Spirituele Avonden

Spirituele Avonden

ARCHIEF Spirituele (Paranormale) Avonden en Spirituele Avonden met een Thema in Café de Harmonie in Terheijden, Restaurant De Ruif in Wagenberg, De Dobbelsteen in Breda, Gemeenschapshuis De Blaker in Breda en in Hotel 't Trefpunt in Made met de beste mediums, paragnosten, therapeuten en gastsprekers:

Woensdagavond 14 september 2022 in de Dobbelsteen in Breda : Mega-Presentatie "De Aardse Waarheid" door Frans Heslinga

Over de vorm en structuur van de aarde en waarom de aarde geen draaiende bol kan zijn die met miljoenen km per uur door een vacuüm heelal raast.
Antarctica & eb en vloed, Noodlandingen/vliegroutes, Zon & Maan. Waarom de bolleugen? Het firmanent (dome).
Een levendig betoog waarom de aarde geen bol is die met duizelingwekkende vaart door de ruimte vliegt!

Meer info : http://www.fransheslinga.nl/

Aanmelden via http://www.fransheslinga.nl/agenda-2022.html of een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

--------------------------------

 

Woensdagavond 7 september 2022 in de Dobbelsteen in Breda : Lezing over "Thetahealing, een nieuwetijdshealing" door gastspreker Annemiek Coenen

Een liefdevolle, eenvoudige methode om een snelle en structurele verandering te maken in je leven. Ontwikkeld door Vianna Stibal.
Op een gemakkelijke manier oude patronen en her-in-neringen veranderen.
Letterlijk lasten van de schouders af leren nemen en zien en voelen hoe de 7 lagen van bewustzijn eruit zien.
Op deze avond neem ik jullie mee op reis in de thetastaat naar De Bron. Vandaar uit kun je alles veranderen. Kijk voor meer info: www.annemiekcoenen.nl

U bent van harte welkom!

Spirituele avonden of middagen met een thema zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Breda).
U bent van harte welkom!

Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-53776005

Meenemen : U hoeft niets mee te nemen, eventueel kunt u papier en pen mee nemen om aantekeningen te maken

--------------------------------

 

Dinsdagavond 30 augustus 2022 in de Dobbelsteen in Breda : Workshop "Bewust creëren vanuit je hart " door gastspreker Grietje Voeten

Ben jij ook toe aan meer energie, meer plezier en meer fijne tools om te creëren & manifesteren? Deze avond neemt Grietje Voeten je mee hoe te spelen met pure levensenergie! Ontdek hoe fijn het is te leven vanuit je hart en ga de verbinding aan met de zuiverheid van je ziel!
www.grietjevoeten.nl  - Quantum soul coach - auteur - bewustzijnstrainer

U bent van harte welkom!

Spirituele avonden of middagen met een thema zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Breda).
U bent van harte welkom!

Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-53776005

Meenemen : U hoeft niets mee te nemen, eventueel kunt u papier en pen mee nemen om aantekeningen te maken

--------------------------------

 

Woensdagavond 10 augustus 2022 in de Ruif in Wagenberg en op dinsdagavond 23 augustus 2022 en op dinsdagavond 20 september 2022 in de Harmonie in Terheijden : Bloemenséance door Mieke Verschuren

Tijdens deze Spirituele Avond doet Mieke (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen.

Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

--------------------------------

Donderdag 7 juli 2022 in De Dobbelsteen in Breda : Demonstratie Mediumschap door Martine Debaeke en Robert Cash

     

Martine en Robert zien, horen en voelen wie er bij u is uit de spirituele wereld. Ze geven een zeer duidelijke beschrijving van degene die met u wenst te communiceren zodat u ook weet over wie het gaat. Zij hebben op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een training gehad.

Martine:
Tijdens deze demonstratie maakt Martine Debaeke verbinding met de zielenwereld en laat hen, met veel passie en liefde, even aan het woord! Een avond waar vreugde en verdriet hand in hand gaan. Niet iedereen zal een ontmoeting met een geliefde dierbare ontvangen, we kunnen overledenen niet oproepen (maar laten het over aan de spirituele wereld). Martine heeft opleidingen gevolgd aan de Academie voor mediumschap bij José Gosschalk en aan het Arthur Findlay college.
Website: https://puurintuitief.be

Voor mij was de dood écht dood zijn. Ik had totaal geen besef dat er een leven na de dood bestond. Ik ben zo niet opgevoed.  
Er was niemand die me ooit vertelde dat we niet sterven, maar dat er een écht leven is na de dood en dat de ziel van onze overledenen er alles aan doet om met ons in verbinding te komen.  
Door deze onwetendheid, heb ik verdriet en gemis gevoeld. Nu ik 100% zeker weet dat er een leven is na de dood kijk ik helemaal anders naar de dood.
Wat een troost en steun geeft het in een rouwproces als je weet dat je geliefden niet dood zijn maar steeds dichtbij.

Robert:
Robert vertelt wat hij doorkrijgt in het contact met een dierbare overledene en kijkt dan bij wie de informatie hoort. Ook zal hij uitleg geven over de communicatie met de Spirituele Wereld. Door onze gedachten te sturen, kunnen we ons bewustzijn veranderen. U kent het wellicht: "Je ziet de zon ondergaan in de oceaan, een paar dolfijnen duiken door de golven en een eenhoorn loopt over het strand". Je voelt je één met het universum. Ook zonder zicht op de oceaan, kan je kiezen voor gedachten waar je blij van wordt. Je kan ook trachten helemaal nergens aan te denken....... Het zijn oefeningen om opnieuw in contact te komen met je eigen ziel; een contact dat velen verloren hebben. Vanuit die connectie wordt de nabijheid van de Spirituele Wereld voelbaar. Ze is, immers, nooit weggeweest. De Spirituele Wereld wil niets liever dan zijn nabijheid bevestigen. Er is geen afgescheidenheid. Alles is één. Vanavond gaan we met u terug in die connectie en tonen we wie er bij u is vanuit de Spirituele Wereld, hetgeen een wereld is van Licht en Liefde. Robert Cash is gepassioneerd door communicatie met de Spirituele Wereld. Na jarenlange studie aan de Arthur Findlay College (UK) ontving hij 3 ‘Certificates of Recognition' van de ’Spiritualist National Union’. Ieder medium gaat aan het werk met zo zijn eigen karakteristieken en Robert heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorge-dreven training gehad. Hij is tevens beeldend kunstenaar. Website: https://www.mediumrobert.com/

De mediums zullen een aantal demonstraties laten zien, maar als het druk is kan natuurlijk niet iedereen aan de beurt komen.
Aanmelden via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-53776005.

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Woensdagavond 29 juni 2022 in de Ruif in Wagenberg : Lezing  Anastasia, "Ik besta voor wie ik besta........" door gastspreker Rineke van den Berg

“Wie kent de boeken niet van Anastasia, geschreven door Vladimir Megre……..”
Tijdens deze lezing neemt Rineke je mee in het creërende en manifesterende gedachtegoed van de Siberische Anastasia. Rineke reisde in 2016 af naar Siberië, de Taiga, het gebied van Anastasia. Per paard reisde ze samen met haar vriendin en gids 14 dagen door dit wonderlijke en oorspronkelijke gebied. Rineke: “Voor mij bestaat Anastasia, geen twijfel over mogelijk”. Anastasia, jonge vrouw en kluizenares uit de Russische Taiga, brengt zoveel wijsheid en aloude kennis naar buiten. Deze kennis is juist nu in deze tijd zo belangrijk. De gelijknamige boekjes van Anastasia vertaalt in zuivere taal wie wij werkelijk zijn. Welke fantastische en grootse wezens wij zijn en welke talenten in ons allen verborgen liggen om gebruikt te kunnen worden ten dienste van ons immens grote scheppingspotentieel. Een fijne hoopvolle avond vol verbinding en saamhorigheid. De energie van Anastasia zal er zeker bij zijn. Website: https://www.sundancershop.nl/  U bent van harte welkom!

Spirituele avonden met een thema zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen).
U bent van harte welkom!

Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-53776005

---------------------------------

Zaterdagmiddag 25 juni 2022 in de Ruif in Wagenberg : Presentatie "Ik vind je terug".........,astrale reizen door gastspreker Aro Ananda

Aro Ananda legde haar ervaringen vast in het boek ‘Ik vind je terug” waarin ze aan de hand van haar eigen ervaringen met uittredingen beschrijft hoe het leven na de dood ‘werkt’. Ze beschrijft hoe het rijk van de levenden en doden in elkaar verweven zit. Het is een astrale reis die begint bij haar eerste bewuste uittreding en die eindigt bij haar eigen zielscollectief.
Aro Ananda heeft in het dagelijkse leven een medische achtergrond, waardoor ze in deze transformerende tijden verkiest om haar astrale ervaringen onder haar esoterische naam te presenteren. Meer info over zichzelf zal ze delen tijdens de boekvoorstelling. Ze heeft een jarenlang pad achter de rug waarin ze meerdere cursussen volgde die betrekking hebben op zelfbewustzijn en verruimende bewustzijnsstaten. Het Monroe Instituut en de workshops van Arhayas hebben hierin de meest vruchtopbrengende ervaringen, kennis en inzichten gebracht.
Samenvatting van de presentatie van de Astrale reizen:
In deze voorstelling zal Aro haar ervaringen delen wat betreft het terugvinden van doden in het astrale tijdens verruimende bewustzijnsstaten. In haar boek beschrijft ze ook het boeiende verhaal hoe ze haar dode hond terugvond, evenals de reïncarnaat jaren later. Tevens deelt ze de kennis ‘waar’ die doden zitten.  Velen spreken over ‘doorheen de tunnel’ gaan en daarna de doden terugzien, maar niemand die tot op heden kon verklaren ‘hoe’ dit werkt of kan. Ook onze wetenschappers hebben geen weet van het werkingsmechanisme. Hierin zal Aro Ananda een duidelijke verklaring geven. Tevens zal ze op een Katharen manier haar ervaringen delen met zowel goedaardige als verstoorde bewustzijnsvormen, en welke rol deze laatsten speelden in de dramatische situaties die jaren geleden plaatsvonden op galactisch en planetair niveau, resulterend in het feit dat de mensheid in deze tijden in een wurggreep geduwd wordt.
Ook komen onderwerpen aan bod zoals het terugvinden van je zielscollectief, ‘tijdreizen’, het ophalen van doden die in een traumatische loep beland zijn, gidsen, contact met ‘Hogere stukken van onsZelf’, scalaire velden, merkaba, de multidimensionale aura, verruimende bewustzijnsstaten, hersengolven, DNA, Schumann frequentie, tijdslijnen, ‘ascentie’ versus ‘descentie’, straling en nog veel meer.
Deze presentatie is een bijzonder boeiende en onthullende voorstelling voor échte truth-seekers, die het totale plaatje (van zowel licht als duister) achter het gordijn willen zien.
Websites: www.hetpadnaarzelfrealisatie.be  en  www.aroananda.com  U bent van harte welkom!

Spirituele avonden of middagen met een thema zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen).
U bent van harte welkom!

Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-53776005

---------------------------------

Woensdagavond 8 juni 2022 in de Dobbelsteen in Breda: Readings door Marieëlla Verhagen

Ik ben 28 jaar, en al heel jong moeder geworden van 3 kinderen. Dit om mijn droom na te jagen. Ik ben grootgebracht met mijn spirituele gave, dit omdat mijn oma ook een sterk medium was, en ook vele mensen heeft mogen helpen. Ik ben met dezelfde schoentjes geboren, en heb daarom al heel jong mijn eerste readings en healings gedaan. Ik wist al vroeg wat ik wilde in mijn leven.
Ik ben daarom 5 jaar geleden het Spiritueel Centrum in Baarle- Nassau begonnen.
Hier geef ik readings, kaartleggingen, healing, workshops, cursussen, beurzen, verkoop ik spirituele voorwerpen en reinig ik huizen.
Op een avond als deze ben ik werkzaam door middel van helder wetende-voelende-ziende boodschappen en werk dan zonder voorwerp. Ik zal mijn engelen mij laten begeleiden en deze wijzen mij aan bij wie ik moet zijn om daar de juiste boodschap te mogen brengen. Meestal wordt er gekeken, waar loopt de persoon tegen aan, en hoe los je dit op.
Ben je nieuwsgierig geworden om mij te ontmoeten of aan het werk te zien? Neem dan al vast een kijkje op mijn spirituele groep op facebook, genaamd: spiritual balance marieella verhagen. Ik heb een Spiritueel Centrum in Baarle- Nassau.

Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Woensdagavond 1 juni 2022 in de Ruif in Wagenberg : Presentatie "Tartaria & More" door Frans Heslinga

Meer info : http://www.fransheslinga.nl/

 

Aanmelden via http://www.fransheslinga.nl/agenda-2022.html

Locatie : Restaurant De Ruif, Brouwerijstraat 57, 4845 CM Wagenberg, 076-5938375

Datum : woensdag 1 juni 2022

Tijd : 20:00 uur tot 23:30 uur, de zaal is geopend vanaf 19:30 uur

Entree : € 20,00

---------------------------------

Donderdagavond 26 mei 2022 in de Dobbelsteen in Breda : Presentatie "Beyond Inspiration" door Frans Heslinga

Meer info : http://www.fransheslinga.nl/

Aanmelden via http://www.fransheslinga.nl/agenda-2022.html

Locatie : De Dobbelsteen, Doelen 36, 4831GR in Breda

Datum : donderdag 26 mei 2022

Tijd : 19:30 uur tot 23:30 uur, de zaal is geopend vanaf 19:00 uur

Entree : € 20,00

--------------------------------

Woensdagavond 11 mei 2022 in de Ruif in Wagenberg : Waarnemingen via foto's van dierbare overledenen door Ria Verhoeks

Vanuit interesse voor spiritualiteit ontwikkelde Ria haar Paranormale gaven en volgde diverse cursussen. O.a. Access Consiousness Bars.
Sinds 1995 is ze werkzaam als Medium/Paragnoste voor zalen bij verenigingen / beurzen d.m.v. lezingen/waarnemingen enz. Meer info: www.riaverhoeks.nl

Aamelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-53776005

Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

--------------------------------

Woensdagavond 13 april 2022 in de Dobbelsteen in Breda : Lezing "Van Atlanta tot de Gouden Tijd " door gastspreker Liesbeth de Groot

Liesbeth de Groot is zonleraar van het Kennis Boek. Aan de hand van dit boek vertelt zij over de Atlantiden, ons leefsysteem, deze Eindtijd en de Gouden Tijd.
Eeuwen geleden leeft er een beschaving die in eenheid met elkaar en het universum leeft. Na verloop van tijd krijgt ego steeds meer de overhand en wordt er niet meer vanuit dat bewustzijn geleefd. De samenleving van de Atlantiden verdwijnt. Met de Atlantiden wordt overigens niet Atlantis bedoeld. Dat kwam er veel later.
Om opnieuw een gemeenschap te vormen die vanuit eenheid zou kunnen leven, wordt ons leefsysteem gecreëerd. Na miljarden jaren en vele incarnaties zijn we bijna aan het einde gekomen van dit systeem. We staan aan de vooravond van een nieuw systeem, met een nieuw tijdperk: De Gouden Tijd.
Voor de overgang van de huidige tijd naar de Gouden Tijd, is een kosmisch plan actief. De tijd bijvoorbeeld is versneld zodat we sneller door onze karma’s kunnen gaan, waardoor we een universeel bewustzijn van eenheid kunnen ontwikkelen. Ook bijzondere kosmische stromingen dalen op ons neer die aanzetten tot verandering.
Waarom die versnelling? We leven in de zgn. Eindtijd en het duurt relatief niet lang meer voordat de Gouden Tijd aanbreekt.
Ook het Kennis Boek is als hulp aangereikt. Niet alleen om de nieuwe kennis, die vanuit vele kosmische lagen werd gedicteerd. Met name omdat het boek je persoonlijke, spirituele leraar is. Een techniek op de tekst stemt zich tijdens het lezen energetisch af op je eigen niveau van bewustzijn. Vanaf dit vastgestelde punt worden kennis en hoogfrequente energie in de cellen van je lichaam opgenomen. Op die manier laat je geleidelijk blokkades los en verhoog je je bewustzijn.
In deze lezing gaat Liesbeth verder in op het leven van de Atlantiden, ons evolutiesysteem dat met de Big Bang werd gecreëerd, het Kennis Boek en de Gouden Tijd. Als je interesse hebt, dan ontvang je 3 hoofdstukken om ermee kennis te maken. U bent van harte welkom!

Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-53776005

Meenemen : U hoeft niets mee te nemen, eventueel kunt u papier en pen mee nemen om aantekeningen te maken

--------------------------------

Donderdagavond 07 april 2022 in de Dobbelsteen in Breda : Spirituele Avond met het Thema "Choose Again, transformeer je leven en verbeter al je relaties " door de gastsprekers Lieve Michels en Nico Bussink

De wereld verandert, soms snel, en dit stelt je voor nieuwe uitdagingen.  Misschien sta je al langere tijd onder druk in één van je relaties of keren bepaalde conflicten terug. Of kamp je met lichamelijke problemen. Wil je hier anders mee leren omgaan?
Verlang je de weg naar een leven vanuit je hart te vinden?
Op deze avond maak je kennis met het Zes Stappenproces van Diederik Wolsak. Het doel van het proces is jezelf te bevrijden van wat je gelooft dat je ‘gevangen’ houdt en je je diepste kracht herinneren. Na wat achtergrond bij deze eenvoudige methode kan je je laten begeleiden in dit Zes Stappenproces. Wil je liever alleen luisteren en observeren, ook dat is goed. U bent van harte welkom!

Aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-53776005

Meenemen : U hoeft niets mee te nemen, eventueel kunt u papier en pen mee nemen om aantekeningen te maken

--------------------------------

Thuis online via zoom :

Dinsdagavond 22 februari 2022 : Online lezing via Zoom “Het mysterie van deze huidige tijd en de weg naar ons potentieel" tijdens de Spirituele Avond met een Thema door gastspreker Priya Frishert

Priya Frishert is werkzaam als hypno -en regressietherapeute. Sinds de start van de Coronatijd zijn er plots ander soort ontwikkelingen bij haar cliënten. Diverse cliënten met herinneringen aan een en dezelfde gebeurtenis, vele duizenden jaren geleden waarin we in een soortgelijke tijd zaten en de wereld een val maakte in bewustzijn. Hierdoor werden oude thema's zoals: onderdrukking, anders-zijn, buitengesloten worden, onveilig voelen en controle flink getriggerd.
En zo ook waren er herinneringen van sensitieve mensen die mochten zien waar zij werkelijk vandaan kwamen. Hierdoor begrepen zij waarom ze zich hier nooit echt thuis gevoeld hebben, zich een vreemde eend in de bijt voelen en waarom zij moeite hebben met het contact met 'doorsnee mensen'. Voor het eerst werden zij zich bewust van 'het grote waarom' ze hier hier zijn en belangrijker nog wat zij hier komen doen.
Voor het eerst sinds hele lange tijd leven we astrologisch gezien 'in de tijd van Aquarius' en hebben we onze intrede gedaan in 'The Golden Age'. Tijdens mijn studie in India vertelde een wijze meester mij 'dat de weg naar synthese begint met chaos'. Wij hebben geleerd van onze fouten in het verleden en hoewel het nog niet duidelijk zichtbaar is zijn we bezig om ons los te wrikken uit een greep van onderdrukking. Een greep waardoor wij ons potentieel niet konden leven. Maar die tijd is gelukkig bijna voorbij.......
Na de pauze is er ook gelegenheid om vragen te stellen, het is sowieso een interactief gebeuren.
U bent van harte welkom!

