gepast betalen. Aanmelden verplicht.

Meditaties: "Bewust worden van wat er in je leeft"

Belangrijke zaken bij de Meditatie Avonden:
Iedereen zit (of ligt) hier voor zichzelf. Iedere meditatie is je eigen ervaring, een ontdekkingsreis naar je innerlijke wereld. Je maakt contact met de Spirituele Intelligentie en de Universele Intelligentie die achter de dingen zit. Je maakt contact met je innerlijke kracht en belevingswereld. Alles is goed, iedere meditatieve ervaring is goed. Ieder doet het op zijn manier en ervaart het op zijn manier. Ondersteun anderen in de groep, wees een “fan” van anderen, ieder stapje vooruit is er een. “Laat a.u.b. je ego thuis”. De één voelt meer dan de ander, de één is gevoeliger dan de ander. Sommige mensen voelen de energie stromen in hun lijf; dus bv. tintelingen of bepaalde sensaties of warmte. Soms voel je dat het ineens doorstroomt of dat er voor je gevoel iets open gaat. Sommigen voelen helemaal niets, dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd. De één is nou éénmaal gevoeliger om sensaties, tintelingen, prikkelingen of trillingen in het lichaam te ervaren dan de ander. Soms krijg je antwoorden op vragen die je hebt of inzichten in situaties waar je misschien al lang mee rondloopt. Heb vooral jezelf lief en voel het grotere wezen dat je bent.
Laat het mooie ervaringen worden…………! Ik neem je mee op reis...........

Waarom mediteren?

- om te ontspannen en om tot rust te komen

- om de energie te voelen stromen

- om naar “binnen” te keren, om bij jezelf te zijn

- om je ademhaling rustig te krijgen

- om inzichten te krijgen en je intuïtie te ontwikkelen

- om je “zesde zintuig” te ontwikkelen

- om je zelfherstellende vermogens te stimuleren

- om contact te maken met je hogere zelf

- om “de lichtere energieën” te laten “indalen”

- om het bewustzijn te verbreden, verdiepen en verhogen

- om stress te verwerken en angsten aan te kijken

- om verandering van je waarnemingsvermogen

- om de kunst van het visualiseren

- om je verbeeldingskracht te stimuleren

- om te “onthaasten” en in een vredige toestand te geraken

- om je open te stellen voor je eigen wijsheid

- om toegang te krijgen tot je onderbewustzijn

- om andere dimensies te ervaren