U dient zich aan te melden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933

--------------------------------

Thuis online via Zoom:

Woensdagavond 15 december 2021 Online : Demonstratie Mediumschap door Robert Cash

 

Een online demonstratie Mediumschap door medium Robert Cash. Robert vertelt wat hij doorkrijgt in het contact met een dierbare overledene en kijkt dan bij wie de informatie hoort. Ook zal hij uitleg geven over de communicatie met de Spirituele Wereld. Door onze gedachten te sturen, kunnen we ons bewustzijn veranderen. U kent het wellicht: "Je ziet de zon ondergaan in de oceaan, een paar dolfijnen duiken door de golven en een eenhoorn loopt over het strand". Je voelt je één met het universum. Ook zonder zicht op de oceaan, kan je kiezen voor gedachten waar je blij van wordt. Je kan ook trachten helemaal nergens aan te denken....... Het zijn oefeningen om opnieuw in contact te komen met je eigen ziel; een contact dat velen verloren hebben. Vanuit die connectie wordt de nabijheid van de Spirituele Wereld voelbaar. Ze is, immers, nooit weggeweest. De Spirituele Wereld wil niets liever dan zijn nabijheid bevestigen. Er is geen afgescheidenheid. Alles is één. Vanavond gaan we met u terug in die connectie en tonen we wie er bij u is vanuit de Spirituele Wereld, hetgeen een wereld is van Licht en Liefde.
Robert Cash is gepassioneerd door communicatie met de Spirituele Wereld. Na jarenlange studie aan de Arthur Findlay College (UK) ontving hij 3 ‘Certificates of Recognition' van de ’Spiritualist National Union’. Ieder medium gaat aan het werk met zo zijn eigen karakteristieken en Robert heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad. Hij is tevens beeldend kunstenaar.

U bent van harte welkom!

U dient zich aan te melden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933

Het medium zal een aantal demonstraties laten zien, maar als het druk is kan natuurlijk niet iedereen aan de beurt komen. We laten het sowieso over aan onze dierbare overledenen wie er “doorkomt”. Deze demonstraties mediumschap zijn bijzonder om mee te maken!

--------------------------------

Vrijdagavond 29 oktober 2021 in de Dobbelsteen in Breda : Readings door Marieëlla Verhagen

Ik ben 28 jaar, en al heel jong moeder geworden van 3 kinderen. Dit om mijn droom na te jagen. Ik ben grootgebracht met mijn spirituele gave, dit omdat mijn oma ook een sterk medium was, en ook vele mensen heeft mogen helpen. Ik ben met dezelfde schoentjes geboren, en heb daarom al heel jong mijn eerste readings en healings gedaan. Ik wist al vroeg wat ik wilde in mijn leven.
Ik ben daarom 5 jaar geleden het Spiritueel Centrum in Baarle- Nassau begonnen.
Hier geef ik readings, kaartleggingen, healing, workshops, cursussen, beurzen, verkoop ik spirituele voorwerpen en reinig ik huizen.
Op een avond als deze ben ik werkzaam door middel van helder wetende-voelende-ziende boodschappen en werk dan zonder voorwerp. Ik zal mijn engelen mij laten begeleiden en deze wijzen mij aan bij wie ik moet zijn om daar de juiste boodschap te mogen brengen. Meestal wordt er gekeken, waar loopt de persoon tegen aan, en hoe los je dit op.
Ben je nieuwsgierig geworden om mij te ontmoeten of aan het werk te zien? Neem dan al vast een kijkje op mijn spirituele groep op facebook, genaamd: spiritual balance marieella verhagen. Ik heb een Spiritueel Centrum in Baarle- Nassau.

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. de coronamaatregelen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap! Een qr code is niet nodig, het is een besloten groep.

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

-------------------------------

Vrijdagavond 15 oktober 2021 in de Dobbelsteen in Breda : Numerologie en inzicht in de ontwikkelingen in 2021 en 2022 door Gerrit Jansen

Gerrit werkt aan de hand van uw naam en geboortedatum. "U wordt op uw nummer gezet" en "laat u vooral niet wegcijferen". U krijgt inzicht in uw levens-opdracht/missie. De Geest krijgt een uitdaging mee om die op de aarde, samen met het lichaam, uit te voeren. De geboortedatum geeft inzicht welke aandachtspunten er zijn, u heeft daar in een vorig leven vaak moeite mee gehad. Ook zal Gerrit de energie (trillingen) van 2021 en 2022 bespreken en wat er volgend jaar om u heen hangt en waarop u eventueel kunt anticiperen.
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” of inzichten mee en komt aan de beurt! U bent van harte welkom!

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. de maatregelen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap! Een qr code is niet nodig, het is een besloten groep.

Meenemen : u kunt een papiertje meenemen waarop uw naam en uw geboortedatum vermeld staat

-------------------------------

Donderdagavond 9 september 2021 in de Dobbelsteen in Breda: Numerologie en inzicht in de ontwikkelingen in 2021 en 2022 door Gerrit Jansen

Gerrit werkt aan de hand van uw naam en geboortedatum. "U wordt op uw num-mer gezet" en "laat u vooral niet wegcijferen". U krijgt inzicht in uw levens-opdracht/missie. De Geest krijgt een uitdaging mee om die op de aarde, samen met het lichaam, uit te voeren. De geboortedatum geeft inzicht welke aandachtspunten er zijn, u heeft daar in een vorig leven vaak moeite mee gehad. Ook zal Gerrit de energie (trillingen) van 2021 en 2022 bespreken en wat er volgend jaar om u heen hangt en waarop u eventueel kunt anticiperen.
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” of inzichten mee en komt aan de beurt! U bent van harte welkom!

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. de coronamaatregelen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : u kunt een papiertje meenemen waarop uw naam en uw geboortedatum vermeld staat

-------------------------------

Woensdagavond 01 september 2021 in De Ruif in Wagenberg : Spirituele Avond met het Thema "Numerologie en Bewustzijn" door gastspreker Annie Fens

Bij deze lezing gaat het over een aantal cijfers vanuit de Numerologie (je levens-padgetal, je missie, je zielsgetal, je persoonlijk jaar, maand en dag). Wordt je maar bewust van wat de cijfers je te zeggen hebben. Aan de hand daarvan kun je eens kijken waarom je hier bent, wat is je missie en wat is de zin van het leven voor jou, wat is je uitdaging? Bewustzijn is een breed begrip, we zijn in feite Bewustzijn, we bestaan uit informatie, we zijn licht en liefde. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft, kom dan naar deze lezing en wordt je maar bewust van wat je dit jaar te doen staat! Ook gaan we het hebben over wat Bewustzijn voor jou inhoudt en hoe het is om je bewust te zijn over een aantal dingen, welke dingen kun je waarnemen? Open je maar voor een steeds groter Bewustzijn. We leven in een scheppend universum wat zich altijd ontwikkeld en vernieuwd. Vol met scheppende wezens en de wet van Creatie.

Het zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Terheijden).
U bent van harte welkom!
Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond ivm. de coronamaatregelen!

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

-------------------------------

Donderdagavond 26 augustus 2021 in de Harmonie in Terheijden : Readings door Marieëlla Verhagen

Ik ben 28 jaar, en al heel jong moeder geworden van 3 kinderen. Dit om mijn droom na te jagen. Ik ben grootgebracht met mijn spirituele gave, dit omdat mijn oma ook een sterk medium was, en ook vele mensen heeft mogen helpen. Ik ben met dezelfde schoentjes geboren, en heb daarom al heel jong mijn eerste readings en healings gedaan. Ik wist al vroeg wat ik wilde in mijn leven.
Ik ben daarom 5 jaar geleden het Spiritueel Centrum in Baarle- Nassau begonnen.
Hier geef ik readings, kaartleggingen, healing, workshops, cursussen, beurzen, verkoop ik spirituele voorwerpen en reinig ik huizen.
Op een avond als deze ben ik werkzaam door middel van helder wetende-voelende-ziende boodschappen en werk dan zonder voorwerp. Ik zal mijn engelen mij laten begeleiden en deze wijzen mij aan bij wie ik moet zijn om daar de juiste boodschap te mogen brengen. Meestal wordt er gekeken, waar loopt de persoon tegen aan, en hoe los je dit op.
Ben je nieuwsgierig geworden om mij te ontmoeten of aan het werk te zien? Neem dan al vast een kijkje op mijn spirituele groep op facebook, genaamd: spiritual balance marieella verhagen. Ik heb een Spiritueel Centrum in Baarle- Nassau.

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. de coronamaatregelen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Donderdagavond 12 augustus 2021 in de Harmonie in Terheijden : Spontane Helderziende waarnemingen door Paragnoste Margaretha Gieles

 

Marga (Margaretha) Gieles zal de avond verzorgen met spontane helderziende waarnemingen. Margar is paragnoste, magnetiseur en grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD). Over de methode schreef zij meerdere boeken. Ook over haar contact met overledenen, o.a. met Pim Fortuyn en Theo van Gogh schreef zij een aantal boeken. In Middelburg geeft zij consulten en in het hele land cursussen en workshops chakrakleurdiagnostiek.
Meer info zie www.margarethagieles.com Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” of inzichten mee en komt aan de beurt! U bent van harte welkom!

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. de coronamaatregelen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen, de waarnemingen zijn spontaan (mag eventueel wel een voorwerp, sieraad of foto waarbij u een vraag heeft)

--------------------------------

Donderdagavond 5 augustus 2021 in de Harmonie in Terheijden: Spontane Helderziende waarnemingen door Paragnoste Margaretha Gieles

 

Marga (Margaretha) Gieles zal de avond verzorgen met spontane helderziende waarnemingen. Margar is paragnoste, magnetiseur en grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD). Over de methode schreef zij meerdere boeken. Ook over haar contact met overledenen, o.a. met Pim Fortuyn en Theo van Gogh schreef zij een aantal boeken. In Middelburg geeft zij consulten en in het hele land cursussen en workshops chakrakleurdiagnostiek.
Meer info zie www.margarethagieles.com Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” of inzichten mee en komt aan de beurt! U bent van harte welkom!

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. de coronamaatregelen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

--------------------------------

Woensdagavond 28 juli 2021 in de Ruif in Wagenberg : Channeling door Medium Petra Busio

       

Petra Busio gaat er een speciale avond van maken!

Als Natuurgeneeskundig paranormaal therapeut werkt ze op Geneeskundig vlak altijd samen met de spirituele wereld. De reading die je mag ontvangen geeft je heling en inzicht. Als transmedium werkt ze met de overledenen samen die jou graag liefde en informatie door willen geven. Dit Gods werk doet ze met veel liefde en plezier. Kom en laat je raken. Meer info www.petrabusio.nl  Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” of inzichten mee en komt aan de beurt! U bent van harte welkom!

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. de coronamaatregelen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

--------------------------------

Donderdagavond 1 juli 2021 in Café de Harmonie in Terheijden : Spirituele Avond met het Thema "Numerologie en Bewustzijn" door gastspreker Annie Fens

Bij deze lezing gaat het over een aantal cijfers vanuit de Numerologie (je levens-padgetal, je missie, je zielsgetal, je persoonlijk jaar, maand en dag). Wordt je maar bewust van wat de cijfers je te zeggen hebben. Aan de hand daarvan kun je eens kijken waarom je hier bent, wat is je missie en wat is de zin van het leven voor jou, wat is je uitdaging? Bewustzijn is een breed begrip, we zijn in feite Bewustzijn, we bestaan uit informatie, we zijn licht en liefde. Wil je weten wat dit jaar voor jou in petto heeft, kom dan naar deze lezing en wordt je maar bewust van wat je dit jaar te doen staat! Ook gaan we het hebben over wat Bewustzijn voor jou inhoudt en hoe het is om je bewust te zijn over een aantal dingen, welke dingen kun je waarnemen? Open je maar voor een steeds groter Bewustzijn. We leven in een scheppend universum wat zich altijd ontwikkeld en vernieuwd. Vol met scheppende wezens en de wet van Creatie.

Het zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Terheijden).
U bent van harte welkom!

--------------------------------

Vrijdagavond 25 juni 2021 Online : Demonstratie Mediumschap door Robert Cash

 

Een online demonstratie Mediumschap door medium Robert Cash. Robert vertelt wat hij doorkrijgt in het contact met een dierbare overledene en kijkt dan bij wie de informatie hoort. Ook zal hij uitleg geven over de communicatie met de Spirituele Wereld. Door onze gedachten te sturen, kunnen we ons bewustzijn veranderen. U kent het wellicht: "Je ziet de zon ondergaan in de oceaan, een paar dolfijnen duiken door de golven en een eenhoorn loopt over het strand". Je voelt je één met het universum. Ook zonder zicht op de oceaan, kan je kiezen voor gedachten waar je blij van wordt. Je kan ook trachten helemaal nergens aan te denken....... Het zijn oefeningen om opnieuw in contact te komen met je eigen ziel; een contact dat velen verloren hebben. Vanuit die connectie wordt de nabijheid van de Spirituele Wereld voelbaar. Ze is, immers, nooit weggeweest. De Spirituele Wereld wil niets liever dan zijn nabijheid bevestigen. Er is geen afgescheidenheid. Alles is één. Vanavond gaan we met u terug in die connectie en tonen we wie er bij u is vanuit de Spirituele Wereld, hetgeen een wereld is van Licht en Liefde.
Robert Cash is gepassioneerd door communicatie met de Spirituele Wereld. Na jarenlange studie aan de Arthur Findlay College (UK) ontving hij 3 ‘Certificates of Recognition' van de ’Spiritualist National Union’. Ieder medium gaat aan het werk met zo zijn eigen karakteristieken en Robert heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad. Hij is tevens beeldend kunstenaar.

U bent van harte welkom!

U dient zich aan te melden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933

Het medium zal een aantal demonstraties laten zien, maar als het druk is kan natuurlijk niet iedereen aan de beurt komen. We laten het sowieso over aan onze dierbare overledenen wie er “doorkomt”. Deze demonstraties mediumschap zijn bijzonder om mee te maken!

--------------------------------

Donderdagavond 17 juni 2021 in de Harmonie in Terheijden : Channeling door Medium Petra Busio

       

Petra Busio gaat er een speciale avond van maken!

Als Natuurgeneeskundig paranormaal therapeut werkt ze op Geneeskundig vlak altijd samen met de spirituele wereld. De reading die je mag ontvangen geeft je heling en inzicht. Als transmedium werkt ze met de overledenen samen die jou graag liefde en informatie door willen geven. Dit Gods werk doet ze met veel liefde en plezier. Kom en laat je raken. Meer info www.petrabusio.nl  Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” of inzichten mee en komt aan de beurt! U bent van harte welkom!

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. de coronamaatregelen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

--------------------------------

Donderdagavond 27 mei 2021 Online: Demonstratie Mediumschap door Martine Debaeke en Anna van der Horst met een spirituele bijdrage

      

De spirituele avond start met een korte spirituele bijdrage die gepresenteerd wordt door Anna van der Horst. Tijdens deze online demonstratie maakt Martine Debaeke verbinding met de zielenwereld en laat hen, met veel passie en liefde, even aan het woord! Een avond waar vreugde en verdriet hand in hand gaan.
Niet iedereen zal een ontmoeting met een geliefde dierbare ontvangen, we kun-nen overledenen niet oproepen (maar laten het over aan de spirituele wereld). We sterven niet, de dood is slechts de poort naar ons werkelijke thuis. Onze dierbaren leven verder in een voor ons onzichtbare wereld. Ze laten zo graag weten dat ze met heel veel liefde dicht bij ons zijn, slechts een gedachte van ons vandaan. Het geeft troost als we weten dat ze ons leven verder volgen en we even hun liefde mogen voelen. Aan het einde van deze demonstratie is er eventueel ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Martine en Anna hebben opleidingen gevolgd aan de Academie voor mediumschap bij José Gosschalk en aan het Arthur Findlay college. Websites van de mediums: https://puurintuitief.be/ en https://www.mediumlahorst.nl U bent van harte welkom!

--------------------------------

Donderdagavond 15 april 2021 Online : Demonstratie Mediumschap door Robert Cash

 

Een online demonstratie Mediumschap door medium Robert Cash. Robert vertelt wat hij doorkrijgt in het contact met een dierbare overledene en kijkt dan bij wie de informatie hoort. Ook zal hij uitleg geven over de communicatie met de Spirituele Wereld. Door onze gedachten te sturen, kunnen we ons bewustzijn veranderen. U kent het wellicht: "Je ziet de zon ondergaan in de oceaan, een paar dolfijnen duiken door de golven en een eenhoorn loopt over het strand". Je voelt je één met het universum. Ook zonder zicht op de oceaan, kan je kiezen voor gedachten waar je blij van wordt. Je kan ook trachten helemaal nergens aan te denken....... Het zijn oefeningen om opnieuw in contact te komen met je eigen ziel; een contact dat velen verloren hebben. Vanuit die connectie wordt de nabijheid van de Spirituele Wereld voelbaar. Ze is, immers, nooit weggeweest. De Spirituele Wereld wil niets liever dan zijn nabijheid bevestigen. Er is geen afgescheidenheid. Alles is één. Vanavond gaan we met u terug in die connectie en tonen we wie er bij u is vanuit de Spirituele Wereld, hetgeen een wereld is van Licht en Liefde.
Robert Cash is gepassioneerd door communicatie met de Spirituele Wereld. Na jarenlange studie aan de Arthur Findlay College (UK) ontving hij 3 ‘Certificates of Recognition' van de ’Spiritualist National Union’. Ieder medium gaat aan het werk met zo zijn eigen karakteristieken en Robert heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad. Hij is tevens beeldend kunstenaar.

U bent van harte welkom!

U dient zich aan te melden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933

Het medium zal een aantal demonstraties laten zien, maar als het druk is kan natuurlijk niet iedereen aan de beurt komen. We laten het sowieso over aan onze dierbare overledenen wie er “doorkomt”. Deze demonstraties mediumschap zijn bijzonder om mee te maken!

--------------------------------

Donderdagavond 4 maart 2021 Online : Demonstratie Mediumschap door Martine Debaeke en Anna van der Horst geeft een korte relaxmeditatie

      

De spirituele avond start met een korte relaxmeditatie die gepresenteerd wordt door Anna van der Horst. Tijdens deze online demonstratie maakt Martine Debaeke verbinding met de zielenwereld en laat hen, met veel passie en liefde, even aan het woord! Een avond waar vreugde en verdriet hand in hand gaan.
Niet iedereen zal een ontmoeting met een geliefde dierbare ontvangen, we kun-nen overledenen niet oproepen (maar laten het over aan de spirituele wereld). We sterven niet, de dood is slechts de poort naar ons werkelijke thuis. Onze dierbaren leven verder in een voor ons onzichtbare wereld. Ze laten zo graag weten dat ze met heel veel liefde dicht bij ons zijn, slechts een gedachte van ons vandaan. Het geeft troost als we weten dat ze ons leven verder volgen en we even hun liefde mogen voelen. Aan het einde van deze demonstratie is er even-tueel ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Martine heeft opleiding gevolgd aan de Academie voor mediumschap bij José Gosschalk en aan het Arthur Findlay college. https://puurintuitief.be/ en https://www.mediumlahorst.nl/ U bent van harte welkom!

--------------------------------

Donderdagavond 10 februari 2021 Online : Demonstratie Mediumschap door Robert Cash

 

Een online demonstratie Mediumschap door medium Robert Cash. Robert vertelt wat hij doorkrijgt in het contact met een dierbare overledene en kijkt dan bij wie de informatie hoort. Ook zal hij uitleg geven over de communicatie met de Spirituele Wereld. Door onze gedachten te sturen, kunnen we ons bewustzijn veranderen. U kent het wellicht: "Je ziet de zon ondergaan in de oceaan, een paar dolfijnen duiken door de golven en een eenhoorn loopt over het strand". Je voelt je één met het universum. Ook zonder zicht op de oceaan, kan je kiezen voor gedachten waar je blij van wordt. Je kan ook trachten helemaal nergens aan te denken....... Het zijn oefeningen om opnieuw in contact te komen met je eigen ziel; een contact dat velen verloren hebben. Vanuit die connectie wordt de nabijheid van de Spirituele Wereld voelbaar. Ze is, immers, nooit weggeweest. De Spirituele Wereld wil niets liever dan zijn nabijheid bevestigen. Er is geen afgescheidenheid. Alles is één. Vanavond gaan we met u terug in die connectie en tonen we wie er bij u is vanuit de Spirituele Wereld, hetgeen een wereld is van Licht en Liefde.
Robert Cash is gepassioneerd door communicatie met de Spirituele Wereld. Na jarenlange studie aan de Arthur Findlay College (UK) ontving hij 3 ‘Certificates of Recognition' van de ’Spiritualist National Union’. Ieder medium gaat aan het werk met zo zijn eigen karakteristieken en Robert heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad. Hij is tevens beeldend kunstenaar.

U bent van harte welkom!

U dient zich aan te melden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 076-8871933

Het medium zal een aantal demonstraties laten zien, maar als het druk is kan natuurlijk niet iedereen aan de beurt komen. We laten het sowieso over aan onze dierbare overledenen wie er “doorkomt”. Deze demonstraties mediumschap zijn bijzonder om mee te maken!

--------------------------------

Woensdagavond 9 december 2021 in de Dobbelsteen in Breda : Via sieraden, voorwerpen en foto’s contact leggen met dierbare overledenen door Sanne Soeters

Sanne is een jong, energiek en enthousiast medium dat aan de hand van foto’s, sieraden en voorwerpen contact kan leggen met overledenen. Sanne is nog
student Toegepaste Wiskunde maar door zo’n sterk spiritueel vermogen is ze ook begonnen als medium. Zij werkt deze avond aan de hand van een door u mee gebrachte foto, sieraad of voorwerp van een dierbare overledene. Stel uw vraag aan uw dierbare en Sanne zal u helpen het antwoord te vinden.

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. corona.
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Maandagavond 7 december 2020 in 't Kraaienest in Breda: Spirituele Avond met het Thema "Inzichten en Boodschappen met Tarot " door gastspreker Patricia Peeters

Van jongs af aan heb ik de aanwezigheid van de spirit wereld aangevoeld, maar vanuit mijn angst wilde ik er ver vandaan blijven. Sinds een reis naar Peru in 2018, en de ontmoeting met mijn krachtdieren via ceremonies, is daar verandering in gekomen. Met hun aanwezigheid en steun durfde ik het contact met onze onzichtbare gidsen wel aan te gaan. Eenmaal terug van de reis begreep ik stap voor stap dat ik een doorgeefluik mocht gaan zijn tussen onze aardse wereld en de spirit wereld.
Er ging letterlijk een wereld voor me open. In Tarot vond ik voor mij de perfecte manier om boodschappen vanuit de spirit wereld door te kunnen geven. In eerste instantie voor mezelf maar meer en meer ook voor anderen. Ik vind het intussen prachtig om boodschappen en inzichten door te mogen geven aan mensen die wel een steuntje in de rug en/of inzicht kunnen gebruiken.

De Spirituele Avonden met een Thema zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Terheijden). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.
U bent van harte welkom!

Het is i.v.m. de coronamaatregelen noodzakelijk om aan te melden voor deze avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst).
We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Maandagavond 30 november 2020 in de Dobbelsteen in Breda: Spirituele Avond met een Speciale Lezing "Sterven.... gaat het licht uit of juist aan?” " door gastspreker Myrthe Bruijnzeel

Strange this fear of dying, yet no-one fears a sunset.... Als je sterven vergelijkt met een zonsondergang dan zou dat betekenen dat de zon op dat exact zelfde moment weer ergens anders opkomt. Zou dat met ons mensen ook zo zijn? Dat sterven slechts een overgang is van een leven hier naar een leven elders?
Myrthe Bruinzeel, is er van overtuigd dat het zo is. Zij is ruim 12 jaar werkzaam als medium. Door haar werk heeft zij een unieke kijk gekregen in de spirituele wereld. Tijdens deze avond vertelt zij uit ervaringen uit de praktijk, alsmede uit eigen ervaring wat haar visie is op het stervensproces. Wat gebeurt er precies op het moment dat we ons lichaam verlaten? Waar komen we terecht ? En heeft de manier van overlijden invloed op hoe we in de andere wereld ontvangen worden? Zijn zomaar een paar vragen die tijdens deze lezing beantwoord worden. Maar voel je vrij om ook eigen vraagstukken mee te brengen naar deze avond. Onze dierbaren blijven betrokken bij ons leven en willen niets liever dan ons laten weten dat ze er nog zijn, en nog belangrijker dat het goed met hen gaat. We zullen in het tweede deel van de avond ook kijken naar hoe onze dierbaren contact proberen te leggen met ons en ervaren dat je geen medium hoeft te zijn om de signalen van je geliefden te herkennen. Wij hopen hiermee een ander licht te schijnen op het stervensproces.
Maak kennis met leven na dit leven….verwonder je….fascinerend, troostend en ontroerend….. Meer info: www.spiritandsoul.nl

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond door de maatregelen van de overheid ivm corona door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u mag bellen naar 06-53776005. We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst). We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Maandagavond 23 november 2020 in de Dobbelsteen in Breda: Energetische reset vanuit overlevingssystemen door Robert Poncin

Robert zal eerst het e.e.a. uitleggen en toelichten en daarna doet hij een gezamenlijke sessie met de hele groep. Gaandeweg je leven zijn er overlevings-systemen ontstaan die je er nu van kunnen weerhouden om je leven te leven zoals je dat eigenlijk wilt. Robert zal d.m.v. een gezamenlijke reset-sessie deze systemen duiden en ontkrachten. Meer info: www.robertponcin.nl   Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. corona.
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

--------------------------------

Deze spirituele avond is geannuleerd en is online beschikbaar. Zie hieronder de tekst over de online versie.

Maandagavond 2 november 2020: Spirituele Avond met het Thema "Natuurlijke ondersteuning bij onder- en/of overprikkeling" door gastspreker Linda Dekker Caron

Meer rust in je hoofd….. Dat klinkt voor iemand met een snel overprikkeld brein vaak als ondenkbaar……Toch kan je echt leren om meer rust en balans in je leven te ervaren. De regie weer in eigen handen te nemen en om toe te komen aan de dingen die je echt belangrijk vindt. Hoe? Door te onderzoeken ‘Wat- Werkt- Wel’ voor jou!
Ikzelf weet als geen ander hoe het is om een ‘vol hoofd’ te hebben en een brein wat misschien net een beetje anders werkt dan anders en daardoor ook sneller overprikkeld is. Ook heb ik ervaren dat dit met vallen en weer opstaan kan gaan en dat dit een hele zoektocht is. In deze lezing deel ik graag een stukje van mijn reis naar ‘mijn leven, leven met ADHD’ en mijn ervaringen en specialisatie met verschillende natuurlijke ondersteuningsmogelijkheden.
We zoomen deze avond in op:
*Waarmee zit je hoofd zo vol? En te zorgen dat er meer ruimte komt. *Het belang van een gezonde leefstijl. *Wat etherische olie kan doen voor je autonome zenuwstelsel en hoe dat werkt. *Ondersteuning bij emotie-, stressregulatie, bevorderen goede nachtrust, acceptatie, en focus. *Het ombuigen van ‘klachten’ naar ‘krachten’. Waarbij we meteen een eerste stap gaan zetten.
Ik gun je van harte, dat je een welverdiend rust- of juist inspiratiemoment voor jezelf mag ervaren. Fijn je dan te mogen ontmoeten! Warme groet, Linda
Wens je meer info. of liever een persoonlijk gesprek waarbij ik alle tijd heb om op jouw persoonlijke situatie in te gaan, mail gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  
Ik kijk, luister, voel en denk graag met je mee!
     ~Coaching en ondersteuning~

LEZING NATUURLIJKE ONDERSTEUNING BIJ ONDER- EN/ OF OVERPRIKKELING GAAT TOCH DOOR!
Beste, lieve mensen,
Helaas kan de geplande lezing, Natuurlijke ondersteuning bij onder- en/ of overprikkeling, van 2 november 2020 niet meer op locatie plaatsvinden gezien de aangepaste richtlijnen omtrent het corona gebeuren. Toch wil ik graag in deze vreemde tijd de gelegenheid geven om deze avond wel bij te kunnen wonen maar dan online. Zie de aangepaste flyer met info. Hopelijk bent je er dan alsnog bij! Een moment voor jezelf en ook in verbinding met anderen. Mail mij gerust om aan te melden of bij evt. vragen. Dan neem ik contact met je op voor verdere uitleg over hoe dit in zijn werk gaat. Tot snel!     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mocht deze datum niet uitkomen maar spreek het thema je wel aan, laat het dan weten dan zoeken we samen naar een mogelijk alternatief. Ik kijk, luister, voel en denk graag met jouw persoonlijke situatie mee.
Warme groet,
Linda Dekker Caron
 ~Coaching en ondersteuning~.

De Spirituele Avonden met een Thema zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Terheijden). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.
U bent van harte welkom!

Het is i.v.m. de coronamaatregelen noodzakelijk om aan te melden voor deze avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst).
We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent.

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Maandagavond 26 oktober 2020 in De Dobbelsteen in Breda : Numerologie en inzicht in de ontwikkelingen in 2021 door Gerrit Jansen

Gerrit werkt aan de hand van uw naam en geboortedatum. "U wordt op uw nummer gezet" en "laat u vooral niet wegcijferen". U krijgt inzicht in uw levensmissie. De Geest krijgt een uitdaging mee om die op de aarde, samen met lichaam, uit te voeren. De geboortedatum geeft inzicht welke aandachtspunten er zijn, je hebt daar in een vorig leven vaak moeite mee gehad. Ook zal Gerrit de energie van 2021 bespreken en wat er volgend jaar om u heen hangt en waarop u eventueel kunt anticiperen.
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een “boodschap” of inzichten mee en komt aan de beurt!

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. corona.
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : een papiertje waarop je naam en geboortedatum vermeld staat

--------------------------------

Deze spirituele avond is geannuleerd vanwege het feit dat de horeca voor 4 weken moet sluiten. Hij wordt verschoven naar een later moment.

Maandagavond 19 oktober 2020 in Café de Harmonie in Terheijden: Spirituele Avond met het Thema "Wateraders en Electrosmog" door gastspreker Yvonne van Oosterhout

  

Deze lezing gaat over de invloed die wateraders kunnen hebben op uw gezondheid en wat u eraan kunt doen om beter in uw energie te blijven. Electro magnetische straling is niet zichtbaar maar je kunt het wel ervaren, deze straling beïnvloed uw gezondheid op een negatieve manier. Deze straling speelt steeds meer een grotere rol. Dit kan de oorzaak zijn van b.v. klachten zoals hoofdpijn, rug- pijn, depressiviteit, slapeloosheid en eczeem.

De Spirituele Avonden met een Thema zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Terheijden). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.
U bent van harte welkom!

Het is i.v.m. de coronamaatregelen noodzakelijk om aan te melden voor deze avond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.We houden ons aan de afstand van 1,5m en de hygiënemaatregelen en we doen een gezondheidscheck (triagevragenlijst).
We gaan er vanuit dat u niet komt wanneer u verkouden of ziek bent. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Dinsdagavond 6 oktober 2020 in Restaurant De Ruif in Wagenberg : Bloemenséance door Mieke Verschuren

Tijdens deze Spirituele Avond doet Mieke (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen.

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. corona. Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

--------------------------------

Maandagavond 21 september 2020 in Café De Harmonie in Terheijden: Spirituele Avond met een Speciale Lezing "De Hemel is dichtbij " door gastspreker Myrthe Bruijnzeel

Hoe kunnen we na het overlijden van een dierbare onze blik zachtjes leren
richten op het ánders houden van die dierbare? Hoe kunnen we het pijnlijke gat van gemis in ons hart weer gaan vullen met de emotionele erfenis die deze persoon heeft nagelaten en waarmee diens leven het onze heeft verrijkt?
Tijdens deze interactieve lezing laat medium Myrthe Bruinzeel u voelen hoe geen enkele ziel vertrekt zonder schatten te hebben achtergelaten. Hoe de pijn van nu onderdeel is van het geluk van toen. En we onderzoeken onze eigen erfenissen.
Om zo te ontdekken dat er leven is na de dood van een geliefde.
Myrthe is ruim 13 jaar werkzaam als medium en heeft zo dagelijks te maken met mensen in rouw. Meer info: www.spiritandsoul.nl

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond ivm. corona! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Maandagavond 7 september 2020 in Café De Harmonie in Terheijden: Bloemenséance door Mieke Verschuren

Tijdens deze Spirituele Avond doet Mieke (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen.

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. corona.
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

--------------------------------

Donderdagavond 27 augustus 2020 in Café De Harmonie in Terheijden: Spirituele Avond met het Thema "de 4 vragen die je leven veranderen" van Byron Katie door gastspreker Yvon Salié

Juist in deze tijd kan het stellen van "de 4 vragen die je leven veranderen" van Byron Katie van groot belang zijn.
Met je gedachten creëer je je eigen werkelijkheid.
Ben je je hiervan bewust? Veelal niet.
Doe je dit bewust? Nee.
Is er iets tegen te doen? Ja.
Onderzoek je stress gevende gedachten en kijk wat er gebeurt na het doen van The Work.

Doordat we weinig afleiding hebben op dit moment ga je je misschien bewust worden van je eigen eindeloze gedachtestroom. Een prachtig moment om er mee aan het werk te gaan. De meesten van ons hebben nu tijd genoeg om deze enorme stap te zetten in hun ontwikkeling.
In deze workshop leg ik je uit hoe gedachten werken en hoe zij je leven beïnvloeden. Hierna gaan we aan het werk met de vier vragen. Om de werkwijze te tonen zal ik iemand van de groep vragen om als vrijwilliger de methode te ondergaan. Hierna oefenen we met elkaar zodat iedereen aan de beurt komt.
Naast de theorie zullen we dus veel in de praktijk gaan brengen. Je kunt dan ervaren wat het met je doet en hoe “bevrijdend” het kan werken voor iedereen. Vaste overtuigingen omzetten en eventuele beperkende patronen doorbreken.
Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond ivm. de coronamaatregelen!

Het zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Terheijden).
U bent van harte welkom!

Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Donderdagavond 13 augustus 2020 in De Harmonie in Terheijden: Foto, sieraad, voorwerp of bloem lezen door transmedium Kitty de Bruijn, (het is een besloten avond)

Zij kan door middel van haar gaven contact maken met uw dierbare overledenen. Zij heeft de gaven van helderziend – horend – voelend – wetend – ruikend. Hierdoor is Kitty in staat om vragen te beantwoorden die u nog wil stellen aan dierbare overledenen, of over mensen uit uw omgeving, of over uw toekomst en over wat u maar wilt weten…………….Zij werkt die avond aan de hand van een door u mee gebrachte foto van een levende of dierbare overleden persoon (waar een bloem bijgelegd mag worden) of een sieraad of voorwerp van u zelf.

Het is noodzakelijk om aan te melden voor deze avond i.v.m. corona.
Dit is een besloten avond, iedereen krijgt gegarandeerd een boodschap!

Meenemen : een sieraad, voorwerp of een foto van een dierbare overledene (hierbij mag u extra een bloem neerleggen), of een sieraad of voorwerp van uzelf, of een foto, sieraad of voorwerp van iemand anders (altijd vragen om toestemming)

--------------------------------

Donderdagavond 09 juli 2020 in de Blaker in Breda: Spontane Helderziende Waarnemingen door paragnoste Marga Gieles

 

Marga (Margaretha) Gieles zal de avond verzorgen met spontane helderziende waarnemingen. Margar is paragnoste, magnetiseur en grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD). Over de methode schreef zij meerdere boeken. Ook over haar contact met overledenen, o.a. met Pim Fortuyn en Theo van Gogh schreef zij een aantal boeken. In Middelburg geeft zij consulten en in het hele land cursussen en workshops chakrakleurdiagnostiek.
Meer info zie www.margarethagieles.com Meenemen : u hoeft niets mee te nemen, de waarnemingen zijn spontaan (mag eventueel wel een voorwerp, sieraad of foto waarbij u een vraag heeft).

--------------------------------

Donderdagavond 2 juli 2020 in Café De Harmonie in Terheijden: Spirituele Avond met het Thema "Tijd voor Spiritualiteit" door gastspreker Koen Broumels

Tijd voor Spiritualiteit, Waarbij de Ziel centraal staat.
Spiritualiteit in brede zin, waarbij toch de Ziel in vele zaken aandacht krijgt en niet langer een ondergeschoven kindje is, wordt of blijft. Zoals dat in mijn beleving in vele kerken wel gebeurd. Voor mij bestaat de mens hier op aarde nu eenmaal uit: een Lichaam, een Ziel en Geest. Een soort Heilige drie-eenheid. Hier op aarde, als planeet de hardste materie, de hardste vorm van gematerialiseerde energie in dit Universum, is ook uniek in zijn soort en ook als leerschool het hardste. Daarom niet verwonderlijk dat wij als mensen in dat materialisme soms een beetje te ver gaan of doorschieten en het dus wat te veel aandacht krijgt, zo ook als aandacht voor de persoonlijke materie, het lichaam, het fysieke, het gematerialiseerde deel van de mens. Wat weer als afspiegeling van jouw energetisch lichaam is gematerialiseerd. De Geest, een niet fysieke deel, geldt ook als tussenlaag tussen je lichaam en je etherische lichaam. De geest of menselijk verstands systeem, daar waar de mens bijna alles filtert of aanpast en ook het IK, het EGO huist. Die geest wordt gevormd door onze opvoeding, cultuur, samenleving en scholen met alle tekortkomingen en onwaarheden van dien. Maar vooral de Ziel het niet fysieke, energetische deel van de mens. Ooit leek het er op dat de kerk de zielenzorg op zich zou nemen maar dat is niet erg goed gelukt en lopen de kerken leeg. Voor mij behoort de mens, lichaam, ziel en geest in balans te zijn en als er enige onbalans is ga je dat voelen, met je lichaam, het enige instrument waarmee we kunnen voelen. Alle problemen kennen diezelfde drie aspecten in het leven. Een spirituele reis met ontkenningen en bevestigingen van deze universele visie en diverse demonstraties van hulpmiddelen en/of healings methodes die ik tot op heden op mijn spirituele reis ben tegengekomen. Alles in het licht van de kwaliteit van leven voor de mens. Het wordt een mooie avond waarbij de Ziel centraal staat. Wat bezield U? Een ziel. Het wordt een spirituele reis gebaseerd op mijn spirituele ontwikkeling. Om je bewust te zijn van je bewustzijn. Je kwaliteit van leven nieuwe inzichten of herkenning te verschaffen en/of als bijdrage daaraan. Met onderwerpen als: 3 seconden, onvoorwaardelijke liefde, onzichtbare energieën, paniekaanval, Zon, Maan, helder weten, massa-hysterie, voelen, wichelroede, dromen, tijdreizen, uit je lichaam treden, kristallen, trauma’s, reïncarnatie, vorige leven, baarmoedertijd, chakra’s, aura, tijd, ruimte, pendelen, mediteren, energetisch-verbinden/loslaten, energetische verstoringen van anderen voelen, 12-12-2012, Engelen, Gene-zijde, graancirkels, leylijnen en de haas en vos, Miss Vernon, serpentbrein, Sedona, kruintje-stuitje. Kortom: ‘Al’ wat is. Vragen stellen betekent je ergens voor open stellen.
Ik hou van mensen, dus ook van U. In onvoorwaardelijke liefde en dienstbaarheid, neoҖoen.

--------------------------------

Donderdagavond 11 juni 2020 in de Blaker in Breda : Waarnemingen via foto's van dierbare overledenen door medium Ria Verhoeks

Vanuit interesse voor spiritualiteit ontwikkelde Ria haar Paranormale gaven en volgde diverse cursussen. O.a. Access Consiousness Bars.
Sinds 1995 is ze werkzaam als Medium/Paragnoste voor zalen bij verenigingen / beurzen d.m.v. lezingen/waarnemingen enz. Meer info: www.pasoleerdam.nl  Meenemen : u mag een foto van een dierbare overledene meebrengen

--------------------------------

Woensdagavond 6 mei 2020 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Natuurlijke ondersteuning bij (hoog)gevoeligheid en of AD(H)D" door gastspreker Linda Dekker Deze avond is vanwege de coronacrisis geannuleerd en wordt waarschijnlijk doorgeschoven naar het najaar van 2020.

       

Meer rust in je hoofd… Dat klinkt voor iemand met ADHD, ADD en/ of (hoog)gevoeligheid vaak als ondenkbaar.
Ik zelf weet als geen ander hoe het is om een ‘vol hoofd’ te hebben, een brein wat anders werkt dan bij anderen en daardoor ook sneller overprikkeld is. Ook heb ik ervaren dat dit met vallen en opstaan kan gaan en dat dit een hele zoektocht is. In deze lezing deel ik graag mijn reis naar ‘mijn leven, leven met ADHD’ en mijn ervaringen en specialisatie met verschillende natuurlijke ondersteuningsmogelijkheden. Er is ook een mogelijkheid om laagdrempelig samen te onderzoeken ‘Wat, Werkt, Wel’ voor u, zodat er meer rust en balans mag ervaren om toe te komen aan de dingen die u echt belangrijk vindt.
We zoomen in op: *Waarmee zit je hoofd zo vol, en te zorgen dat er meer ruimte komt. * Waarom omega 3 zo belangrijk is voor de cellen in je lichaam en hoe dat de behandeling bij AD(H)D onder-steunt. *Wat etherische olie kan doen voor je autonome zenuwstelsel en hoe dat werkt. *Het belang van pure voeding en supplementen. *Hoe werkt dat in jouw brein?  *Het ombuigen van ‘klachten’ naar ‘krachten’.
Fijn u dan te mogen ontmoeten! Warme groet, Linda, ervaringsdeskundige en coach.
Wenst u meer info. Mail gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Ik denk graag met u mee! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

De Spirituele Avond met een Thema op 6 mei 2020 is geannuleerd.

Hiervoor komt het webinar "Lezing op afstand en toch in verbinding" in de plaats.
"Natuurlijke ondersteuning bij (hoog)gevoeligheid en of AD(H)D" door Linda Dekker
Locatie: Bij u thuis (via een gratis webinar)
Tijd: 20:00 tot 21:30
Hoe: Nieuwsgierig geworden of wilt u meer info?
Meldt u dan nu aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heeft u in deze tijd ook zo’n last van alle prikkels en emoties die tegelijk op u af komen? Weet u niet waar te beginnen met alle veranderingen en onzekerheid en toch bij uzelf te blijven en te doen wat u echt belangrijk vindt? Alle aanpassingen die we nu met zijn alle moeten maken vergt veel van ons, maar samen staan we sterk!
In deze lezing neem ik u graag mee naar mijn reis en tegelijk zoektocht naar ‘mijn leven, leven met ADHD’. Hier deel ik ervaringen en specialisatie met verschillende natuurlijke
ondersteuningsmogelijkheden. Zodat dit meer inzichten enherkenning kan geven.
We zoomen in op: * Het ombuigen van ‘klachten’ naar ‘krachten’ * Waarmee zit uw hoofd zo vol? en te zorgen dat er meer ruimte komt. *Kalmeren van het zenuwstelsel * Het belang van pure voeding, omega 3 en wat etherische olie voor u kan betekenen.
Bent u erbij? Fijn u dan te ontmoeten en u de Wat-werkt-wel ervaring te laten voelen! Ik luister, kijk, voel en denk graag met u mee.
Liever één op één contact dat kan natuurlijk ook! Stuur dan even een mailtje.
Ik wens u en de mensen die u lief heeft stabiele gezondheid en vooral liefde. Zorg goed voor uzelf en elkaar! Hopelijk tot 6 mei.
Warme groet,

Linda Dekkers

Natuurlijk no worries, Coaching en ondersteuning

De Spirituele Avond met een Thema ging niet door vanwege de maatregelen van de overheid ivm. het coronavirus, hiervoor kwam het bovenstaande webinar in de plaats. Aanmelden kunt u bij Linda Dekker, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

--------------------------------

Donderdagavond 09 april 2020 in de Blaker in Breda : Energetische reset vanuit overlevingssystemen door Robert Poncin. Deze avond is vanwege de coronacrisis geannuleerd en wordt waarschijnlijk doorgeschoven naar het najaar van 2020.

Robert zal eerst het e.e.a. uitleggen en toelichten en daarna doet hij een gezamenlijke sessie met de hele groep. Gaandeweg je leven zijn er overlevings-systemen ontstaan die je er nu van kunnen weerhouden om je leven te leven zoals je dat eigenlijk wilt. Robert zal d.m.v. een gezamenlijke reset-sessie deze systemen duiden en ontkrachten. Meer info: www.robertponcin.nl  Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Woensdagavond 1 april 2020 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "In drie stappen de magie van (familie)opstellingen ervaren" door gastspreker Jacqueline van den Bergh. Deze avond is vanwege de coronacrisis geannuleerd en wordt waarschijnlijk doorgeschoven naar het najaar van 2020.

Tijdens deze mini-workshop gaat Jacqueline van den Bergh van Sprankelend aan de Slag dieper in op deze vorm van energetisch werk. Workshop? Ja, omdat je als deelnemer meteen mee mag doen! Ervaren. Waarnemen. Bij een opstelling wordt een beroep op jou gedaan om de vraag van de vraaginbrenger neer te zetten. Als representant is het fijn om te weten hoe jij zelf erbij zit om zo beter te kunnen voelen wat bij de ander gebeurt. Om nog beter de vraaginbrenger te kunnen dienen! Dat doen we in 3 stappen: zelf voelen, een mini-opstelling doen én een opstelling bijwonen. Waarbij je een vraag kan inbrengen of als represen-tant wordt gevraagd. Meer lezen over opstellingenwerk?
Kijk dan gerust op de website www.sprankelendaandeslag.nl
Laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen)
U bent van harte welkom! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Donderdagavond 12 maart 2020 in de Blaker in Breda : Spontane Waarnemingen door Nieuwetijdsmedium Bert Back

Ik ben Eclectisch Therapeut, Medium, Healer, Reikimaster, Bewustwordingscoach en Soul Counseller. Ik geef consulten, therapeutische sessies, coaching sessies, opleidingen en inwijdingen in mijn praktijk in Breda en op verschillende andere locaties. Daarnaast ben ik enkele keren per maand werkzaam als Spiritueel Coach bij het programma “Dit is mijn Toekomst” 
Tijdens consulten wordt ik als eerste gestuurd naar datgene wat voor jou belangrijk is op dit moment  omdat dit dus invloed heeft op alles wat er in jouw leven speelt. Verder kan ik je van daaruit uitleg geven waarom het gebeurt, wat je ermee kunt doen, en ook nog hoe je situaties kunt veranderen zodat jij weer lekkerder en beter in je vel gaat zitten en met nieuwe positieve energie verder kunt met jouw leven. Ik kan je als Eclectisch Therapeut ook nog eens helpen met het veranderproces d.m.v. speciaal op jouw situatie aangepaste behandelingen/sessies. Voor meer informatie hierover: www.bertback.nl
Ik krijg hulp vanuit de Kosmische wereld via mijn Gids Elianne en het Engelen-, Aartsengelen- en Serafijnenrijk.
Tijdens spontane waarnemingen krijg ik vanuit verschillende invalshoeken informatie binnen en word ik gestuurd naar datgene wat belangrijk is op dit moment en dat is ook wat doorgegeven wordt. Met vriendelijke groet, Bert Back Bewustwordingscoach, Medium, Eclectisch Therapeut. Meenemen : U mag eventueel een foto meebrengen waarbij u een vraag heeft.

--------------------------------

Woensdagavond 11 maart 2020 in 't Trefpunt in Made: Bloemenséance door Mieke Verschuren

Tijdens deze Spirituele Avond doet Mieke (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen: een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

--------------------------------

Woensdagavond 4 maart 2020 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "De Bijzondere Spirituele Reis van Roos van het Water" door de gastsprekers Roos van het Water en Ferdinand van Rekum, schrijver van de twee eerste boeken over Roos

Roos onderging op 31 januari 1984 een zware operatie, waarbij er een zeer ern-stige medische fout door een van de chirurgen werd begaan. Ze trad uit haar lichaam en kwam aan in een prachtig zomerland…. Ze ontmoette daarna de Grote lichtengel die haar naar het Grote Licht bracht. Zelf noemt ze het: Vader-Moeder God. Ze mocht daar blijven maar vroeg om terug naar de Aarde te mogen teruggaan. Ze sprak de wens uit om haar verkregen antwoorden op een aantal levensvragen met de medemensen te mogen delen. Dit mocht ze, alhoewel de terugkeer op Aarde in eerste instantie moeizaam zou verlopen…. Haar verhaal is in twee boeken opgeschreven en tijdens deze lezing, gaat ze er meer uitleg over geven. De twee boeken zijn (met korting!) verkrijgbaar, na deze lezing. Meer info: www.roosvanhetwater.nl              
Laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over
Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen)
U bent van harte welkom! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Donderdagavond 13 februari 2020 in de Blaker in Breda : Psychometrie door Medium Fien

Fien doet waarnemingen aan de hand van sieraden, voorwerpen of foto’s. Dat kan van zowel levende personen zijn als van onze dierbare overledenen. Meenemen :  u mag een foto, sieraad of voorwerp meebrengen

--------------------------------

Woensdagavond 5 februari 2020 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Energetische reset vanuit overlevingssystemen" door gastspreker Robert Poncin

Robert zal eerst het e.e.a. uitleggen en toelichten en daarna doet hij een gezamenlijke sessie met de hele groep. Gaandeweg je leven zijn er overlevings-systemen ontstaan die je er nu van kunnen weerhouden om je leven te leven zoals je dat eigenlijk wilt. Robert zal d.m.v. een gezamenlijke reset-sessie deze systemen duiden en ontkrachten. Meer info: www.robertponcin.nl
De Spirituele Avonden met een Thema zijn laagdrempelige informatieve bijeen-komsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen). Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en waar ook ruimte is voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit.
U bent van harte welkom! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Donderdagavond 23 januari 2020 in de Blaker in Breda: Waarnemingen vanuit de Akasha Kronieken door medium Eleonora Gabriëls

Eleonora doet Waarnemingen vanuit de Akasha Kronieken. Het zijn mooie “boodschappen” waarbij alles wat er is aan belemmeringen (emoties, overtuigingen, patronen of gewoontes) direct wordt “weggehaald”. U bent van harte welkom! Meenemen: U hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Woensdagavond 08 januari 2020 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Licht op Bewustzijn met de Tijdloze Wijsheid" door gastspreker Eric Huysmans 

Ben jij je al bewust van een veel grotere werkelijkheid dan het direct waarneembare, maar wil je daar een beter onderbouwde en concretere invulling aan kunnen geven? De Tijdloze Wijsheid biedt je daarvoor een enorm reservoir van kennis aan.

De Tijdloze Wijsheid (Ageless Wisdom) verwijst naar oude (in feite tijdloze) leringen over de aard en het ontstaan van de kosmos en de mensheid. Ze geeft interessante antwoorden op de Grote Levensvragen: wie zijn wij, waar komen wij vandaan, waar zijn wij naar op weg, wat is de betekenis en bedoeling van het leven?

Deze leringen vormen de basis van alle religies, zonder er zelf een te zijn. Ze overbruggen wetenschap, religie en filosofie en zijn afkomstig van de Meesters van Wijsheid die behoren tot de Spirituele Hiërarchie. Dit zijn o.a. de Morya, Kuthumi, Djwhal Khul en Jezus. Boven deze Hiërarchie staat Shamballa, onder leiding van Sanat Kumara. Meester Djwhal Khul heeft deze kennis doorgegeven via de boeken van Alice Bailey, Helena Blavatski en anderen.

De Tijdloze Wijsheid biedt ook een breder perspectief aan de huidige wereldontwikkelingen en jouw eigen rol daarin. Sinds 1825 heeft de mensheid vier directe impacts van Shamballa ontvangen. De vijfde is aanstaande in 2025, het jaar waarin de ‘Age of the Forerunner’ (1965-2025) eindigt. De resterende jaren zullen ons voor grote uitdagingen en mogelijkheden stellen.

Wat hebben deze impacts teweeg gebracht, wat wordt van ons gevraagd in de komende jaren, hoe moeten we de huidige wereldontwikkelingen duiden, welke rol kunnen wij daarin spelen, welke antwoorden geeft de Tijdloze Wijsheid op de grote vragen? Dit alles zal in zijn lezing aan de orde komen. Daarnaast zul je de hoge energie van deze wijsheid ervaren door middel van een of meer korte meditaties. 

Over Eric Huysmans    

Eric Huysmans (1959) heeft na twee academische studies 15 jaar gewerkt in commerciële en managementfuncties in het bedrijfsleven. Sinds 1999 legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en begeleidt hij mensen in zijn praktijk Sensability in Breda. Hiervoor zet hij, naast technieken als NLP, Ademflow, Mindfulness, Jassentechniek en de Oneness Deeksha, zijn studie naar de Tijdloze Wijsheid in. Daarnaast geeft hij lezingen en workshops en heeft hij vele artikelen en drie boeken geschreven over deze onderwerpen. Hij bestudeert de Tijdloze Wijsheid bij de Morya Federation en de College of Esoteric Healing. In 2019 heeft hij de College of Ageless Wisdom opgericht van waaruit hij zijn kennis van de Tijdloze Wijsheid verspreidt. Zie www.sensability.nl  Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

--------------------------------

Donderdagavond 19 december 2019 (in kerstsfeer) in de Blaker in Breda: Waarnemingen via een Aurasomakaart door Ria Doodeman

 

Deze avond wordt verzorgd door Ria Doodeman, spiritueel counselor, natuur-geneeskundig therapeute, NLP-practitioner, hypnotherapeut. Ria heeft haar mediamieke gave verder ontwikkeld en volgde haar opleidingen aan het Arthur Findlay college in Engeland, waar zij ook de trainersopleiding heeft gedaan. In haar praktijk begeleid zij mensen, via coaching en opleidingen persoonlijke ontwikkeling. Meer info: www.academievoorzelfontwikkeling.nl  Deze avond is in Kerstsfeer. U bent van harte welkom! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

--------------------------------

Woensdagavond 11 december 2019 (in kerstsfeer) in 't Trefpunt in Made: Channeling door Petra Busio 

Als Natuurgeneeskundig paranormaal therapeut werk ik op Geneeskundig vlak altijd samen met de spirituele wereld. De reading die je mag ontvangen geeft je heling en inzicht. Als transmedium werk ik met dierbare overledenen samen die jou graag liefde en informatie door willen geven. Kom en laat je raken! Deze avond staat in het teken van de kerst. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

--------------------------------

Woensdagavond 4 december 2019 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Te vaak worden mensen niet gezien in wat ze voelen" door Jos Smits

     

Oprechte aandacht en begrip krijgen is een levensbehoefte en is wat iedereen verdient. Luisteren om begrip te hebben is hier de sleutel van alle communicatie en maakt het begin van een nieuwe toekomst. Je krijgt van mij oplossingen en ik open keuzes om er kracht uit te halen en te kunnen groeien. Zo kun jij ook ontwikkelen met minder hindernissen tot een nog mooier mens die liefde, rust en geluk mag ervaren. Je hoeft niet alles alleen te doen. Als een boodschapper en een herder van de universele kennis zal ik je helpen weer een leven te leiden zonder te lijden. Wij zoeken samen naar de juiste vraag en dan is er ook een oplossing. https://ik-luister.nu/HOME/  U bent van harte welkom! 

--------------------------------

Donderdagavond 28 november 2019 in de Blaker in Breda : Numerologie en inzicht in de ontwikkelingen in 2020 door Gerrit Jansen

Gerrit werkt aan de hand van uw naam en geboortedatum. "U wordt op uw num-mer gezet" en "laat u vooral niet wegcijferen". U krijgt inzicht in uw levensmis-sie. De Geest krijgt een uitdaging mee om die op de aarde, samen met lichaam, uit te voeren. De geboortedatum geeft inzicht welke aandachtspunten er zijn, je hebt daar in een vorig leven vaak moeite mee gehad. Gerrit geeft inzichten in je kwaliteiten en valkuilen en in de ontwikkelingen voor het nieuwe jaar 2020. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

--------------------------------

Donderdagavond 14 november 2019 in de Blaker in Breda: Spirituele Avond met het Thema "Interactieve Presentatie Praktijk de Ster Coaching & Training" door gastspreker Ria Doodeman

 

Wat heeft de Ster u te bieden? Tijdens deze avond zal Ria Doodeman, spiritueel counselor een interactieve presentatie verzorgen. Waarin zij zal vertellen wat zij in de praktijk te bieden heeft. De lange weg die daaraan vooraf is gegaan, en wat haar daarbij geholpen heeft. En het resultaat wat de reden was om met haar werk te starten. De opleidingen die zij gevolgd heeft en deze doorgeeft in trai-ningen en workshops. Het beloofd een inspirerende avond te worden. www.academievoorzelfontwikkeling.nl  U bent van harte welkom! Laagdrempelige informatieve bijeenkomsten (dialogen) over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing.“Spiritueel Café Breda”. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Woensdagavond 6 november 2019 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema NA GEBROKENHEID…….WEER……THUIS-KOMEN BIJ JEZELF........ door gastspreker Medium Josephine Otto

Graag deel ik mijn Mediumschap van Kennis, Wijsheid, doorgegeven en of via mijn Psychologische gidsen, Engelen, Maria, en mijn eigen gebrokenheid. Leren vanuit een overlevingsmodus, weer terug in vrijheid en vrede te leven. Ons lichaam en geest weer vrij te krijgen van beïnvloeding van Emoties: Angst: Depressie: Trauma: Loslaten van Relaties: Single/weer alleen zijn: Scheiding-Familie. Via mijn specialisatie Kind&Gezin Fluisteraar. Na de pauze: een HEALING VOOR GEEST EN LICHAAM. Liefs van Medium Josephine. Vanuit de geest die liefdevol Geneest! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Donderdagavond 24 oktober 2019 in de Blaker in Breda: Spontane Helderziende Waarnemingen door Marianne Huisman

Marianne doet deze avond Helderziende Waarnemingen. Ze krijgt "boodschappen" spontaan door. U bent van harte welkom! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen (eventueel een foto, sieraad, voorwerp, mag ook van een overleden persoon zijn).

---------------------------------

Donderdagavond 10 oktober 2019 in de Blaker in Breda: Spirituele Avond met het Thema Nabij Bijna-doodervaring (NBDE) door gastspreker Roos van het Water

Roos van het Water beleefde op 31 januari 1984 een bijzondere ervaring. Tijdens een levensreddende hersteloperatie was ze gedurende 8 minuten niet meer in haar fysieke lijf. Gedurende die tijd “verbleef” ze aan Gene Zijde, wat in de volksmond een nabij de dood ervaring is gaan heten. Ze maakte kennis met de Grote Engel en al reizende door de sferen heen, kwam ze bij – zo Roos het graag wil benoemen – Vader-Moeder God. Ze mocht een met het Al worden maar vroeg of ze terug naar de Aarde mocht gaan. Alhoewel het haar werd afgeraden – ze zou met veel onbegrip en laster te maken krijgen – verkoos ze toch te gaan. Bij haar bezoek heeft ze op vele levensvragen antwoorden gekregen; deze zijn in de twee boeken beschreven. Het derde boek wordt op dit moment geschreven. Terug op Aarde begon haar moeizame lange weg alwaar ze nu is aangekomen. Over haar ervaring wil ze op de thema-avond bij Annie Vens 10 oktober a. s. in de Blaker (Breda) u gaan vertellen. Er is tijdens deze bijeenkomst de mogelijkheid om Roos vragen over haar ervaring te stellen. Wij heten u dan ook van harte welkom op deze avond. Met vriendelijke groeten, Rozita en Ferdinand van Rekum. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Woensdagavond 2 oktober 2019 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema Chakra's door gastspreker Annie Fens

 

Annie Fens organiseert deze Thema-avonden en zij zelf geeft deze avond informatie over de werking van onze 7 hoofdchakra’s. Waar staan onze chakra’s voor en welke levensgebieden betreft het. Waarom is het belangrijk dat je bewust bent van de werking van de chakra’s. En wat kun je doen om de chakra’s in balans te houden. Annie geeft ook cursussen over de 7 hoofdchakra’s. Meer info www.anniefens.nl  U bent van harte welkom! Laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen). Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Donderdagavond 26 september 2019 in de Blaker in Breda : Psychometrie door Yvonne Wouters

Yvonne werkt aan de hand van een foto, sieraad of voorwerp (en eventueel met inzichtkaarten). Het is elke keer weer een mooie ontdekkingsreis om te mogen ervaren hoe bijzonder het samenwerken is met iedereen, in welke vorm dan ook, aan gene zijde. Met het uitlezen van foto's en voorwerpen wordt informatie door gegeven die momenteel van belang voor u kan zijn en die u hopelijk de inzichten geeft die u nodig heeft om weer wat verder te kunnen gaan op uw levenspad. Meenemen : een foto, sieraad of een voorwerp (ook v. e. dierbare overledene) 

---------------------------------

Woensdagavond 4 september 2019 in 't Trefpunt in Made : Spirituele Avond met het Thema Nieuwe Tijd, Nieuwe Energie door de gastspreker Eleonora Gabriëls

Of we het nu willen of niet, we hebben allemaal met veranderingen te maken. Soms is het heel lastig want dan voel je dat iets anders mag, maar je weet nog niet hoe je het kunt of wilt veranderen. Je hebt misschien zelfs geen woorden om aan te geven waarom je weerstand voelt bij iets of iemand. Soms begrijp je jezelf niet eens. De Nieuwe Aartsengelen kunnen ons heel veel antwoorden en inzichten geven. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Vrijdagavond 28 juni 2019 in de Blaker in Breda : Spirituele Avond met het Thema Signature Cell Healing en Activatie 16 DNA Lichtcodes door gastspreker Ruud van Gool

Ruud van Gool is gecertificeerd energetisch therapeut en bekend om zijn kracht en wil om pijnbestrijding in te kunnen zetten voor mens en dier. Op deze avond gaat Ruud jullie vertellen over zijn behandelmethodes in de vorm van Signature Cell Healing en het openen van 16 DNA lichtcodes. De Signature Cell Healing is werken op celniveau om de cellen en het lichaam zich te laten herinneren hoe ze waren met de celdeling van de “meestercel”. Deze is altijd 100% intact en dus zuiver en het lichaam is bezig met zelfgenezing als deze cellen opnieuw worden geactiveerd. Openen van DNA lichtcodes. Tijdens een opleiding in Bosnië is Ruud meester geworden in het openen van deze prachtige lichtcodes. Deze 16 lichtcodes geven na het openen een speciale resonantie en er worden mooie resultaten geboekt in de vorm van Spiritualiteit en hogere zelf. Relatie tot jezelf in de vorm van passie en ego en eigenwaarde. Relatie tot familie en werk en prestaties. Relatie tot geld en welvaart en nog vele andere punten om te activeren. Ook pijnbestrijding zal nog even besproken worden op deze avond. www.aanreiken.eu Meer info www.anniefens.nl  U bent van harte welkom! Laagdrempelige informatieve bijeenkomsten (dialogen) over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing.“Spiritueel Café Breda”. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Woensdagavond 26 juni 2019 in 't Trefpunt in Made : Bloemenséance door Mieke Verschuren

Tijdens deze Spirituele Avond doet Mieke (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen: een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis. 

---------------------------------

Vrijdagavond 14 juni 2019 in de Blaker in Breda : Het resetten van energetisch beperkende systemen (vorige levens en nu) door Robert Poncin

Het resetten van energetisch beperkende systemen. `Ik loop steeds tegen hetzelfde aan in mijn leven. Soms word ik er moedeloos van. Ik wil dit patroon graag veranderen. Maar hoe?’ Tijdens een counseling sessie gaat Robert Poncin naar de oorsprong van jouw ‘niet oorspronkelijk’ energetisch systeem (dat is meestal een ver vorig leven) en wordt het gereset. Deze avond zal Robert, in gezamenlijkheid en/of individueel, de oorsprong opzoeken van oude overlevingsmechanismen die in de weg staan. Waarna er de mogelijkheid is om deze te resetten. Tijdens een sessie maakt hij gebruik van informatie die hij krijgt doordat hij over de gave van helderhoren, helderzien en helder voelen beschikt. Deze informatie helpt om snel tot de kern van het probleem te komen. Re-past counseling  - Robert Poncin. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Woensdagavond 5 juni 2019 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Voetreflexzonetherapie en “Tenen Lezen” door gastspreker Annie Fens

Annie zal het e.e.a. vertellen over Voetreflexzonetherapie; het herstellend vermogen stimuleren via de reflexzones op de voet (zenuwbanen). Ook zal ze uitleg geven over wat uw voeten en tenen u te vertellen hebben (tenen lezen). Het geeft veel inzichten in hoe u in het leven staat en hoe u met de dingen en ener-gieën om gaat. Ook wat de “boodschappen” zijn van bepaalde klachten of aan-doeningen van de voeten. Het laat veel zien over de lichamelijke gesteldheid. U bent van harte welkom!

---------------------------------

Woensdagavond 24 mei 2019 in de Blaker in Breda: Spirituele Avond met het Thema "Leven van Prana" door de gastsprekers Amudra & Menor

Wij zijn Amudra & Menor en willen jullie in onze lezing over Leven van Prana graag een inkijkje geven in wat het nu echt betekent om niet meer van voedsel afhankelijk te zijn. Wat zijn de verschillende variaties in het leven van Prana  en hoeveel mensen leven er op deze manier op aarde? We zijn ons er zeer van bewust dat dit onderwerp veel vragen oproept en er veel verschillende meningen naar voren zullen komen. Maar het is altijd je hoofd die zegt dat het niet mogelijk is, wat als je nu eens met je gevoel heel diep naar binnen gaat. Wat als je Prana (universele levensenergie)kan gebruiken als “voedsel” en het kan opnemen via je adem en je huid? 
Omdat we hebben geleerd dat we “normaal” voedsel nodig hebben om ons lichaam te voorzien van alle benodigde nutrienten is het concept te kunnen leven van Prana of Breatharian zijn voor velen niet te begrijpen. Maar de realiteit is dat duizenden mensen op de aarde leven van prana (in verschillende variaties) en zij zijn zeer gezond, in feite gezonder dan degenen die “normaal” eten omdat de hedendaagse voedselvoorziening van zo’n slechte kwaliteit is. We nemen vaak de verkeerde beslissingen; zijn verslaafd aan suiker en fast food en laten we de genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen en giftige bestrijdingsmiddelen niet vergeten…… Wij willen je voorzien van zoveel informatie over het leven van Prana (breatharianism), met inbegrip van hoe onze reis begon, onze persoonlijke ervaringen en de retreats die we geven. Warme groet, Amudra & Menor. Website : www.pranic-awakening.com
Facebook : https://www.facebook.com/pranicawakening/ U bent van harte welkom!

---------------------------------

Vrijdagavond 10 mei 2019 in de Blaker in Breda : Psychometrie door Fien Simons

Fien doet waarnemingen aan de hand van sieraden, voorwerpen of foto’s. U bent van harte welkom! Meenemen : u mag een foto, sieraad of voorwerp meenemen.

---------------------------------

Woensdagavond 1 mei 2019 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Leven van Prana" door de gastsprekers Amudra & Menor

Wij zijn Amudra & Menor en willen jullie in onze lezing over Leven van Prana graag een inkijkje geven in wat het nu echt betekent om niet meer van voedsel afhankelijk te zijn. Wat zijn de verschillende variaties in het leven van Prana  en hoeveel mensen leven er op deze manier op aarde? We zijn ons er zeer van bewust dat dit onderwerp veel vragen oproept en er veel verschillende meningen naar voren zullen komen. Maar het is altijd je hoofd die zegt dat het niet mogelijk is, wat als je nu eens met je gevoel heel diep naar binnen gaat. Wat als je Prana (universele levensenergie)kan gebruiken als “voedsel” en het kan opnemen via je adem en je huid? 
Omdat we hebben geleerd dat we “normaal” voedsel nodig hebben om ons lichaam te voorzien van alle benodigde nutrienten is het concept te kunnen leven van Prana of Breatharian zijn voor velen niet te begrijpen. Maar de realiteit is dat duizenden mensen op de aarde leven van prana (in verschillende variaties) en zij zijn zeer gezond, in feite gezonder dan degenen die “normaal” eten omdat de hedendaagse voedselvoorziening van zo’n slechte kwaliteit is. We nemen vaak de verkeerde beslissingen; zijn verslaafd aan suiker en fast food en laten we de genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen en giftige bestrijdingsmiddelen niet vergeten…… Wij willen je voorzien van zoveel informatie over het leven van Prana (breatharianism), met inbegrip van hoe onze reis begon, onze persoonlijke ervaringen en de retreats die we geven. Warme groet, Amudra & Menor. Website : www.pranic-awakening.com
Facebook : https://www.facebook.com/pranicawakening/ U bent van harte welkom! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Vrijdagavond 26 april 2019 in de Blaker in Breda: Spirituele Avond met het Thema Hooggevoeligheid door de gastsprekers Daphne Muilwijk en Annie Fens

        

Tijdens deze Spirituele avond vertellen Daphne en Annie het e.e.a. over Hooggevoeligheid, ook wel HSP (High Sensitive Person) genoemd. Bepaalde kenmerken en wat je zou kunnen doen om in je kracht te blijven als hooggevoelig of fijngevoelig persoon. Het zal een interactieve avond worden waarbij je ook vragen mag stellen over hooggevoeligheid. Het zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen). U bent van harte welkom! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Vrijdagavond 12 april 2019 in de Blaker in Breda: Helderziende waarnemingen door Marga Gieles

 

Marga (Margaretha) Gieles zal de avond verzorgen met spontane helderziende waarnemingen. Margar is paragnoste, magnetiseur en grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD). Over de methode schreef zij meerdere boeken. Ook over haar contact met overledenen, o.a. met Pim Fortuyn en Theo van Gogh schreef zij een aantal boeken. In Middelburg geeft zij consulten en in het hele land cursussen en workshops chakrakleurdiagnostiek.
Meer info zie www.margarethagieles.com  Meenemen : u hoeft niets mee te nemen, de waarnemingen zijn spontaan (mag eventueel wel een voorwerp of sieraad)

---------------------------------

Woensdagavond 03 april 2019 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Wateraders en Electrosmog"  door gastspreker Yvonne van Oosterhout

        

Deze lezing gaat over de invloed die wateraders kunnen hebben op uw gezondheid en wat u eraan kunt doen om beter in uw energie te blijven. Electro magne-tische straling is niet zichtbaar maar je kunt het wel ervaren, deze straling beïnvloed uw gezondheid op een negatieve manier. Klachten zoals hoofdpijn, depressiviteit, rug pijn, slapeloosheid en eczeem zijn dan ook vaak de oorzaak. WILT U MEER WETEN DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP DEZE AVOND. Het zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen). Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Woensdagavond 29 maart 2019 in de Blaker in Breda: Spirituele Avond met het Thema "Energetische verandering vanuit vorige levens" door gastspreker Robert Poncin

Vanuit zijn praktijk voor Re-Past Counseling ziet Robert Poncin hoe vorige levens invloed hebben op ons leven nu. Vanuit energetische systemen, destijds ontstaan, kan je nog steeds in een overlevingsstand staan. Deze overlevingsstand kan vele vormen hebben. Robert Poncin zal niet alleen vertellen wat hij tegen komt in zijn praktijk en hoe hij hiermee omgaat, hij zal, voor degenen die dat zou willen, die avond ook demonstreren hoe dat in zijn werk gaat. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Woensdagavond 13 maart 2019 in 't Trefpunt in Made : Foto, bloem, voorwerp of sieraad lezen door Kitty de Bruijn

Zij kan door middel van haar gaven contact maken met uw dierbare overledenen. Zij heeft de gaven van helderziend – horend – voelend – wetend – ruikend. Hierdoor is Kitty in staat om vragen te beantwoorden die u nog wil stellen aan dierbare overledenen, of over mensen uit uw omgeving, of over uw toekomst en over wat u maar wilt weten…………….Zij werkt die avond aan de hand van een door u mee gebrachte foto van een levend of overleden persoon (+ eventueel een bloem) of een voorwerp van uw zelf. Meenemen : een foto, of een sieraad, of een voorwerp of een foto van een dierbare overledene (hierbij mag u extra een bloem neerleggen), of een sieraad, of voorwerp van een dierbare overledene. Meenemen : een foto, of een sieraad, of een voorwerp of een foto van een dierbare overledene (hierbij mag u extra een bloem neerleggen), of een sieraad, of voorwerp van een dierbare overledene.

---------------------------------

Vrijdagavond 22 februari 2019 in de Blaker in Breda : Spirituele Avond met het Thema "Geleide reis naar Verlichting van de Ziel" door gastspreker José van Loon

 

Ik, José, Cosmic Mother of the Earth, neem je mee op een geleide reis om jouw ziel te verlichten.
Eerst zal ik e.e.a uitleggen over zielsprocessen en energie. Daarna breng ik je in verbinding met jouw harts- en zielsenergie, waar met behulp van de lichtwezens, licht vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde op jouw ziel wordt geschenen. Belemmeringen van de ziel worden gereset waarna je weer meer ruimte hebt om te worden zoals je oorspronkelijk hoort te zijn. Je krijgt tevens een speciale “licht-begeleider” bij je om de healing van jouw ziel hierin te begeleiden. Kortom een magische reis met voeding voor jouw ziel. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Vrijdagavond 08 februari 2019 in de Blaker in Breda: Channeling door Jo Suijkerbuijk

Op deze avond krijgen vele aanwezigen antwoord op vragen waar je alle lange tijd mee zit. De vraag die je stelt kan worden beantwoord middels een channeling door jouw eigen hogere zelf, door jouw dierbare overleden familieleden of door jouw eigen gidsenteam. Aan wie de vraag wordt gesteld is steeds verschillend. Jo is een channel en laat de spirits die nodig zijn om jouw vraag te behandelen door haar heen spreken. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen 

---------------------------------

Woensdagavond 06 februari 2019 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Mediumschap en Trancemediumschap"  door de gastsprekers Anna van der Horst en Martine Debaeke

In een relaxte gemoedelijke sfeer krijgt u uitleg over mediumschap in al zijn vormen en kunt u vragen stellen aan beide mediums. Deze thema avonden zijn interactief. Het zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing(Spiritueel Café Drimmelen). Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Vrijdagavond 25 januari 2019 in de Blaker in Breda : Spirituele Avond met het Thema "Je bewust worden wie je werkelijk bent" door gastspreker Debby Brühns

Er worden in deze bijzondere tijd steeds meer mensen wakker: ze ervaren dat ze een bewustzijnswezen zijn dat in een lichaam woont hier op aarde. Ze zijn hier met een missie èn ze ontdekken dat er grote innerlijke vermogens verschuilen die ze in hun leven toepassen en ervaren dat dit effect heeft op hun eigen leven èn een rimpeleffect geeft op hun omgeving en daardoor ook in deze wereld. Dit besef is een gouden sleutel om jouw leven te veranderen, want jij bent ook een bewustzijnswezen. Ik vertel je deze avond er alles over en ik laat je in een meditatie ervaren wie je werkelijk bent! Info: www.innerlijke-rust.combr>U bent van harte welkom! Het zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten (dialogen) over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Breda). Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Vrijdagavond 11 januari 2019 in de Blaker in Breda : Bloemenséance door Mieke Verschuren

Tijdens deze Spirituele Avond doet Mieke (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen : Een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

---------------------------------

Woensdagavond 09 januari 2019 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema Hooggevoeligheid door de gastsprekers Daphne Muilwijk en Annie Fens

        

Tijdens deze Spirituele avond vertellen Daphne en Annie het e.e.a. over Hooggevoeligheid, ook wel HSP (High Sensitive Person) genoemd. Bepaalde kenmerken en wat je zou kunnen doen om in je kracht te blijven als hooggevoelig of fijngevoelig persoon. Het zal een interactieve avond worden waarbij je ook vragen mag stellen over hooggevoeligheid. Het zijn laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing (Spiritueel Café Drimmelen). U bent van harte welkom!

---------------------------------

Vrijdagavond 14 december 2018 (in kerstsfeer) in de Blaker in Breda :  Spontane Waarneming en boodschap vanuit het universum door Bert Back

Bert is Medium, Paragnost, Healer, Eclectisch Therapeut en Reikimaster en geeft consulten, behandelingen en cursussen. Hij krijgt hierbij hulp van zijn Gids Elianne. Tevens wordt er gebruikgemaakt van tarotkaarten en kunnen foto’s door u meegenomen worden. Er mogen natuurlijk ook altijd vragen gesteld worden. Bert is ook bekend van het TV programma "Dit is mijn toekomst". Hij doet "spontane waarnemingen" waarbij de kern vaak ligt bij "wat is NU belangrijk voor jou om verder mee te kunnen in de toekomst". Meenemen : een foto (waarbij u een vraag heeft)

---------------------------------

Woensdagavond 12 december 2018 (in kerstsfeer) in 't Trefpunt in Made: Channeling door Petra Busio

Als Natuurgeneeskundig paranormaal therapeut werk ik op Geneeskundig vlak altijd samen met de spirituele wereld. De reading die je mag ontvangen geeft je heling en inzicht. Als transmedium werk ik met dierbare overledenen samen die jou graag liefde en informatie door willen geven. Kom en laat je raken! Deze avond staat in het teken van de kerst. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Vrijdagavond 30 november 2018 in de Blaker in Breda: Spirituele Avond met het Thema Dierentolk, communiceren met dieren door gastspreker Moniek Jongejans (Mootjuh)

---------------------------------

Woensdagavond 14  november 2018 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema Klankschaalbeleving door gastspreker Jan Jorissen van Kundalini Klankschaalmassage

Aan klankschalen worden een reeks van positieve eigenschappen toegeschreven die bijdragen aan de levensvreugde en vitaliteit. Het luisteren naar de klanken en voelen van de trillingen is zeer ontspannend. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Vrijdagavond 09 november 2018 in de Blaker in Breda:  Engels Mediumschap door Martine Debaeke

 

Martine maakt voor u contact met dierbare overledenen. De sluier tussen onze wereld en de geestenwereld is enorm dun. We zijn er ons vaak niet van bewust. Onze dierbare kijken er steeds naar uit om zich te laten horen. Even de telefoon te nemen en zeggen, hallo, ik ben er voor je, ik laat je nooit alleen! Martine heeft een opleiding Engels mediumschap gevolgd, ze laat het volledig van de geestenwereld afhangen met wie ze communiceert. www.puurintuitief.be  Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Vrijdagavond 26 oktober 2018 in de Blaker in Breda: Spirituele Avond met het Thema "Hoe kan ik de vrijheid creëren om spiritueel te groeien" door Steven Vanommeslaeghe

Hoe zou je vrij kunnen zijn of een vrij gevoel kunnen hebben? Stel je eens voor dat je heel veel mogelijkheden zou hebben. En meer tijd en rust voor jezelf om naar “binnen” te keren. Om de antwoorden en inzichten van binnenuit te krijgen. Wat zijn je werkelijke behoeftes en wat heb je vooral nodig? Hoe is de balans in jouw leven tussen je werk/baan, gezin, familie, vrienden, vrije tijd en je gezondheid? Hoe zou het zijn als alles in balans zou zijn?
Steven daagt je deze avond uit om over je leven na te denken! Annie Fens geeft deze avond een meditatie over de “wet van de aantrekkingskracht”.
Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Vrijdagavond 12 oktober 2018 in de Blaker in Breda: Helderziende Waarnemingen door MARIANNE HUISMAN

Marianne doet spontane helderziende waarnemingen voor de mensen in de zaal. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen (u mag eventueel een foto meenemen, mag van een dierbare overledene zijn)

---------------------------------

Woensdagavond 03 oktober 2018 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Numerologie" door de gastsprekers Yvonne van Alphen en Jo Suijkerbuijk

      

Twee bevlogen numerologen die jullie op interactie wijze kennis gaan laten maken met Numerologie. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Vrijdagavond 28 september 2018 in de Blaker in Breda: Spirituele Avond met het Thema "Essentiële Oliën" door gastspreker Madelon Muns van CreateYourHappyLife

Essentiële oliën zijn heel goed te combineren met andere natuurlijke therapieën zoals massage, homeopathie en healing. Tijdens deze kennismakingsavond zullen we ingaan op een aantal essentiële oliën en hun spirituele thema’s. Een korte ervaringsgerichte meditatie zal daarbij niet ontbreken! We nodigen u van harte uit om de kracht van de natuur te komen ervaren! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Vrijdagavond 14 september 2018 in de Blaker in Breda:  Helderziende Waarnemingen door Medium Josephine

LEVEN IN VRIJHEID…........HOE EMOTIES ONZE GEZONDHEID BEÏNVLOEDEN……………. Leven in vrijheid, vrij van ontmoediging en depressie. Helende en liefdevolle bijeenkomst vanuit de geest die liefdevol geneest. Waarnemingen en healing voor ieder in de zaal. Voor geest en lichaam, voor iedereen, jong en oud. Single......, hoe nu verder? Help ik verzuip......., eenzaamheid, loslaten of vastzitten in verleden en heden......., vergeving........, wat we niet voeden sterft af...., voor lichaam en geest...., ik zou willen dat ik me niet zo voelde......, waar is de vonk gebleven........ Trefwoorden: angsten, depressie, pijn en verdriet. Werk en relatie. Via mijn jarenlange ervaring als Medium, gespecialiseerd in Trauma Coach, Gezin-scheiding fluisteraar. In samenwerking met mijn speciale gidsen en engelen. Doktoor Gregorio, Moeder Maria en jullie gidsen en vrienden van gene zijde, zo ook jullie overleden dierbaren die deze avond tot een mooi waardevol cadeau maken. U bent van harte welkom! Meenemen : een klein hartje, van welk materiaal dan ook

---------------------------------

Woensdagavond 05 september 2018 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Automatisch Schrift" door gastspreker Petra Busio

Het schrijven via de pen met je hogere zelf. Technieken om automatisch te leren schrijven en om jezelf af te stemmen. Op deze manier wordt je goed begeleid en krijg je informatie door. Petra Busio zal er het e.e.a. over vertellen, ook over de verschillende technieken. Daarnaast mag je vragen stellen aan Petra deze avond. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Vrijdagavond 10 augustus 2018 in de Blaker in Breda : Spirituele Avond (Thema) met de lezing "De Gouden Tijd" door gastspreker Liesbeth de Groot

De wereld en wij allemaal zijn sterk aan het veranderen. We bevinden ons op de drempel van een nieuwe fase in onze evolutie. Deze wordt De Gouden Tijd genoemd, een symbolische benaming voor een wereld van vrede en eenheid. Dit alles wordt begeleid vanuit een kosmisch plan. Een structurele verandering van de manier waarop we met elkaar leven, is gaande. Bijzondere kosmische energieën die dit in gang zetten, komen naar de aarde en bereiken ons allemaal. Om De Gouden Tijd binnen te kunnen gaan, is het nodig dat we ons dieper gaan verbinden met onze Essentie, Godskracht of hoe je die Kracht ook maar noemt. In deze lezing vertelt Liesbeth over dit kosmische plan. Ook over wat we zelf kunnen doen om een bewustzijn te verwerven dat aansluit op De Gouden Tijd: het universele eenheidsbewustzijn. Een interactief en informeel gebeuren waar je ook vragen kunt stellen en eigen ervaringen kunt delen en van gedachten kunt wisselen. Interesses delen met gelijkgestemden en er is ook ruimte voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Woensdagavond 01 augustus 2018 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Hypnose" door gastspreker Ria Doodeman, spiritueel counselor

 

Hypnotherapie is een eenvoudige maar doeltreffende manier om in contact te komen met het onderbewuste. Al onze eerdere ervaringen en overtuigingen zijn opgeslagen in ons onderbewuste. Patronen en overtuigingen vanuit opvoeding en verleden kunnen ons belemmeren in ons leven. Als we weten wat dat is, kunnen we deze veranderen. Met praktische oefeningen komt u in een diepere staat van ontspanning en wordt het duidelijk wat u nodig heeft om zaken te veranderen. Zoals b.v.: meer zelfvertrouwen, stoppen met roken, afvallen, beter uw grens aangeven, ontspanningstechniek om beter te slapen enz. Het is een groot misverstand dat u niet kan volgen wat er gebeurd. U volgt namelijk altijd wat er gebeurd en u blijft altijd in controle. 

---------------------------------

Vrijdagavond 06 juli 2018 in de Blaker in Breda :  Numerologie (naam + geboortedatum) door Gerrit Jansen

Gerrit werkt aan de hand van uw naam en geboortedatum. "U wordt op uw nummer gezet" en "laat u vooral niet wegcijferen". U krijgt inzicht in uw levensmissie. De Geest krijgt een uitdaging mee om die op de aarde, samen met het lichaam, uit te voeren. De geboortedatum geeft inzicht welke aandachtspunten er zijn, je hebt daar in een vorig leven vaak moeite mee gehad. Gerrit geeft inzicht in je kwaliteiten en valkuilen, hij zal ook de huidige jaartrilling duiden, waar mag je dit jaar extra op letten. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Woensdagavond 04 juli 2018 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema Sjamanisme door de gastsprekers Willy Bijleveld en Willem van Gils

Willy Bijleveld en Willem van Gils zijn deze avond de gastsprekers en ze vertellen over het Sjamanisme. U mag bij deze avond een trommel meebrengen, aan het einde van de avond gaan we muziek maken op een sjamanistische manier. Een interactief gebeuren waar je ook vragen kunt stellen en eigen ervaringen kunt delen en van gedachten kunt wisselen. Meenemen : u mag een trommel mee nemen.

---------------------------------

Woensdagavond 27 juni 2018 in 't Trefpunt in Made: Bloemenséance door Mieke Verschuren

Tijdens deze Spirituele Avond doet Mieke (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen : Een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

---------------------------------

Vrijdagavond 15 juni 2018 in de Blaker in Breda: Spirituele Avond met het Thema Magnetiseren door de gastsprekers Petra Busio en Frans Lander

Spirituele Avond (Spiritueel Café Breda) met een Thema is een laagdrempelige informatieve bijeenkomst over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing. Petra Busio en Frans Lander zijn de gastsprekers en ze vertellen over hun jarenlange ervaringen met het Magnetiseren. Er wordt ook een demonstratie gegeven en een groepshealing! Een interactief en informeel gebeuren waar je ook vragen kunt stellen en eigen ervaringen kunt delen en van gedachten kunt wisselen. Interesses delen met gelijkgestemden en er is ook ruimte voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit. 

---------------------------------

Vrijdagavond 08 juni 2018 in de Blaker in Breda: Re-past Counseling (vorige levens en nu) door Robert Poncin

Het resetten van energetisch beperkende systemen. `Ik loop steeds tegen hetzelfde aan in mijn leven. Soms word ik er moedeloos van. Ik wil dit patroon graag veranderen. Maar hoe?’ Tijdens deze counseling sessie gaan we naar de oorsprong (dat is meestal een vorig leven) van jouw ‘niet oorspronkelijk’ energetisch systeem en wordt het gereset. Dit kan individueel of in kleine groepjes naar gelang het probleem en systeem dat zich aandient. Tijdens een counseling sessie maak ik gebruik van informatie die ik krijg doordat ik over de gave van helderhoren, helderzien en heldervoelen beschik. Deze informatie helpt om snel tot de kern van het probleem te komen. Re-past counseling  - Robert Poncin

---------------------------------

Woensdagavond 06 juni 2018 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Mediumschap en het schrijven van spirituele boeken" door gastspreker Anna van der Horst

“Mediumschap en het schrijven van spirituele boeken”. Hoe werkt deze combinatie? Graag geef ik enige uitleg en de mogelijkheid tot vragen stellen op deze informele avond, waarbij ik u meeneem op een bijzondere spirituele reis. Mij rest u een plezierige en leerzame avond te wensen en wellicht tot ziens, Anna van der Horst. Laagdrempelige informatieve bijeenkomsten en dé ontmoetingsplek voor geïnteresseerden in Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing. Op de eerste woensdagavond van de maand, met een gastspreker en een thema. Een interactief en informeel gebeuren waar je ook vragen kunt stellen en eigen ervaringen kunt delen en van gedachten kunt wisselen. Interesses delen met gelijkgestemden en er is ook ruimte voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit. U bent van harte welkom! 

---------------------------------

Vrijdagavond 18 mei 2018 in de Blaker in Breda: Creatief Mediumschap door Ria Doodeman

 

Ria heeft al jaren ervaring in haar praktijk de Ster. Als aromatherapeute begon-nen in 2003, zo ontdekte zij wat het werken met energie kan doen. Deze kan zij inzetten op verschillende manieren. Haar natuurlijke gave van healing, reading van kleuren, het communiceren met de spirituele wereld. Dit ontwikkelde zij ver-der aan het Engelse Arthur Findlay college te Stansted. De laatste 3 jaren volgt Ria de teacher opleiding mediumschap. Ria is gecertificeerd NLP master practi-tioner, coaching met hypnose en ze verzorgt huiskameravonden, workshops, opleiding persoonlijke ontwikkeling. Info: www.academievoorzelfontwikkeling.nl Op deze avond gebruikt zij de Aurasomakaarten, vanuit de kleuren en symbolen zal zij informatie geven over wat nu belangrijk is voor u. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Woensdagavond 02 mei 2018 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Positief denken en Intuïtie" door gastspreker Annie Fens

Laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing. Er zullen allerlei thema’s en onderwerpen aan bod komen en regelmatig worden gastsprekers uitgenodigd. Het is op de eerste woensdagavond van de maand. Een interactief gebeuren waar je ook vragen kunt stellen en eigen ervaringen kunt delen en van gedachten kunt wisselen. Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en er is ook ruimte voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit. U bent van harte welkom!

--------------------------------- 

Vrijdagavond 13 april 2018 in de Blaker in Breda: Waarnemingen a.d.h. van foto's of voorwerpen door Robbert Spoor 

Waarnemingen a.d.h. van foto's of voorwerpen (psychometrie). Robbert geeft ook "boodschappen" door van dierbare overledenen. Meenemen : u kunt een foto (altijd toestemming vragen), sieraad of voorwerp meenemen (mag ook van een dierbare overledene zijn).

---------------------------------

Woensdagavond 04 april 2018 in 't Trefpunt in Made: Spirituele Avond met het Thema "Magnetiseren" door gastspreker Frans Lander

Laagdrempelige informatieve bijeenkomsten over Spiritualiteit, Bewustzijn en Healing. Er zullen allerlei thema’s en onderwerpen aan bod komen en regelmatig worden gastsprekers uitgenodigd. Het is op de eerste woensdagavond van de maand. Een interactief gebeuren waar je ook vragen kunt stellen en eigen ervaringen kunt delen en van gedachten kunt wisselen. Een informeel gebeuren waar je interesses kunt delen met gelijkgestemden en er is ook ruimte voor spontane gesprekken bij de gezellige nazit. Woensdag 04 april hebben we Frans Lander als gastspreker en het gaat dan over Magnetiseren. Frans geeft ook een demonstratie. U bent van harte welkom! 

---------------------------------

Vrijdagavond 16 maart 2018 in de Blaker in Breda: Helderziende waarnemingen door Marga Gieles

 

Marga (Margaretha) Gieles zal de avond verzorgen met spontane helderziende waarnemingen. Margar is paragnoste, magnetiseur en grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD). Over de methode schreef zij meerdere boeken. Ook over haar contact met overledenen, o.a. met Pim Fortuyn en Theo van Gogh schreef zij een aantal boeken. In Middelburg geeft zij consulten en in het hele land cursussen en workshops chakrakleurdiagnostiek.
Meer info zie www.margarethagieles.com  Meenemen : u hoeft niets mee te nemen, de waarnemingen zijn spontaan (mag eventueel wel een voorwerp of sieraad)

---------------------------------

Woensdagavond 14 maart 2018 in 't Trefpunt in Made: Helderziende Waarnemingen door Marianne Huisman

Marianne doet spontane helderziende waarnemingen voor de mensen in de zaal. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen (eventueel een foto, sieraad, voorwerp, mag ook van een overleden persoon zijn).

---------------------------------

Vrijdagavond 19 januari 2018 in de Blaker in Breda: "Berichten uit de Spirituele Wereld" door Louis Kemperman

Astrolouis ( Louis Kemperman) zal een interactieve avond verzorgen door op dynamische wijze zowel informatie als boodschappen door te geven met behulp van allerlei bewoners uit de spirituele wereld, zoals engelen en lichtwezens. Louis werd paranormaal geboren, kende een problematische jeugd en had realistische zingeving in zijn leven nodig. In 1977 begon hij als astroloog en ontwikkelde zich verder tot paragnost, medium, Reikimaster, tarotlegger, werken met energie en nog meer. www.Astrolouis.nl  Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Vrijdagavond 08 december 2017 in de Blaker in Breda, deze avond is in kerstsfeer: Channeling door Petra Busio

Als Natuurgeneeskundig paranormaal therapeut werk ik op Geneeskundig vlak altijd samen met de spirituele wereld. De reading die je mag ontvangen geeft je heling en inzicht. Als transmedium werk ik met dierbare overledenen samen die jou graag liefde en informatie door willen geven. Kom en laat je raken! Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Woensdagavond 6 december 2017 in 't Trefpunt in Made : Foto, bloem, voorwerp of sieraad lezen door Kitty de Bruijn

Zij kan door middel van haar gaven contact maken met uw dierbare overledenen. Zij heeft de gaven van helderziend – horend – voelend – wetend – ruikend. Hierdoor is Kitty in staat om vragen te beantwoorden die u nog wil stellen aan dierbare overledenen, of over mensen uit uw omgeving, of over uw toekomst en over wat u maar wilt weten…………….Zij werkt die avond aan de hand van een door u mee gebrachte foto van een levend of overleden persoon (+ eventueel een bloem) of een voorwerp van uw zelf. Meenemen : een foto, of een sieraad, of een voorwerp of een foto van een dierbare overledene (hierbij mag u extra een bloem neerleggen), of een sieraad, of voorwerp van een dierbare overledene.

---------------------------------

Vrijdagavond 10 november 2017 in de Blaker in Breda :  Demonstratie Mediumschap door Myrthe Bruinzeel

Myrthe Bruinzeel van Spirit & Soul zal een demonstratie mediumschap verzorgen. Ze zal door middel van korte contacten laten zien dat onze overleden dierbaren nog altijd heel nabij zijn. Door persoonlijke verhalen te vertellen over het leven van de dierbaren en de herinneringen weer heel even terug in het geheugen te brengen. Zo is er een kans om voor heel even weer te ervaren dat onze dierbaren nog net zo betrokken zijn bij ons leven als toen ze hier waren, alleen nu op een andere manier. Myrthe Bruinzeel is sinds 2006 werkzaam als medium en heeft haar mediumschap ontwikkeld door lessen te volgen op het ARthur Findlay college in Engeland. Zij is geregistreerd bij de SNU in Engeland. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Vrijdagavond 13 oktober 2017 in de Blaker in Breda : Numerologie (naam + geboortedatum) door Gerrit Jansen

Gerrit werkt aan de hand van uw naam en geboortedatum. "U wordt op uw nummer gezet" en "laat u vooral niet wegcijferen". U krijgt inzicht in uw levensmissie. De Geest krijgt een uitdaging mee om die op de aarde, samen met het lichaam, uit te voeren. De geboortedatum geeft inzicht welke aandachtspunten er zijn, je hebt daar in een vorig leven vaak moeite mee gehad. Gerrit geeft inzicht in je kwaliteiten en valkuilen, hij zal ook de huidige jaartrilling duiden, waar mag je dit jaar extra op letten. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Vrijdagavond 08 september 2017 in de Blaker in Breda :  Channeling door Jo Suijkerbuijk

Op deze avond krijgen vele aanwezigen antwoord op vragen waar je alle lange tijd mee zit. De vraag die je stelt kan worden beantwoord middels een channeling door jouw eigen hogere zelf, door jouw dierbare overleden familieleden of door jouw eigen gidsenteam. Aan wie de vraag wordt gesteld is steeds verschillend. Jo is een channel en laat de spirits die nodig zijn om jouw vraag te behandelen door haar heen spreken. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

---------------------------------

Vrijdagavond 14 juli 2017 in de Blaker in Breda : Creatief Mediumschap door Ria Doodeman


Ria Doodeman is creatief medium, natuurgeneeskundig therapeute en NLP Master Practitioner. Zij volgt sinds 2006 haar opleidingen aan het Engelse Arthur Findlay college om zo haar mediamieke gave verder te ontwikkelen. Zij geeft ondersteuning bij levensvragen en heeft sinds 2007 haar praktijk aan huis. Ook geeft ze workshops aromatherapie en persoonlijke ontwikkeling. Op deze avond gebruikt zij de Aurasomakaarten, vanuit de kleuren en symbolen zal zij informatie geven over wat nu belangrijk is voor u. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

---------------------------------

Vrijdagavond 30 juni 2017 in 't Trefpunt in Made : Bloemenséance door Mieke Verschuren

Tijdens deze Spirituele Avond doet Mieke (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via de bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen : Een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

---------------------------------

Vrijdagavond 09 juni 2017 in de Blaker in Breda :  Psychometrie door Yvonne Wouters

Het is elke keer weer een mooie ontdekkingsreis om te mogen ervaren hoe bijzonder het samenwerken is met iedereen, in welke vorm dan ook, aan gene zijde. Met het uitlezen van foto's en voorwerpen wordt informatie door gegeven die momenteel van belang voor u kan zijn en die u hopelijk de inzichten geeft die u nodig heeft om weer wat verder te kunnen gaan op uw levenspad. Meenemen: een foto, sieraad of een voorwerp.

------------------------------

Vrijdagavond 12 mei 2017 in de Blaker in Breda :  Psychometrie door Clara Snel

Clara werkt deze avond aan de hand van foto’s van dierbare overledenen of van een voorwerp of sieraad van jezelf. Ze is al 25 jaar bezig met deze materie en heeft veel ervaring. Ook staat ze regelmatig op paranormale of spirituele beurzen met kaartleggingen en handlezen. Kom naar deze fantastische avond  met een zeer ervaren medium. U bent van harte welkom. Meenemen:  een foto van een dierbare overledene, of een voorwerp of sieraad van jezelf.

------------------------------

Vrijdagavond 14 april 2017 in de Blaker in Breda :  Spontane Waarneming en boodschap vanuit het universum door Bert Back

Bert is Medium, Paragnost, Healer, Eclectisch Therapeut en Reikimaster en geeft consulten, behandelingen en cursussen. Hij krijgt hierbij hulp van zijn Gids Elianne. Tevens wordt er gebruikgemaakt van tarotkaarten en kunnen foto’s door u meegenomen worden. Er mogen natuurlijk ook altijd vragen gesteld worden. Bert is ook bekend van het TV programma "Dit is mijn toekomst". Hij doet "spontane waarnemingen" waarbij de kern vaak ligt bij "wat is NU belangrijk voor jou om verder mee te kunnen in de toekomst". Meenemen: een foto ( waarbij u een vraag heeft ). 

------------------------------

Speciale avonden; de eerste avond was op vrijdagavond 24 maart 2017 in 't Trefpunt in Made : Channeling door Petra Busio

Als Natuurgeneeskundig paranormaal therapeut werk ik op Geneeskundig vlak altijd samen met de spirituele wereld. De reading die je mag ontvangen geeft je heling en inzicht. Als transmedium werk ik met dierbare overledenen samen die jou graag liefde en informatie door willen geven. Kom en laat je raken! 
Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

------------------------------

Vrijdagavond 10 maart 2017 in de Blaker in Breda : Engels Mediumschap (Nederlands gesproken) door Martine Debaeke en Robert Cash

   

Op deze avond geven Robert en Martine een demonstratie Engels Medium-schap. Zij maken contact met dierbare overledenen en laten het volledig van de spirituele wereld afhangen met wie ze communiceren. Op het moment dat wij sterven verlaten wij ons fysieke lichaam. Soms is dat een verlossing, andere keren is het een schok en komt het overlijden veel te vroeg. Onze ziel, de essentie van wie we zijn, sterft niet maar leeft verder. Onze gestorven familieleden/vrienden willen graag laten weten dat ze nog dicht bij ons zijn, ons proberen te inspireren en te helpen. Voor Martine en Robert is dit een heilig gegeven. Zij zien, horen, voelen wie er bij u is uit de spirituele wereld. Ze geven zeer duidelijke beschrijving van degene die met u wenst te communiceren zodat u ook weet over wie het gaat. Het kan zijn dat u graag iets van een specifiek iemand uit de spirituele wereld wil horen. Dat wil niet zeggen dat dit ook gebeurt. Soms komt er eerst iemand anders, mogelijk zélfs iemand aan wie je in eerste instantie niet dadelijk dacht. Een open geest is daarom de beste attitude voor een geslaagde avond. Omdat dit een openbare avond is, i.t.t. een privé-consult, zullen de boodschappen vanuit de Spirituele wereld nooit té persoonlijk zijn. Robert en Martine respecteren uw privacy. Robert Cash en Martine Debaeke hebben op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

------------------------------

Vrijdagavond 10 februari 2017 in de Blaker in Breda :  Bloemenséance door Mieke Verschuren

Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen : Een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

------------------------------

Vrijdagavond 27 januari 2017 in de Blaker in Breda :  Spontane Waarnemingen door Miryea Verheul

Miryea maakt al van jongs af aan contact met overledenen en ze heeft zich daar nog verder in ontwikkeld. Ook begeleidt ze jongeren met HSP (high sensitive person) om goed om te kunnen gaan met hun hooggevoeligheid. Tijdens deze avond zal Miryea contact maken met dierbare overledenen en gidsen en krijgt u meer inzicht in uzelf en een steuntje in de rug om verder te gaan. www.spiritueel-online.nl  Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

------------------------------

Donderdagavond 08 december 2016 in de Blaker in Breda :  Channeling door Petra Busio

Petra gaat er een speciale avond van maken in kerstsfeer. Als Natuur-geneeskundig paranormaal therapeut werkt ze op Geneeskundig vlak altijd samen met de spirituele wereld. De reading die je mag ontvangen geeft je heling en inzicht. Als transmedium werkt ze met de overledenen samen die jou graag liefde en informatie door willen geven. Dit Gods werk doet ze met veel liefde en plezier. Kom en laat je raken. Meer info www.petrabusio.nl
Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

------------------------------

Woensdagavond 07 december 2016 in 't Trefpunt in Made : Spontane Helderziende waarnemingen door Marga Gieles

Deze avond is in kerstsfeer. Marga (Margaretha) Gieles zal de avond verzorgen met spontane helderziende waarnemingen. Margar is paragnoste, magnetiseur en grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek (CKD). Over de methode schreef zij meerdere boeken. Ook over haar contact met overledenen, o.a. met Pim Fortuyn en Theo van Gogh schreef zij een aantal boeken. In Middelburg geeft zij consulten en in het hele land cursussen en workshops chakrakleurdiagnostiek. Meer info zie www.margarethagieles.com   Meenemen : een sieraad of een voorwerp, u mag ook niets meenemen, de waarnemingen zijn spontaan

------------------------------

Donderdagavond 10 november 2016 in de Blaker in Breda :  Psychometrie met Foto's van overledenen door Ria Verhoeks

Ria heeft vanuit interesse voor spiritualiteit haar Paranormale gaven ontwikkelt en volgde daarbij diverse cursussen. Ze is sinds 1995 werkzaam als Medium/Paragnoste voor zalen bij verenigingen / beurzen d.m.v. lezingen/waarnemingen enz. Ze wil haar gaven benutten om iedereen die dat wil ten dienste te zijn en te helpen met vraagstukken waarop een antwoord moeilijk te vinden is. Ria wil u graag kennis laten maken met de spirituele aspecten en inzichten over het leven en het leven na de dood en zal daarbij waarnemingen doen voor de mensen in de zaal. Meenemen : U mag op deze avond een foto van een overleden dierbare meebrengen.

------------------------------

Woensdagavond 02 november 2016 in 't Trefpunt in Made : Bloemenséance door Mieke Verschuren

Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen : Een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

------------------------------

Donderdagavond 13 oktober 2016 in de Blaker in Breda :  Numerologie (volgens de Kaballah-leer), waarnemingen a.d.h. van uw geboortedatum door Colinda van den Broek

Colinda van den Broek is een spiritueel medium/coach. Zij is helderziend/voelend/wetend..., haar hoofddiscipline is Nummerologie volgens de Kabbalah-leer.... Aan de hand van uw geboortedatum gaat zij dieper in op uw vorming, karaktertrekken en doelstellingen om een duidelijk beeld te krijgen in waar u op dit moment behoefte aan heeft om te willen groeien op spiritueel vlak. Zij channelt daarbij ook met de dierbare overledenen om een volledig beeld te krijgen over uw levenslessen om een persoonlijke boodschap door te geven waar u mee verder kunt in de toekomst. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

------------------------------

Woensdagavond 05 oktober 2016 in 't Trefpunt in Made : Foto, bloem, sieraad of voorwerp lezen door Kitty de Bruijn

Kitty is bekend in heel Nederland en heeft een zeer goede naam als medium. Zij staat bekend om haar duidelijke, directe maar ook luchtige manier van werken. Zij kan door middel van haar gaven contact maken met uw dierbare overledenen. Zij heeft de gaven van helderziend – horend – voelend – wetend – ruikend. Hierdoor is Kitty in staat om vragen te beantwoorden die u nog wil stellen aan dierbare overledenen, of over mensen uit uw omgeving, of over uw toekomst en over wat u maar wilt weten…………….Zij werkt die avond aan de hand van een door u mee gebrachte foto, sieraad of voorwerp van uw zelf of een foto van een dierbare overledene waarbij u ook een bloem mee mag brengen. Meenemen : een foto, sieraad, voorwerp van uw zelf of een foto van een overleden persoon waarbij u ook een bloem mee mag brengen

------------------------------

Donderdagavond 08 september 2016 in de Blaker in Breda : Numerologie (naam + geboortedatum) door Gerrit Jansen

Gerrit werkt aan de hand van uw naam en geboortedatum. "U wordt op uw nummer gezet" en "laat u vooral niet wegcijferen". U krijgt inzicht in uw levensmissie. De Geest krijgt een uitdaging mee om die op de aarde, samen met het lichaam, uit te voeren. De geboortedatum geeft inzicht welke aandachtspunten er zijn, je hebt daar in een vorig leven vaak moeite mee gehad. Gerrit geeft inzicht in je kwaliteiten en valkuilen, hij zal ook de huidige jaartrilling duiden, waar mag je dit jaar extra op letten. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

------------------------------

Woensdagavond 07 september 2016 in 't Trefpunt in Made : Foto of voorwerp lezen door Yvonne Trommelen-Wouters

Het is elke keer weer een mooie ontdekkingsreis om te mogen ervaren hoe bijzonder het samenwerken is met iedereen, in welke vorm dan ook, aan gene zijde. Met het uitlezen van foto's en voorwerpen wordt informatie doorgeven die momenteel van belang voor u kan zijn en die u hopelijk de inzichten geeft die u nodig heeft om weer wat verder te kunnen gaan op uw levenspad. Meenemen : een foto, sieraad of een voorwerp.

------------------------------

Woensdagavond 06 juli 2016 in 't Trefpunt in Made : Foto's lezen en tarotkaarten door Bert Back

Bert is Medium, Paragnost, Healer, Eclectisch Therapeut en Reikimaster en geeft consulten, behandelingen en cursussen. Hij krijgt hierbij hulp van zijn Gids Elianne. Tevens wordt er gebruikgemaakt van tarotkaarten en kunnen foto’s door u meegenomen worden. Er mogen natuurlijk ook altijd vragen gesteld worden. Bert is ook bekend van het TV programma "Dit is mijn toekomst". Hij doet "spontane waarnemingen" waarbij de kern vaak ligt bij "wat is NU belangrijk voor jou om verder mee te kunnen in de toekomst". Meenemen : een foto ( waarbij u een vraag heeft ). 

------------------------------

Donderdagavond 09 juni 2016 in de Blaker in Breda :  Foto's lezen en tarotkaarten door Bert Back

Bert is Medium, Paragnost, Healer, Eclectisch Therapeut en Reikimaster en geeft consulten, behandelingen en cursussen. Hij krijgt hierbij hulp van zijn Gids Elianne. Tevens wordt er gebruikgemaakt van tarotkaarten en kunnen foto’s door u meegenomen worden. Er mogen natuurlijk ook altijd vragen gesteld worden. Bert is ook bekend van het TV programma "Dit is mijn toekomst". Hij doet "spontane waarnemingen" waarbij de kern vaak ligt bij "wat is NU belangrijk voor jou om verder mee te kunnen in de toekomst". Meenemen : een foto ( waarbij u een vraag heeft ).

------------------------------

Woensdagavond 01 juni 2016 in 't Trefpunt in Made : Demonstratie Mediumschap door Myrthe Bruinzeel

Myrthe Bruinzeel van Spirit & Soul zal een demonstratie mediumschap verzorgen. Ze zal door middel van korte contacten laten zien dat onze overleden dierbaren nog altijd heel nabij zijn. Door persoonlijke verhalen te vertellen over het leven van de dierbaren en de herinneringen weer heel even terug in het geheugen te brengen. Zo is er een kans om voor heel even weer te ervaren dat onze dierbaren nog net zo betrokken zijn bij ons leven als toen ze hier waren, alleen nu op een andere manier. Myrthe Bruinzeel is sinds 2006 werkzaam als medium en heeft haar mediumschap ontwikkeld door lessen te volgen op het ARthur Findlay college in Engeland. Zij is geregistreerd bij de SNU in Engeland. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

------------------------------

Donderdagavond 12 mei 2016 in de Blaker in Breda :  Foto, bloem, voorwerp of sieraad lezen door Kitty de Bruijn

Zij kan door middel van haar gaven contact maken met uw dierbare overledenen. Zij heeft de gaven van helderziend – horend – voelend – wetend – ruikend. Hierdoor is Kitty in staat om vragen te beantwoorden die u nog wil stellen aan dierbare overledenen, of over mensen uit uw omgeving, of over uw toekomst en over wat u maar wilt weten…………….Zij werkt die avond aan de hand van een door u mee gebrachte foto van een levend of overleden persoon of met een bloem of een voorwerp van uw zelf. Meenemen : een foto, sieraad, voorwerp of een bloem (de foto mag ook van een overleden persoon zijn).

------------------------------

Woensdagavond 04 mei 2016 in 't Trefpunt in Made : Channeling door Petra Busio

Omdat mijn praktijk in mei al 10 jaar bestaat gaat het feestelijk worden. Daarom pak ik groot uit met deze speciale avond. Als Natuurgeneeskundig paranormaal therapeut werk ik op Geneeskundig vlak altijd samen met de spirituele wereld. De reading die je mag ontvangen geeft je heling en inzicht. Als transmedium werk ik met de overledenen samen die jou graag liefde en informatie door willen geven. Kom en laat je raken. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

------------------------------

Donderdagavond 14 april 2016 in De Blaker in Breda : Creatief Mediumschap met de AuraSoma-kaarten door Ria Doodeman

Deze avond zal Ria Doodeman een presentatie geven. Zij werkt al jaren als natuurgeneeskundig therapeute en counselor. Haar mediamieke gave zet zij hierbij in. Ria heeft haar opleidingen gevolgd aan het Engelse Arthur Findlay college te Stansted. Tijdens deze avond werkt Ria met de aurasoma-kaarten. Die worden gebruikt om informatie te geven over de persoon die de kaart heeft gekozen. Het beloofd een mooie avond te worden.
Meer informatie vind u via de website www.academievoorzelfontwikkeling.nl
Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

------------------------------

Woensdagavond 06 april 2016 in 't Trefpunt in Made : Psychometrie aan de hand van voorwerpen, sieraden of foto's (van uzelf of van een dierbare overledene) door Paul Melis

Naast het invoelen van voorwerpen, sieraden of foto's wil ik de bezoekers graag laten kennismaken met channelen en hoe dat in zijn werk gaat. Een aantal meegebrachte voorwerpen zullen worden gechanneld maar als het druk is dan kan niet iedereen aan bod komen. De vraag aan iedereen die komt is om een schaar mee te nemen welke zal worden bekrachtigd om hiermee verbindingen door te "knippen". Dit zal best enkele vragen opwerpen die ik graag op deze avond zal beantwoorden. Meenemen : een voorwerp, sieraad of een foto (van uzelf of een foto van een dierbare overledene), en een schaar (voor verbindingen en negatieve koorden door te "knippen").

------------------------------

Donderdagavond 10 maart 2016 in de Blaker in Breda : Channeling aan de hand van een vraag die u heeft door Jo Suijkerbuijk

Op deze avond krijgen vele aanwezigen antwoord op vragen waar je alle lange tijd mee zit. De vraag die je stelt kan worden beantwoord middels een channeling door jouw eigen hogere zelf, door jouw dierbare overleden familieleden of door jouw eigen gidsenteam. Aan wie de vraag wordt gesteld is steeds verschillend. Jo is een channel en laat de spirits die nodig zijn om jouw vraag te behandelen door haar heen spreken. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

------------------------------

Woensdagavond 02 maart 2016 in 't Trefpunt in Made : Psychometrie, aan de hand van sieraden, voorwerpen of foto's door Erika Dilling

Door middel van foto’s van dierbare overledenen geeft zij boodschappen door aan de mensen die hier nog leven. Zodat mensen die de boodschappen ontvangen verder kunnen met hun leven. Ook gebruikt zij voorwerpen; onder andere sieraden of iets dierbaars wat van die desbetreffende persoon is. Hierbij geeft ze ook informatie wat voor u op dit moment zeer van belang is in het leven. De bedoeling van een psychometrie avond is zo veel mogelijk mensen de juiste boodschappen door te geven, zodat mensen weer met een prettig gevoel door het leven kunnen gaan. Informatie over haar praktijk www.praktijkemando.nl Meenemen : een sieraad, voorwerp of foto van een dierbare overledene.

------------------------------

Donderdagavond 11 februari 2016 in de Blaker in Breda : Readings, spontaan of aan de hand van foto's (ook van overledenen) door Constanse Marteijn

  

Ik werk sinds 2008 met veel voldoening als Medium, ik geef persoonlijke consulten aan de hand van het lezen van energieën en eventueel voorwerpen en foto’s. Daarnaast werk ik als Trance-Healer, geef ik acupressuur behandelingen , en geeft workshops en cursussen op gebied van Spirituele Intelligentie. Ik heb onder anderen mijn gave verder ontwikkeld aan het Arthur Findlay College in Stansted UK. Mijn grootste doel is dat mensen door middel van informatie van generzijde of uit de kosmos, lichamelijk terug in balans, vanuit hun ziele kracht mogen gaan leven. Meenemen : eventueel een foto, mag ook een foto van een dierbare overledene zijn.

------------------------------

Donderdagavond 14 januari 2016 in de Blaker in Breda : Bloemenséance door Mieke Verschuren

Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst.Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen : Een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

------------------------------

Woensdagavond 06 januari 2016 in 't Trefpunt in Made : Channeling aan de hand van een vraag die u heeft door Jo Suijkerbuijk

Op deze avond krijgen vele aanwezigen antwoord op vragen waar je alle lange tijd mee zit. De vraag die je stelt kan worden beantwoord middels een channeling door jouw eigen hogere zelf, door jouw dierbare overleden familieleden of door jouw eigen gidsenteam. Aan wie de vraag wordt gesteld is steeds verschillend. Jo is een channel en laat de spirits die nodig zijn om jouw vraag te behandelen door haar heen spreken. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

------------------------------

Donderdagavond 17 december 2015 in De Blaker in Breda : Demonstratie Mediumschap door Myrthe Bruinzeel

Myrthe Bruinzeel van Spirit & Soul zal een demonstratie mediumschap verzorgen. Ze zal door middel van korte contacten laten zien dat onze overleden dierbaren nog altijd heel nabij zijn. Door persoonlijke verhalen te vertellen over het leven van de dierbaren en de herinneringen weer heel even terug in het geheugen te brengen. Zo is er een kans om voor heel even weer te ervaren dat onze dierbaren nog net zo betrokken zijn bij ons leven als toen ze hier waren, alleen nu op een andere manier. Myrthe Bruinzeel is sinds 2006 werkzaam als medium en heeft haar mediumschap ontwikkeld door lessen te volgen op het ARthur Findlay college in Engeland. Zij is geregistreerd bij de SNU in Engeland. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen.

------------------------------

Woensdagavond 18 november 2015 in 't Trefpunt in Made : Engels Mediumschap (Nederlands gesproken) door Martine Debaeke en Robert Cash 

   

Op deze avond geven Robert en Martine een demonstratie Engels Medium-schap. Zij maken contact met dierbare overledenen en laten het volledig van de spirituele wereld afhangen met wie ze communiceren. Op deze manier bewijzen ze dat het leven na de dood inderdaad verder gaat en dat de informatie die ze verkrijgen niet uit jullie aura gelezen wordt maar daadwerkelijk van de andere kant komt. De spirituele wereld heeft ook steeds een boodschap, op deze avond is dit nooit te persoonlijk en te gevoelig. Ze beantwoorden ook graag jullie vragen over het leven na de dood. Meenemen : u hoeft niets mee te nemen

------------------------------

Donderdagavond 12 november 2015 in De Blaker in Breda : Heldervoelende waarnemingen voor je persoonlijke groei door Johan Laforce

Op deze avond zal Johan (Paragnost, HondenLuisteraar en Quantum Touch genezer) heldervoelende waarnemingen voor je persoonlijke groei doen. Dit zal gebeuren door middel van een hele speciale fotokaart en (eventueel) een persoonlijk voorwerp van jezelf. Je gaat nooit met lege handen weg. De fotokaart mag je aan het einde van de avond meenemen (ook als je niet aan de beurt komt). Meenemen : een sieraad, voorwerp of foto van jezelf, daarnaast brengt Johan zelf de fotokaarten mee

------------------------------

Woensdagavond 14 oktober 2015 in 't Trefpunt in Made : Numerologie volgens de Kaballah-leer door Colinda van den Broek (bekend van tv Utopia), waarnemingen aan de hand van uw geboortedatum

  

Colinda van den Broek is een spiritueel medium/coach. Zij is helderziend/voelend/wetend..., haar hoofddiscipline is Nummerologie volgens de Kabbala-leer.... Aan de hand van uw geboortedatum gaat zij dieper in op uw vorming, karaktertrekken en doelstellingen om een duidelijk beeld te krijgen in waar u op dit moment behoefte aan heeft om te willen groeien op spiritueel vlak. Zij channelt daarbij ook met de dierbare overledenen om een volledig beeld te krijgen over uw levenslessen om een persoonlijke boodschap door te geven waar u mee verder kunt in de toekomst. 

------------------------------

Donderdagavond 08 oktober 2015 in de Blaker in Breda : Foto, een bloem of voorwerp lezen door Transmedium Kitty de Bruijn

Zij kan door middel van haar gaven contact maken met uw dierbare overledenen. Zij heeft de gaven van helderziend – horend – voelend – wetend – ruikend. Hierdoor is Kitty in staat om vragen te beantwoorden die u nog wil stellen aan dierbare overledenen, of over mensen uit uw omgeving, of over uw toekomst en over wat u maar wilt weten…………….Zij werkt die avond aan de hand van een door u mee gebrachte foto van een levend of overleden persoon of met een bloem of een voorwerp van uw zelf. Meenemen : een foto, sieraad, voorwerp of een bloem (de foto mag ook van een overleden persoon zijn).

------------------------------

Maandagavond 14 september 2015 in de Blaker in Breda : Diagnostische Handanalyse door René Elshout

René is Diagnostisch Handanalist en Transpersoonlijk Therapeut en geeft consulten, behandelingen en cursussen. Hij diagnosticeert de handen, waarbij voornamelijk uitgegaan wordt van de persoon zelf. René probeert gebeurtenissen te laten zien in het totale patroon of de structuur van het leven van de cliënt, met als doel de bewustwording te stimuleren. Op deze manier kunnen problemen duidelijker zichtbaar worden gemaakt en komen we te weten welke eigenschappen in het karakter van de mens deze problemen nu veroorzaken. Wanneer we deze “schaduwzijden” beter begrijpen, zijn we misschien minder geneigd dezelfde fouten opnieuw te maken of weer die negatieve omstandigheden te creëren waardoor we eerder in problemen kwamen. Door de eigen wil aan te wenden is men in staat het leven positief te veranderen. In die zin is handanalyse eerder preventief dan voorspellend. René zal in een korte introductie vertellen wat de Diagnostische Handanalyse© inhoudt en aansluitend proberen de door u geformuleerde vraag te beantwoorden. 

 ------------------------------

Vrijdagavond 04 september 2015 in 't Trefpunt in Made : Foto, voorwerp of bloem lezen door Transmedium Kitty de Bruijn

Zij kan door middel van haar gaven contact maken met uw dierbare over-ledenen. Zij heeft de gaven van helderziend – horend – voelend – wetend – ruikend. Hierdoor is Kitty in staat om: vragen te beantwoorden die u nog wil stellen aan overleden personen, vragen te beantwoorden over mensen uit uw omgeving, vragen te beantwoorden over uw toekomst, vragen te beantwoorden over wat u maar wilt weten. Zij werkt die avond aan de hand van de door u mee gebrachte foto van een levende of overleden persoon en dat samen met 1 bloem of een voorwerp van u zelf. Meenemen : een sieraad, voorwerp of een foto en eventueel een bloem

 ------------------------------

In augustus 2015 zijn er geen spirituele avonden. Eventueel wel besloten avonden, meer info hierover volgt nog of u mag mij gerust hierover bellen 076-8871933.

 ------------------------------

Maandagavond 06 juli 2015 in 't Trefpunt in Made : Bloemenséance door Mieke Verschuren

Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem/haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst.Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen : Een bloem of een bosje bloemen en vervolgens krijgt degene die een boodschap krijgt weer een nieuw bosje bloemen mee naar huis.

  ------------------------------

Maandagavond 08 juni 2015 in De Blaker in Breda : Foto-lezen (aan de hand van vragen) door Petrula Jansen-Lips

Foto-lezen van mens en dier door Petrula. Zij werkt aan de hand van foto’s van levende personen en met foto’s van onze dierbare overledenen. Het mogen ook foto’s van dieren zijn. Petrula geeft vooral boodschappen door aan de hand van vragen die u heeft. Meenemen : een foto van iemand of van een dier waar u vragen over heeft.

  ------------------------------

Maandagavond 11 mei 2015 in De Blaker in Breda : Spontane Readings (aan de hand van een foto of een vraag) door Medium, Aura reader en healer Jacqueline Reijrink

Jacqueline is medium, aura reader en healer en reikimaster en geeft cursussen, workshops, consulten en organiseert een spirituele beurs. Ze geeft een spontane reading, aan de hand van een foto, van een overleden of levend persoon, of aan de hand van een vraag. Al wat zich aandient en op dat moment voor u nodig is zal en mag gezegd worden! Een spontane reading kan informatie bevatten over het hier en nu, over een overledene, werk, liefde en gezondheid. Elke reading die ze geeft werkt verhelderend, healend en geeft rust. Er mogen foto's meegenomen worden, ook van overledenen. Meenemen : een foto (van een overleden of levend persoon).

 ------------------------------

Maandagavond 13 april 2015 in De Blaker in Breda : Foto's lezen en tarotkaarten door Medium, Paragnost Bert Back

Bert is Medium, Paragnost, Healer, Eclectisch Therapeut en Reikimaster en geeft consulten, behandelingen en cursussen. Hij krijgt hierbij hulp van zijn Gids Elianne. Tevens wordt er gebruikgemaakt van tarotkaarten en kunnen foto’s door u meegenomen worden. Er mogen natuurlijk ook altijd vragen gesteld worden. Bert is ook bekend van het TV programma "Dit is mijn toekomst". Hij doet "spontane waarnemingen" waarbij de kern vaak ligt bij "wat is NU belangrijk voor jou om verder mee te kunnen in de toekomst". Meenemen : een foto ( waarbij u een vraag heeft ).

 ------------------------------

Maandagavond 09 maart 2015 in De Blaker in Breda : Engels Mediumschap en Psychic Reading door Martine Debaeke en Robert Cash

   

Martine en Robert maken contact met overledenen en werken volgens het Engels mediumschap. Deze vorm is erg zuiver omdat er geen gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen zoals foto’s of voorwerpen om contact te maken met overledenen. Zij ontvangen nl. via hun innerlijke zintuigen zoals helderzien, helderhoren en heldervoelen de indrukken van onze overleden dierbaren. Er vindt een tijdelijke verbintenis plaats tussen het bewustzijn van het medium en dat van een overleden persoon. Een avond als deze is mooi voor mensen die een dierbare verloren hebben en hieruit troost kunnen halen. Maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in de spirituele wereld, er kennis mee willen maken of er zich verder willen in verdiepen. Zij geven de mogelijkheid om vragen te stellen. U kunt daarnaast ook een foto of bloem meebrengen voor een psychic reading (aura- of energie lezing), ze maken dan contact met uw aura of met de aura van degene op de foto. Meenemen : een foto of een bloem voor een eventuele psychic reading.

 ------------------------------

Maandagavond 09 februari 2015 in De Blaker in Breda : Readings door medium Jaco Elken

Medium Jaco Elken laat u vanuit een Paramedische én psychisch-sociale invalshoek (én vanuit het delen van zijn eigen transformatieproces) kennis maken met de taal van de ziel en uw hogere zelf en de signalen van de organen en het lichaam door in te gaan op de symbolistische taal van ziektebeelden en op de vraag hoe deze om te zetten in bruikbare en begrijpbare taal. Jaco geeft deze “boodschappen” aan u door zodat u antwoorden krijgt over uw gezondheid, uw eventuele ziektebeeld of over bepaalde aandoeningen. U hoeft deze avond niets mee te nemen, Jaco doet de waarnemingen spontaan.

------------------------------

Maandagavond 12 januari 2015 in De Blaker in Breda : Psychometrie door Paragnost Lambert van Hoey

Lambert doet waarnemingen via voorwerpen, sieraden, foto's en foto's van overleden personen. Hij krijgt boodschappen door en zal ze overbrengen naar u. Hij geeft readings aan mensen uit de zaal. U kunt een voorwerp, sieraad, of foto, ook foto's van overledenen meebrengen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor mensen uit het publiek om vragen te stellen. Meenemen : Een voorwerp, sieraad, foto of foto van overledenen (liefst waar 1 persoon op staat).

 ------------------------------

Maandagavond 8 december 2014 in De Blaker in Breda : “Helende en liefdevolle kerstbijeenkomst vanuit de geest die liefdevol geneest”, Kind & Gezins fluisteraar, Spontane waarnemingen in de zaal door Genezend medium Josephine

Deze avond is geheel in kerstsfeer. Met nieuwe kerstgedachten op weg naar het nieuwe jaar. Medium Josephine geeft spontane “boodschappen” vanuit de geest. Ze heeft haar eigen materialen bij en ze doet de waarnemingen en healingen spontaan. U mag foto’s mee brengen, dit mogen ook foto’s zijn van overledenen. Deze foto’s mag ieder bij zich leggen gedurende de avond. Aan het einde van de avond vindt een groeps-healing plaats en dit zal ook gelijk een healing zijn voor de personen op de foto’s. Ieder kan daarna een individuele liefdes-healing knuffel krijgen van Josephine. Meenemen : Een klein cadeautje of kaart of wat uw gedachten u ingeven, zodat ieder een kerst-cadeautje mag ontvangen (nadere uitleg op de avond).

 ------------------------------

Maandagavond 10 november 2014 in De Blaker in Breda : Bloemenséance door Mieke Verschuren

Mieke doet (helderziende, heldervoelende) waarnemingen aan de hand van bloemen. In een bloemenséance maakt Mieke contact met het hiernamaals. Via bloemen maakt ze contact met jouw gidsen die op dat moment in jouw leven zijn. Dit zijn meestal personen die overleden zijn in je familie. Het kan ook zijn dat gidsen uit vorige levens contact maken. Zij geven boodschappen door. Dit kan een groet zijn of een advies met betrekking tot een bepaalde situatie of een weergave hoe het met hem / haar gaat op dit moment. Vaak gaat het ook over ontwikkelingen (privé/werk) in de nabije toekomst. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vraag te stellen. Meenemen : Een bosje bloemen en vervolgens krijgt iedereen die een boodschap heeft gekregen een nieuw bosje bloemen mee naar huis, bloemen die over zijn mag iedereen mee naar huis nemen.

 ------------------------------

Voor meer informatie of voor vragen kunt u bellen naar Annie Fens 076-8871933 of 06-53776005, of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma onder voorbehoud, wijzigingen kunnen zich altijd voordoen!

Het is een openbare bijeenkomst en het is niet gegarandeerd dat u op die avond een boodschap krijgt, er kunnen slechts een aantal personen een boodschap krijgen, het medium zal er natuurlijk naar streven om zoveel mogelijk personen een boodschap vanuit "gene zijde" te geven. Mocht u die avond geen boodschap hebben gekregen dan zal veel van wat er op de avond gezegd wordt ook voor u van toepassing zijn. Een bepaalde groep mensen is niet voor niks die avond bij elkaar, "toeval bestaat niet".

Er kunnen geen rechten aan uitspraken van mediums en paragnosten worden ontleend. U heeft altijd uw eigen verantwoordelijkheid of u iets of niets doet met wat er verteld wordt door de mediums en paragnosten. Ook kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze website.

De Spirituele Avonden zijn altijd voor eigen risico voor bezoekers en het medium en organisatie Annie Fens of de locatie waar de avond gehouden wordt kan niet aansprakelijk worden gesteld.